Sayfa 298/916 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Hocam senin burada ve investing de kayıtlı sermaye tavanının arttırılması ndan başka yazdığın bir şey yok. İşimiz gerçekten ona kaldı ise yandık ki ne yandık. Bırak artık takılma şuna. Yaparlarsa zamanı gelince yaparlar zaten. Bize şimdi sağlam bir bilanço gerek. Ben asla iyi beklemiyorum , bekliyenede mani olmuyorum lakin orta uzun vadede hissenin kelepir oluşu beni buraya yönlendirdi. Gün içi işlemleri görüyoruz hep beraber ve ısrarla diyorum ki " o kademeler adam akıllı dolmassa kısa vadede bu hisseden cacık olur sadece" anlık sıçrama yada düşüşler beni tatmin etmez. Bol kazançlar.

2. beklemeye devam zaman mı çok hayır bütün kâğıtlar gitti bakalım bilanço ne kadar temettü verilecek mi bunlar yatırımcı için sorulan sorunlar tabi patron biliyor biz küçük yatırımcı bilemiyoruz

ytd degildir

3.  Alıntı Originally Posted by Uzun burun Yazıyı Oku
    Hocam senin burada ve investing de kayıtlı sermaye tavanının arttırılması ndan başka yazdığın bir şey yok. İşimiz gerçekten ona kaldı ise yandık ki ne yandık.
    Sermaye tavan artışı yapmayacaklarını; net, açık ve yasal bir şekilde belirttiler zaten. KAP açıklaması yerinde duruyor.
    Bazıları ,artık iyi niyetli olmadıklarına inanıyorum, aylardır yalan yanlış tavanı arttıracaklarını yazıyor.
    İlerde ne olur bilmem en azından yakın zamanda arttırmayacaklarını net ifade ettiler.
    Yapmalarına mantıken ve ticari olarak gerek yok.
    Geçen yazdım, sermayecilerden çıt çıkmadı. Borcu olmayan, kredisi yüksek şirkette patron ihtiyaç yokken neden dağıtılmamış karları sermayeye ilave etsin? Böylece rahatlıkla kullanıyor, sermaye yazıp niye kendini zora soksun.
    Akıllı patron etmez.

4.  Alıntı Originally Posted by khan07 Yazıyı Oku
    Sermaye tavan artışı yapmayacaklarını; net, açık ve yasal bir şekilde belirttiler zaten. KAP açıklaması yerinde duruyor.
    Bazıları ,artık iyi niyetli olmadıklarına inanıyorum, aylardır yalan yanlış tavanı arttıracaklarını yazıyor.
    İlerde ne olur bilmem en azından yakın zamanda arttırmayacaklarını net ifade ettiler.
    Yapmalarına mantıken ve ticari olarak gerek yok.
    Geçen yazdım, sermayecilerden çıt çıkmadı. Borcu olmayan, kredisi yüksek şirkette patron ihtiyaç yokken neden dağıtılmamış karları sermayeye ilave etsin? Böylece rahatlıkla kullanıyor, sermaye yazıp niye kendini zora soksun.
    Akıllı patron etmez.
    Ne diyim hocam. Daha öncede siz yazmıştınız sanırım ama hala sermaye tavanı deniyor. Komik bir durum. Cehalet mi desem ne desem.

5. Bu gibi kağıtlar da her denecek söz boş,tek öğrettiği ders, aile şirketi kağıtlarına bulaşmamak.(kurumsallaşmamis)ytd...!!!

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by kutupbaşı Yazıyı Oku
    hiç kimsenin hayal kırıklığı yaşamasını istemem,yıl sonunda sermaye kadar kar açıklaması bence hayal(gönül arzusu olabilir ancak,keşke olsa)şirket patronları yine bir abidin dümeni çevirir ve karı geçen seneki gibi cukkalarlar herkeste bakar kalır.kurumsal olmayan patron kağıtlarından uzak durulması gerektiğini düşünüyorum ve bu şirket yaklaşık 10 yıldır ortaklarına kazık atan bir yapıyla yönetiliyor.
    26 ocak görüşüm buymuş, hala aynı fikirdeyim,para kıymeti bilen herkes şu yazılanlara bakıp güler acaba yazdıklarınıza kendiniz inanıyormusunuz?Ustalar 9 larda çıkıp gitti amatörlerle sayfa anca bu kadar oluyor demekki!Hala umut ve hayal pazarlanıyor....yazılanlara İ N A N M A Y I N.ytd

7.  Alıntı Originally Posted by kutupbaşı Yazıyı Oku
    26 ocak görüşüm buymuş, hala aynı fikirdeyim,para kıymeti bilen herkes şu yazılanlara bakıp güler acaba yazdıklarınıza kendiniz inanıyormusunuz?Ustalar 9 larda çıkıp gitti amatörlerle sayfa anca bu kadar oluyor demekki!Hala umut ve hayal pazarlanıyor....yazılanlara İ N A N M A Y I N.ytd
    Herkesin görüşü kendini bağlar. Ancak anlamadığım birşey var amatörlerle bu kadar oluyor ne demek? Hisse beklentisini gayet net bir şekilde açıkladığımı düşünüyorum. Sayılarla ihracat rakamlarıyla ve geçen yıl son çeyrek patronun yaptığı Ali Cengiz oyunlarıyla hiç bir yorumumda veya açıklamamda bu hisse şöyle iyidir böyle süperdir diye birşey yazmadım. Kimseninde benim yazdıklarımla bir karar vereceğini düşünüp yönlendirme yapmadım. Yorumda bulunanların kendini bağlar her cümle sadece şirket Ali Cengiz oyunları yapmazsa olacaklar bellidir. İnsanları aşağılamanız ve iş bilmez göstermeniz hiç hoş bir davranış değil. Daha ağırını yazardım da ne seni tanırım ne de buradaki insanların keyfini kaçırırım.
    Madem ustalar kaçtı senin burada ne işin var???

8. Kişisel görüşüm, yatırım tavsiyesi değil, kimseyi de bağlamaz.

KP’nin geçmişten gelen sorunları var, hisseyi gerçekten takip edenler bunları biliyor.
    NG kardeşlerle işi bitirdikten sonra farklı bir yola girdi inancındayım. Geçen yılki matrah arttırımı ile geçmiş dönemin temizlenmesi bir örnek.
    KP’nin yüksek reklam faturaları,danışmanlık ödemeleri gibi sorunları çözdüğünde düzenli yüksek kar eden bir şirket olacağını düşünüyorum.
    İthalatta tedbir alınıyor, geç olsa da. Piyasa iki Güral’a kalıyor.
    Sonuçta dünyanın en büyük üreticisi.
    Uçacak, kaçacak, sermaye artışı falan demiyorum ama şirketin geleceğinin parlak olduğunu düşünüyorum.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 298/916 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •