Sayfa 298/335 İlkİlk ... 198248288296297298299300308 ... SonSon
Arama sonucu : 2678 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: SKTAS - Söktaş

1. Çok ilginç bir yatırımcı profili var. Bunlardan bazıları satış başladımı, yanı dün ve bugünkü gibi havalarda satış yapan. Piyasa alisa geçince sattığı yerin üstünde de olsa tekrar alım yapan. Veya daldan dala atlayan dal kırılınca da sakatlanan yatırımcılar. Bence ya bu gibi havalar oluşmadan önlem almak, ya da bu havalar geçer deyip beklemek en doğrusu. YTD.

2. NE ZAMAN uçacağız bilgisi olan yok mu?YTD.

3. Hanı bana alkis������

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    genç kayhan baya iddalı demeçler vermiş , kapital dergisine .. yeni ürünlerden söz etmiş tereyağı-süt-peynir demiş.. moovadan ders aldık demiş.. bakalım10 yıl önce moova ve süt yatırımları için 11-12 tl yi görmüştü ( sermaye arttırımı yapmadan önceki fiyatı ) bu kez daha iddalı,bakalım görelim fiyat hareketleri ip ucu verecektir
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

5.  Alıntı Originally Posted by ekber Yazıyı Oku
    NE ZAMAN uçacağız bilgisi olan yok mu?YTD.
    muharrem kayhan daha kanat takmadı.yatırımcısına zerre kadar kazandırmayan o adama bundan 6 yıl önce mesaj atmıştım.Genel kurulda bişey söyledi ve fabrikanın kuruluş aşamasında ortak olan köylüleri nasıl sömürdüğünü itiraf edince dayanamadım attım.beni aradı telden ve çok ağır eleştirdin dedi.sana az bile dedim.köylü bir yatırımcı zamanında 2 ev satmış elindeki hisseler o zaman tuvalet almıyordu.adamın ağzında diş kalmamış.onların günahından iflah etmezsin dedim ve aynen de oldu ve şu anda iflas etmiş aslında.fabrikalarını efeleri satsa borcunu kapatmaz.
    siz hala bundan medet bekliyorsunuz.Deva gibi bir hisse varken burada boşuna zaman kaybetmeyin.3 yıl sonra derim bunu size

6.  Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    genç kayhan baya iddalı demeçler vermiş , kapital dergisine .. yeni ürünlerden söz etmiş tereyağı-süt-peynir demiş.. moovadan ders aldık demiş.. bakalım10 yıl önce moova ve süt yatırımları için 11-12 tl yi görmüştü ( sermaye arttırımı yapmadan önceki fiyatı ) bu kez daha iddalı,bakalım görelim fiyat hareketleri ip ucu verecektir
    zamanında moova peynir yapmıyor muydu.o yatırıma 150 milyon verdi.2 yıl sonra raflarda peynirler küflendi ve 89 milyona sattı tesisis.bunlar vebal almış.bişey de yapamaz.halaka arz bile kurtarmaz bunu.bana göre söktaş bitiktir

7. SKTAS - Söktaş

Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    zamanında moova peynir yapmıyor muydu.o yatırıma 150 milyon verdi.2 yıl sonra raflarda peynirler küflendi ve 89 milyona sattı tesisis.bunlar vebal almış.bişey de yapamaz.halaka arz bile kurtarmaz bunu.bana göre söktaş bitiktir
    Zamanında ne vebal ne bedua aldı bunlar.
    İki yakaları bir araya gelmz inşallah diye çok beddua ettim ve hala ediyorum,
    Moova yatırımı zamanında yapılan bilinçli hatalar,reklam gideri adı altında şirketin içini boşaltmalar daha neler neler,
    [emoji106]

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Yuhbe umarım bu kadar ağlanan sızlanan insanlarda bu söktaş hisse si yoktur.
    Amma ağlandınız
    siz satın ben alırım sizdeki senetleri sonra size tekrar 7 tl üstünden satarım.

Sayfa 298/335 İlkİlk ... 198248288296297298299300308 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •