Sayfa 298/969 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1. Açıkçası ben de ufak ufak deniyorum ve denemeye de devam edeceğim. Bakın Vakko Türkiye'nin en kuvvetli markalarından biridir. Araplara satılabilmesi için binbir zorluk yaşanıyor.
    Koç Holding'in şirketlerini bundan sonra yurtdışında iş yapmaya yönlendirdiği biliniyor.
    Savunma sanayi ve bağlı sektörleriyle hükümetin beslediği müteahitler dışında işlerin geleceği parlak görünmüyor.
    Dün bir kahve dükkanı açmak için Ankara'da konumu en iyi AVMlerden birini ziyaret ettim, oradaki yer sahiplerinin yüzleri kül gibiydi. Bir başka AVM kira sözleşmelerini tamamlayamadığı için açılışı erteledi.
    Herkesin işi kötü gidiyor demek yanıltıcı olur fakat devir bulanık.
    Yurtdışına iş yapan şirketlere kafayı çevirmek doğrusu fakat bunun da bir garantisi yok.
    Kendimden örnek vereyim, 2001 krizi sonrası tamamen benzer bir çıkarımla ihracatı kuvvetli kurumsal yapısı kuvvetli bir şirkete yatırım yaptım, mali sonuçları bir türlü iyileşmediği için 5 sene prim yapmadı.
    Onun yerine krizin çıkmasında rolü olan bankalar deli gibi yükseldiler.
    İki kere yanılmak istemem, fakat bugünkü analiz daha sahiplenebilir görünüyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,364
    Demek ki alım zamanım gelmiş .
    Umutların bittiği
    Beklentilerin Olmadığı
    Gelecek planlarının çöpe atıldığı
    Hayal kırıklarının büyüdüğü
    Hatta açıklamaların Kalp krizi yarattığı yerde
    Almak gerek ...
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

3.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Demek ki alım zamanım gelmiş .
    Umutların bittiği
    Beklentilerin Olmadığı
    Gelecek planlarının çöpe atıldığı
    Hayal kırıklarının büyüdüğü
    Hatta açıklamaların Kalp krizi yarattığı yerde
    Almak gerek ...
    Dostum satıp çıkmak ayrı şey, ağırlığını azaltmak başka şey.
    Bu yıl halka arzlar yılı, borçlu olan, geleceğinde tehdit gören şirketler borsaya geliyorlar.
    Bir müddet sonra bu bedene bu pantalon bol gelir. Borsadaki şirketlerin iskontoları artar.
    Bakın şimdi gelen GYO kafadan %55 iskontoyu kabullenmiş görünüyor. Sormazlar mı adama, neden? diye.

Önümüzdeki yıl elinde nakdi olan balığa çıkar gibi iskontolu şirket avına çıkar.
    Bugün için o balıklardan biri İSGSY dir. Yarın öbür gün balık sayısı artabilir.
    Şimdilik düğün dernek sürmektedir.

4. kendimizi akıllı sanıp iskontolu mal aldık yıllarca burasının İMKB olduğunu unutuyoruz madem iskontolu niye satan var diye düşünmedik
    en sağlam hisseler PDDD i 2 nin üzerinde olanlar

5. 1.57 rahat vermeye başladı 1.40 lara el sallıyor gibi....

6.  Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    kendimizi akıllı sanıp iskontolu mal aldık yıllarca burasının İMKB olduğunu unutuyoruz madem iskontolu niye satan var diye düşünmedik
    en sağlam hisseler PDDD i 2 nin üzerinde olanlar
    2015: Sadece Bir adet yatirim: Radore
    2016: Sadece Bir adet islem: Tatil Budur

2016: Bos, ne sirket alimi ne satisi var
    2017: Bos ne sirket alimi ne satisi var
    2018: Hesap soran yook patron yok performans derdi yok, Ohhhh mis gibi herkesin keyfi yerinde,

Hisse basina dusen nakit para zaten bi liranin ustunde diye daldim, sonra o paralari sirketlere aktardilar azaldi ama bu durumun aslinda dez avantaj oldugunu gec anladim.

Adamlar kaynaklari efektif kullanamadigi icin parayi mevduata yatirmis ve bu paranin getirisini oldugu gibi acimadan eziyorlar. Yillik bilancoya gore aylik genel yonetim gideri 864 bin tl.

Gozde bunun yarisi kadar personelle bunun on kati portfoyu yonetiyor, diger GSY lere de baktim, GDKGS,VERTU, HDFGS hangisine isterseniz bakin portfoyune oranla bu kadar genel yonetim gideri olan sirket yok.

Gozdenin iki kati nasil genel yonetim gideri olur, sirket uyku modundayken aylik 450 bin nasil para alir bu yonetim akil alir gibi degil.. Dort yildir cirosu-satisi yok bu sirketin yahu, uc yildir yatirim yapmaya deger sirket bulup da portfoye bisey katamadilar.

ABV

7. Eskilerden Kim Kaldı Şu Piyasada-->https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46405
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    2015: Sadece Bir adet yatirim: Radore
    2016: Sadece Bir adet islem: Tatil Budur

2016: Bos, ne sirket alimi ne satisi var
    2017: Bos ne sirket alimi ne satisi var
    2018: Hesap soran yook patron yok performans derdi yok, Ohhhh mis gibi herkesin keyfi yerinde,

Hisse basina dusen nakit para zaten bi liranin ustunde diye daldim, sonra o paralari sirketlere aktardilar azaldi ama bu durumun aslinda dez avantaj oldugunu gec anladim.

Adamlar kaynaklari efektif kullanamadigi icin parayi mevduata yatirmis ve bu paranin getirisini oldugu gibi acimadan eziyorlar. Yillik bilancoya gore aylik genel yonetim gideri 864 bin tl.

Gozde bunun yarisi kadar personelle bunun on kati portfoyu yonetiyor, diger GSY lere de baktim, GDKGS,VERTU, HDFGS hangisine isterseniz bakin portfoyune oranla bu kadar genel yonetim gideri olan sirket yok.

Gozdenin iki kati nasil genel yonetim gideri olur, sirket uyku modundayken aylik 450 bin nasil para alir bu yonetim akil alir gibi degil.. Dort yildir cirosu-satisi yok bu sirketin yahu, uc yildir yatirim yapmaya deger sirket bulup da portfoye bisey katamadilar.

ABV
    Icim sizladi icim sizin yazdiklarinizi okurken.
    Iste boyle paramizi yediler.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 298/969 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •