Sayfa 298/301 İlkİlk ... 198248288296297298299300 ... SonSon
Arama sonucu : 2402 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: Serbest Kürsü

1. "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2. Oh keyifler yerinde ....olimpiyat bitincede bi datça didim yaparsınız 1 ay....
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. Divriği Ulu Camii ve Daruşşifası...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4. Fatih Camii...

5. Ey gizli lütûflar sahibi

6. Sivrihisar Ulu Camii'nin 800 yıllık ahşap minberi...

7. Kurt ile eşek tartışıyorlarmış.
    Kurt: Çimen yeşildir.
    Eşek: Çimen sarıdır.
    Sonunda konuyu orman kralı aslana anlatmışlar. Aslan kurta bir ay hapis cezası, eşeğe de özgürlük kararı vermiş. Kurt şaşkınlıkla aslana yaklaşmış ve sormuş: Hakikaten sen de çimeni
    sarı mı görüyorsun?
    Aslan: Hayır çimen yeşildir.
    Kurt: O halde neden bana
    1 ay hapis cezası verdin? un Fazilelleu
    Aslan: Eşekle tartıştığın için...

8. 5 yıl aradan sonra didim e tekrar tatile geldim ama didimin anasını bellemişler ormanlar tatil köylerine peşkeş cekilmiş yollar berbat...çeşmeden akan su resmen deniz suyu üzüldüm.

Sayfa 298/301 İlkİlk ... 198248288296297298299300 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •