Sayfa 298/367 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

1. Adliye önünde iki adet kobra bekliyor.
    https://twitter.com/sahinhuseyinnn/s...26131834724354

Plaka : 27 JAA 191

Jerablus'un J si gidince kalır sana 27 AA 191

Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Akdenizdeki sondajı önemsiyorum.

Ülkemiz denizlerde arayış peşinde.

İhtiyacımızı karşılayacak kadar petrol veya doğalgaz bulunabilirse dış ticaret dengemiz rahatlar.

Yılda iki sondaj yapabilecekmiş gemi.
    Ikinci bir gemi daha alınıyormuş.
    Tekfen holding israil gazını turkiyeye getirecekti. O iş beklemede.
    Ancak Tekfen Adana civarında çok büyuk dogalgaz depolama tesisi kurmakta.

Tablonun tamamına bakınca 3-5 yıl içinde o bolgede gelismeler bekleyebiliriz.... bea..!
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Kuzunun sesini yenge kesti galiba.
    "Cafer sıçtı bez getir" hesabı şimdi Dilaver bez getiriyor... diye gözlemliyorum.
    Bea..!
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Benim mesajım Dow 35 bin olacak diyene, o anlamıştır.

Dow'un geleceği 3. çeyrek ve yıl sonu bilançolarına bağlı. Faizler bir tek bizi etkilemiyor. Şu ana kadar neredeyse sıfır maliyetle fon sağlayan abd firmaları da yüklü faizler öedemye başladı, Çin'le ticaret savaşlarının da bir maliyeti olacak, benim tahminim bu aralar dow'un 20-25 bin arasında hareket edeceği.
    KatılıYorum..

18'-23' bandı DoW için daha ideal bir hasat mevsimi bandı.. Orta vade..

Sonra ve daha sonra 27'-3X' bandı sunabilmelik hem de..

Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    https://twitter.com/sahinhuseyinnn/s...26131834724354

Plaka : 27 JAA 191

Jerablus'un J si gidince kalır sana 27 AA 191

Biz rejo eleştiren, gerçekten eLeŞtirebilen taife için tam bir aKtroLL hesabıymış imiş..

Ööğh..

Yazık ya

6.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Akdenizdeki sondajı önemsiyorum.

Ülkemiz denizlerde arayış peşinde.

İhtiyacımızı karşılayacak kadar petrol veya doğalgaz bulunabilirse dış ticaret dengemiz rahatlar.

Yılda iki sondaj yapabilecekmiş gemi.
    Ikinci bir gemi daha alınıyormuş.
    Tekfen holding israil gazını turkiyeye getirecekti. O iş beklemede.
    Ancak Tekfen Adana civarında çok büyuk dogalgaz depolama tesisi kurmakta.

Tablonun tamamına bakınca 3-5 yıl içinde o bolgede gelismeler bekleyebiliriz.... bea..!
    Yillardir bekledigimiz ATMACA gemisavar fuzesinin seri uretim sozlesmesi sonunda imzalandi. Hayirli olsun.

Yakinda kara konuslu bataryalari da hizmette goruruz umarim.
    Tüm testlerden geçer not alan ve 107 kişilik mürettebatla göreve başlayan TCG Burgazada, 4 Kasım’da inşa edildiği İstanbul Tersane Komutanlığı’ndan donanmaya katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağı törende serinin son gemisi TCG Kınalıada da tanıtılacak
    https://twitter.com/TRex_SSS

Bu tip haberler dikkatle takip edilmekte...Ve zamanlamalar oldukça manidar oldu...Takip edenler bilir, uzuun zamandır "artık demokrasi, insan hakları, özgürlükler safsataları bitti, dönem bam bam dönemi" diye yazmaktayız...En sonunda Brezilyalı kardeşlerimiz de manyağın birini getirdi iş başına...Merkel gitmeli, Macron yerine Le Pen gelmeli derken de hep aynı şeylerin mesajını verdik esasında...Mesela AB derhal dağılmalı abi...Bizim gibi her an operasyon çektikleri bir ülke açısından bu tip birliktelikler uzun vadede her zaman zararımıza...Atalarımızın hep dediği gibi "sıkıyorsa tek tek gelin a.q." durumları...
    Ulen, bu atalarımız okuma yazması yokmuş emme çok akıllıymış yaw...Demekki çok gezen bilirmiş abi...Gelsin nobelim artık bu kadaren tespitten sonra...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

4 ileti de öyle desek, bizden bi nobel mobel çalı$ırr.. )

8. Geçen gün oylama yaptım ...2 kişi katıldı abi, diğeri çekimser kaldı ben evet deyince devam durumu oluştu...Bakma sen bam bam felan dediğime; temokrasiye inancımız sonsuz abi : Yaşasın Cumhuriyet !...

Konu şu tabikine, baktığın her fotoğrafta Türk Bayrağı yerine reco görüyorsan kılinik vakasın demektir...Tedavi şart...Bakırköy en bilinen mekan bu gibi durumlarda...Tanıdıklar da var, yardımcı oluruz abi, millet olaraktan yardımseverizdir biliyon...Belki de bilmiyon, hani kan, gen felan...Olabilir, saygı duyarım...Saygı duymak benim işim abi...

Sayfa 298/367 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •