Benim maaş ödeme günü 21 Nisan, bayram öncesi ödemelere göre bugün maaş + bayram ikramiyesi yatması gerekiyor, sgk günlük ödemeye bakınca herhangi bir ödeme görünmüyor sadece 5 Nisan'da yatan fark görünüyor, ya yattı ama sgk sistemi geç güncelleniyor, ya da fark dediğimiz aslında maaştı bayram ikramiyesini de sistemde yazmıyorlar anlayamadım bakalım ne olacak.
Bu tahsis numarası da ayrı bir saçmalık, kayıtlı banka bilgilerinde farklı, 4a emeklilik kaydında farklı numara var, birinin sonu 0 diğeri 1, hangisi doğru belli değil.
Son düzenleme : ersunan; 15-04-2023 saat: 12:12.
Benim gibi dostum senin durum da ayni...
Benim ki bes martta yas doldu 52 yas doldu ama eyt cikinca 03 mart ta basvuru yaptim ama hala bekliyoruz bir yerde takilda tahsis talep yaziyo sonra tik yok bakalim ne zaman maas baglanacak
25 yil sgk lilik suresi olan tam 9 yil yani 108 maas in buhar olmasina mi 2015ten beri alamadigimiz iki ser bayram ikramiyesine mi yanalim napalim ne edelim onumuze gecen bir milyon eyt liye mi kizalim cozemedim bu isi.......
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
üstad benzer durumdayız.hangisine yanalım.
Kadıköy sgk ya 3 günde 1 gittim noldu noldu diye diye geçen hafta tahsis no çıktı.
bu arada emekliik servis şefine sormuştum başvuru tarihi ile değerlendiriyorsunuz değilmi diye
kadıncağız; yooo sıradan önümüzde ne varsa (kırmızı dosyayı kasdetti) ona göre dedi.bu arada bir genç market cady arabası ile asansörde tepeleme kırmızı dosya taşıyordu.tüm elemanların masası Kırmızı dosyadan geçilmiyordu.
özetle tamam bir çalışma yoğunluğu aşikar fakat iş piyango misali gibi geldi bana.hepsi bitecek tabi bir gün ama ne zaman ?
inşallah siz tüm arkadaşlar kısa sürede tahsis numarasını alır ve bakar diğer işlerine.syg.
Sn.Servetbey
ayrıca SGK da bazı tesbitlerim var.
emeklilik bölümünde 20 li yaşlarda 7-8 kişi var. masaları kırmız evrak dolu.
bu arkadaşlara yukardan(amirlerden) hadi hızlı çalışalım baskısı,aşağıdan benim gibi 2-3 günde bir gidip
benim dosyam ne alemde diyenler var.dolayısı ile hızlı hareketten hatalı işlem vs riski artıyor.
endişem aradan 2-3 yıl geçti diyelim.çat maaş kesildi.postada sarı zarf.sgk işlemlerinizde hata var.
duyduğum kadarı ile o güne kadar ödenen parayı faizi ile geri istiyorlarmış.
mahkeme vs çık işin içinden.
Yer İmleri