Sayfa 298/679 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon
Arama sonucu : 5428 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Trade ederek lotlarını artırıyor bu da tahtada baskıya neden oluyor diye yorumluyorum, performans olarak endekise göre vasattı bugün
    Hamdım Piştim Yandım

2. Beyaz Saray, Türkiye'nin güney sınırında "terör tehdidiyle" karşı karşıya olduğunu ve kendini her türlü savunma hakkı bulunduğunu açıkladı. -AA

Beyaz Saray, Türkiye'nin güney sınırında "terör tehdidiyle" karşı karşıya olduğunu ve kendini her türlü savunma hakkı bulunduğunu açıkladı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,442
    ASELSAN yabancı oranı 22 Kasım 2022 % 26,97. 21 Kasım 2022 % 28,14.
    Fark % -1,17. Hisse kapanış fiyatı: 42,60 TL (Kaynak İş Yatırım).

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
    Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

4. Yine, yeniden,bu defa çok daha yüklü şekilde. Yıl sonuna kadar bir daha deniyoruz.

Esen kalın

5. Aylık $ bazlı grafik. 200 den destek almış, 50 yi kırmış, MACD sinyali yukarı kesmiş. İnşallah hedefe gidip katlamayı da yaptığını görürüz.

6. Yapma sayın Kalender sen bari Temel tarafında kal Bu analizlerin kralı var geride.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. Haklısın hocam, teknik benim işim değil. O bahsettiğin grafiği görmemişim demek ki, görsem yollamazdım.

Barlar, çizgiler, hacimler kolay oluşmadığı için aylık grafiklere ara ara MACD ile bakıyorum.
    Burada da ky nin 1-2 yıldır iyice döküldüğünü, 2023 te gelmesini beklediğim haber akışlarını, son çeyrek bilanço dönemine girmemizi, seçime kadar bir yükseliş beklentisinde olmamla birlikte bir de grafikteki son dört barın güçlerini, yüksek işlem hacmini (burada görünmüyor), MACD ın yukarı kesişi ve ortalamaların durumunu görünce kendi içimden "şiir gibi çizmişler, daha ne olsun" diye düşündüm, ortaklarla paylaşayım dedim

Yoksa temelden sapma yok...

8. Yok ben sizi anlıyorum. Buralarda olmanızda ayrı güzel.

Sayfa 298/679 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •