Sayfa 298/543 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon
Arama sonucu : 4342 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Satış için hedeflediğim fiyata ulaşmadığı için tek lot satmadım. Ben de patron gibi yapacağım, satmadan önce buraya açıklama göndereceğim, tarih vereceğim lot sayısı söylemeyeceğim. Sürpriz olsun.

Şirketten bilgi aldım bu konuyla ilgili. Bu mal asla tahtada satılmayacak dendi. Blok satış olacakmış. Daha önce de söylemiştim, muhtemelen (bence kesin öyle olacak) iskontolu olacak. Para patronun cebine inecek, şirkete değil. Başka yatırımlarda kullanılabilirmiş, veya monacoda ev de alabilirmiş (bunu ben uydurdum). Mart başında duran fabrika işlemeye başlayacakmış. Yeni ürünler ekliyorlarmış portföye. jes işi iyi gidiyormuş. suudi işinde bir gelişme yok. Enflasyon muhasebesinden ne çıkacağı bilinmiyor.

Kısaca bilgiler böyle. 12,5 milyon lotu az bir tutar olarak görüyor patron. Evet bence de az, ama bu devamının da gelebileceğine bir işaret olarak da algılanabilir.

Tahtada gördüğümü ve bundan sonra ne beklediğimi özetleyeyim. Ama YTD. Malı paketleyenler mal çıkmadı. Yerli fonların malını aldılar, soteye gömdüler. Patronun malını da alacaklar. Sonra yeni bir rüzgar esecek, artık nereye savurursa. Patron yeniden mal satana kadar devam eder bu anlaşmalar. Bu mal ne ilk ne de son patron satışı olacak. Tamamı bitene kadar da operasyon devam edecek. Ben böyle düşünüyorum.

Sosyal medyada patron satışı öncesi abuk sabuk fiyatlar üfürülüyordu, bunları üfürenler üfürmeye devam eder bir kaç gün sonra. Benim satış fiyatım belli. 1,5 milyar dolar olur, müzikal kaçar, yanına da kimseyi almaz
    güzel bilgiler edinmişsin dostum..forum adına teşekürler...satılacak lotların kurumsal yatırımcılara blok olarak satılacak olması güzeldir...bu lotların yatırımlardan kullanılması ihtimali , ilerde büyük yatırımların olabilme ve hakan kocaerin olası bir bedelli yapmak için sermaye edinmesi ihtimalini doğuruyor...bu bedelli geçmişte her bedelli açıkladığında agresif çıkan sasa ve hektaşın bedellisine benzeyecek görünüyor...şirketin elinde de hala 17 milyon satılacak lot var..bunlar satıldığında ciddi bir kar oluşur ve bu kar da şirketin kasasına girer....kısacası yatırımlar için güzel bir kaynak oluşuyor...kocaerin zaten finansalları çok iyiydi bu satılması olası lotlar ile daha da iyi olacak...

şimdilik merak ettiğim acaba ne kadar fiyattan kurumsal yatırımcıya satacaklar ?? önceki 31 tl den sattıkları 3 milyon lotu , hisse 36,70 leri görüp aşağı inerken vede fiyatı tam da 31 tl lere gelirken açıklamışlardı...tahminlerime göre bu lotu 50-55 aralıklarından satarlar...

kocaerde hikaye bol...alacak kişi de güzel bir fiyattan satabilir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. enflasyon muhasebesi ile ilgili geçmişte şirket yöneticileri açıklama yapmışlardı...etkilenmiyoruz demişlerdi...modernizasyon yatırımlarının mart ayının başında bitiyor demeleri önümüzdeki hafta açıklanacak anlamına gelir...bence hisse satışı haberinden sonra bir de faaliyete geçme haberi gelir...böylece o olumsuz hava dağılır...tekrardan 70 civarlarını yoklayabiliriz...sabır sabır sabır...

bu arada müzikal dostumuz iyicene niyetini bozmuş...70 tl ye gelse satıp gidecem diyor...tabi sonradan çıkışları görüp da sözünden caymaz ise ?? müzikal dostum kaliteli bir yatırımcıdır...benim gibi de aşık değildir...akıl ve mantığının sesini dinliyor...o öyle kazanıyor ben de bildiğim yoldan kazanıyorum...bazen 3-5 kat kazanç bana yetmeyebiliyor...kekonun biriyim işte....gesandan kötü alıştım...şu anda atatp den 5 kat kazanmama rağmen o prim beni kesmiyor...bakalım kocaerdeki maceram nasıl bitecek....2025 yılına daha bir yıl var...sabır sabır sabır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Keko Hocam merhabalar, yeni halka arzlardan orta uv tutulabilecek beğendiğiniz şirketler var mı?

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    enflasyon muhasebesi ile ilgili geçmişte şirket yöneticileri açıklama yapmışlardı...etkilenmiyoruz demişlerdi...modernizasyon yatırımlarının mart ayının başında bitiyor demeleri önümüzdeki hafta açıklanacak anlamına gelir...bence hisse satışı haberinden sonra bir de faaliyete geçme haberi gelir...böylece o olumsuz hava dağılır...tekrardan 70 civarlarını yoklayabiliriz...sabır sabır sabır...

bu arada müzikal dostumuz iyicene niyetini bozmuş...70 tl ye gelse satıp gidecem diyor...tabi sonradan çıkışları görüp da sözünden caymaz ise ?? müzikal dostum kaliteli bir yatırımcıdır...benim gibi de aşık değildir...akıl ve mantığının sesini dinliyor...o öyle kazanıyor ben de bildiğim yoldan kazanıyorum...bazen 3-5 kat kazanç bana yetmeyebiliyor...kekonun biriyim işte....gesandan kötü alıştım...şu anda atatp den 5 kat kazanmama rağmen o prim beni kesmiyor...bakalım kocaerdeki maceram nasıl bitecek....2025 yılına daha bir yıl var...sabır sabır sabır...
    1,5 milyar dolar piyasa değerine geldiğinde satacağımı ilan etmiştim, yineliyorum. Artık bu değere hangi dolar kuruyla piyasa fiyatında denk gelirse. 70-80 aralığı olur bir ihtimal.

5.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Keko Hocam merhabalar, yeni halka arzlardan orta uv tutulabilecek beğendiğiniz şirketler var mı?
    Arzlara pek zaman ayiramiyorum..henüz finansallari da oturmamış..almak ve kazanmak biraz da şans işi...uygun yerden yakalandığında şansiniz da iyiver giderse ?? Çok iyi kazandırıyor..şahsen bu güne kadar arzlara sadece bir kere katıldım oda europowerin arzına..o şirketi de zaten tanıyordum..

6.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    1,5 milyar dolar piyasa değerine geldiğinde satacağımı ilan etmiştim, yineliyorum. Artık bu değere hangi dolar kuruyla piyasa fiyatında denk gelirse. 70-80 aralığı olur bir ihtimal.
    Şu hisse satış mevzusu kapansın ardından da güzel bir kap açıklasın o vakit muradına ereceğini düşünüyorum..bence bu çok da zaman almayacak... içimdeki ses öyle diyor...yalnız içimdeki ses kısa sürede 1.5 milyar dolara ulaşsa bile senin satmayacagini söylüyor...

Kişisel görüşüm dolar bazlı çanak katlamasi ilk hedefi olacak diyorum...1.4 dolar x2 = 2.8 dolar...kabaca 80 TL ler...

7. Haftalık takasta malesef ağalar satmış biz fakirler toplamış İnşallah yeni alanları dökmek için çok sallamazlar bizi kocaer aşktır İns mutlu sonly bir aşk yasariz

8.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    https://www.tradingview.com/x/ORVlPlLc/

günlük

yarın endeksde 9052 altında kapanışlar yükselen tirendin kırılması anlamını taşır.tabi kırılımın yanında kapanışlarda önemli.kırılır belki ama kapanışda yukarı atar.tuzaklara karşı hazırlıklı olmak lazım.kırılım dahilinde 8917 yatay desdek olarak önümüze çıkacak.

9020 lerdede 20 günlük ortalama var..kırılıp altında kalınması iyi olmaz

ortalama yükselen tirend aynı noktalardalar.

bu bölgeden direnç göstermesini bekliyorum

inşallah kırdırmazlar.
    tabi bence

https://www.tradingview.com/x/PQEDaS0x/

günlük

endeks geldi yükselen tirende dayandı..

bakalım günü nasıl kapatacağız.

9.153 bugün tirend üstü kapatabileceğimiz noktadır.

tabi bence.

Sayfa 298/543 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •