Sayfa 298/1011 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: Viop XLVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Adamların gözü dönmüş.. xbdem endeksiyle istedikleri oluyor.Tcell,ttkom demirler, istedikleri zaman tavan oluyor...

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Tul vob hayatımda sisteme uyarak sadece long,flat olsaydım.. şimdiki varlığın 3/5 katı olurdu..

Viob yapmayın.. short zinhar yapmayın..
    bizimkisi bir aşk hikayesi , bağımlılık..

3. Altına olan talebi anlamakta güçlük çekiyorum. Insallah acı bir tecrübeyle anlamam
    Avrupanın dibinde savaş cıktı 2000 doları zor gördü. E şimdi zaten 1800 de maksimum yüzde 10 gideri var. ($ sabit). Bademlerin kağıtlarından birinde beklesen bir bilemedin iki haftada bir tavan mutlaka denk getirirsin. Eeee???

4.  Alıntı Originally Posted by kennym Yazıyı Oku
    bizimkisi bir aşk hikayesi , bağımlılık..
    Borsa sürekli aktüel bilginin araştırıldığı bir yer, sürekli meşgul ediyor, yani dün, bugün ve yarın önemli, haberler ve gelişmeler nedir merak ediliyor. Diğer türlü bilgileri sonra bakarız diye öteliyor insan. Aktüel olmayan bir konuda 15-20 dakikadan sonra beyin yoruluyor, sonra konuşalım deniyor.

Bence en büyük şeytan icadı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Altına olan talebi anlamakta güçlük çekiyorum. Insallah acı bir tecrübeyle anlamam
    Avrupanın dibinde savaş cıktı 2000 doları zor gördü. E şimdi zaten 1800 de maksimum yüzde 10 gideri var. ($ sabit). Bademlerin kağıtlarından birinde beklesen bir bilemedin iki haftada bir tavan mutlaka denk getirirsin. Eeee???
    Altın işi küllüyen hamallık, bende de 2 kilo var 1020 tale maliyetli, bugün sabah bi arkadaş bi gamyon suyun içinden ereğli aldı akşama verdi, kısa günün k@rı benim sermayem
    Borsanın yeri apayrı, çünkü burda her gün para dağıtıyorlar
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Altın işi küllüyen hamallık, bende de 2 kilo var 1020 tale maliyetli, bugün sabah bi arkadaş bi gamyon suyun içinden ereğli aldı akşama verdi, kısa günün k@rı benim sermayem
    Borsanın yeri apayrı, çünkü burda her gün para dağıtıyorlar
    Ereğli deme bana))))

7.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Yani 2300 falandı, Metin bu işe başlayalı, geldiği evre psikolog taklidi olmuş. Metin o rakamda kaldıracsız long olsaydı bugün siteyi satın almıştı. Replik de metinde eser kaldı, eser (esereklerde görülen bir belirti türü)
    oysa şimdi metin şimdi fakir fukara gözleri ışıldamıyor
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8. Petrol inanılmaz ucuzzz (şu an)
    seneye
    bu zamanlar
    brend 160/170 $
    forex cart curt
    dizel 6
    benzin 9
    lpg 4
    aylardan
    11.ay