biskoin diye piskevit markası veya çikolata markası tutar bence.
![]()
biskoin diye piskevit markası veya çikolata markası tutar bence.
![]()
Tüpraş, İranlılar tarafından el konulan bir gemideki 1 milyon varillik petrolünü geri aldı.
Tüpraş (#TUPRS), İran makamlarınca el konulan 1 milyon varil ham petrolün geri alındığını açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada, Irak devlet petrol şirketi SOMO'dan satın alınan petrolün eylülde teslim edileceği belirtildi.
Tüpraş'tan SOMO'dan alınan ham petrolün teslimatına ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Irak devlet petrol şirketi SOMO'dan satın aldığımız yaklaşık 1 milyon varil ham petrolü taşıyan St. Nikolas gemisinin, 11 Ocak 2024'te Umman açıklarında İran makamlarınca alıkonulduğu daha önce kamuoyu ile paylaşılmıştı. 23-25 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen gemiden gemiye transfer operasyonuyla söz konusu ham petrolün tamamı şirketimizce geri alınmış olup, eylül ayında rafinerimize ulaşması beklenmektedir."
hisseyi olumlu etkiler......
12x hisseyi bulduysan açarım anca
![]()
Puahahahhahsh
Hiç sorma ya dayucuğum şu piyasalarda zengün olmak içten bile değil ama gel gör ki bi şekilde kutupayusuna denk geliyorum
büyük bir vurgun peşindeydim, dediğim gibi olsaydı voleyi vuracaktım garan da ama herifler çabuk uyandı, yavaştan balonun havasını pırsıtıyorlar, bütün planım altüst oldu. Garan 200 tale olsaydı ordan şort açıp löp löp dana kuzularını mideme indirecektim, nasip yokmuş dayucuğum
Ama yeni bi plan yabtım garan 99 taleye düşünce hayin ve bi o gaddende vahşi planımı devreye sokucam![]()
Hamdım Piştim Yandım
er Rayn ı kurtarmak diye bir film vardı,...bu da er Netanyahu,...
ABD kongresini bu adama ipoteklediler,...Alkışlamayanın dötü açıktaydı sanki, sadece bir kadın tek başına mücadele verdi,...sıradan ABD li sırası geldiğinde bunun hesabını efendilerinden fazlasıyla soracaktır,..
dünya zor zamanlardan geçiyor,..saflar netleşiyor,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri