Sayfa 298/981 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: Viop LVIII

biskoin diye piskevit markası veya çikolata markası tutar bence.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    biskoin diye piskevit markası veya çikolata markası tutar bence.

özel mesajı neden kapattın diye sorarlar adama... bişiy yazacaadık

Tüpraş, İranlılar tarafından el konulan bir gemideki 1 milyon varillik petrolünü geri aldı.

Tüpraş (#TUPRS), İran makamlarınca el konulan 1 milyon varil ham petrolün geri alındığını açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada, Irak devlet petrol şirketi SOMO'dan satın alınan petrolün eylülde teslim edileceği belirtildi.

Tüpraş'tan SOMO'dan alınan ham petrolün teslimatına ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Irak devlet petrol şirketi SOMO'dan satın aldığımız yaklaşık 1 milyon varil ham petrolü taşıyan St. Nikolas gemisinin, 11 Ocak 2024'te Umman açıklarında İran makamlarınca alıkonulduğu daha önce kamuoyu ile paylaşılmıştı. 23-25 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen gemiden gemiye transfer operasyonuyla söz konusu ham petrolün tamamı şirketimizce geri alınmış olup, eylül ayında rafinerimize ulaşması beklenmektedir."

hisseyi olumlu etkiler......

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    özel mesajı neden kapattın diye sorarlar adama... bişiy yazacaadık
    dayu özel hayatımı kimseye açmama kararı verdim

ne zaman bişeyler karalasam foruma boyuna msj geliyor... algolliyken yazılmış mecaclar. çoğunu hatırlamakta zorlanıyorum.

12x hisseyi bulduysan açarım anca

6.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    Xlbank vadelisinde akşam seansında hareketlilik vardı. Bunu dönüş hareketi olarak algılıyorum.
    Yarın bir kez daha dip yapıyor gibi hareket etse de yukarı hareket başlayacaktır.
    Havuç var mı bilinen? nedense ben de yarın için kötü açılış güzel +1,5 civarı kapanış bekliyorum ama aklıma havuç gelmiyor tavşan için. Ölü kedi sıçraması dışında..

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reis sen ne ara bizerlik aldın. Sen Petkim almıyormuydun. Senin bu elini attığın ne varsa kuruyor. Çok korkarım ki çölde kutup ayısı da sana denk gelecek
    Puahahahhahsh
    Hiç sorma ya dayucuğum şu piyasalarda zengün olmak içten bile değil ama gel gör ki bi şekilde kutupayusuna denk geliyorum
    büyük bir vurgun peşindeydim, dediğim gibi olsaydı voleyi vuracaktım garan da ama herifler çabuk uyandı, yavaştan balonun havasını pırsıtıyorlar, bütün planım altüst oldu. Garan 200 tale olsaydı ordan şort açıp löp löp dana kuzularını mideme indirecektim, nasip yokmuş dayucuğum
    Ama yeni bi plan yabtım garan 99 taleye düşünce hayin ve bi o gaddende vahşi planımı devreye sokucam
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    ABD Kongresine hitap eden İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Cumhuriyetçi ve Demokratların önde gelenleri tarafından desteklendi ve ayakta alkışlandı
    er Rayn ı kurtarmak diye bir film vardı,...bu da er Netanyahu,...

ABD kongresini bu adama ipoteklediler,...Alkışlamayanın dötü açıktaydı sanki, sadece bir kadın tek başına mücadele verdi,...sıradan ABD li sırası geldiğinde bunun hesabını efendilerinden fazlasıyla soracaktır,..

dünya zor zamanlardan geçiyor,..saflar netleşiyor,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Sayfa 298/981 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •