Sayfa 299/487 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1.  Alıntı Originally Posted by borsacidayi Yazıyı Oku
    Ruchanlari satmayacam bedelliyede katilmayacam. Bu adilere para kazandirmayacam. Ruchanlari onlara satarsam piyasadan kagit toplamak yerine ruchanlari ucuza alacaklar. Piyasadan toplasalar kagit 1.10 veya daha yuksege cikacak. Ama ruchanla 1.00 tl den alacaklar. Yok oyle yama istedikleri kadar ruchan vermeyecem

yatırım tavsiyesi değildir.
    Tamam ruchanlarini satma bedelliyede katilma.peki kullanilmayan ruchanlarin akibeti ne olacak bilgin varmi.soyleyeyim patronlar senin kullanmadigin ruchanlari kullanip veya kullanmayacaklar.neticede birisi o ruchani kullanacak.ruchan pazari kapaninca 2 gunluk bir pazar var orada by veya nitelikli yatirimciya kullanilmayan ruchanlar satilacak.
    Ruchanlari kullanmayan 1 tl alti maliyetlilerin cokta bir kaybi olmaz.satsalardi cebine para girerdi ama satmayinca girmedi.
    Herkes icin hayirlisi olsun.y.t.d.

2. Rüçhanları satmazsak bedelliyede maddiyattan dolayı katılamazsak elimizdeki rüçhanlar 2 günlük pazarda kaç kuruştan satılacak arkadaşlar ordada alan olmazsa durum ne olacak lütfen bilenler yazsın yumurta sona dayandı

3.  Alıntı Originally Posted by Can1453 Yazıyı Oku
    Rüçhanları satmazsak bedelliyede maddiyattan dolayı katılamazsak elimizdeki rüçhanlar 2 günlük pazarda kaç kuruştan satılacak arkadaşlar ordada alan olmazsa durum ne olacak lütfen bilenler yazsın yumurta sona dayandı
    Ruchanlari satmazsaniz.bedelliye katilmazsaniz buhar olur diye kac sefer yazdim.ruchan demek kupon demektir.yani bedelliye katilmak icin bizlere verilmis bir hak diye dusunun.simdi siz bu haktan feragat edince yani ruchanlari satmayip bedelliye katilmayinca bu hakki baskalari kullanir ama bu hakki kullandim diye size extra bir ödeme yapmaz.y.t.d.

4. Extra ödeme istemiyorum rüçhana verdiğim para gelsin yeter usta by veya nitelikli yatırımcıya satılacak olan bizim elimizdeki rüçhanlar mı ben rüçhan tahtasından rüçhan aldım ana kağıt yok

5. Niçin ana kağıt yerine rüçhan aldınızki?
     Alıntı Originally Posted by Can1453 Yazıyı Oku
    Extra ödeme istemiyorum rüçhana verdiğim para gelsin yeter usta by veya nitelikli yatırımcıya satılacak olan bizim elimizdeki rüçhanlar mı ben rüçhan tahtasından rüçhan aldım ana kağıt yok

6. Arkadaşlar, belki önceden sorulmuş olabilir ama bir konuda bilgi almak isterim. Martı E hisselerini sattım, ruchanlar hesabımda ve satmadım. Bundan sonra ne olur ve ne yapmam gerekiyor. Satmak istiyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by Akrep71 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, belki önceden sorulmuş olabilir ama bir konuda bilgi almak isterim. Martı E hisselerini sattım, ruchanlar hesabımda ve satmadım. Bundan sonra ne olur ve ne yapmam gerekiyor. Satmak istiyorum.
    Kendime göre yapilmak istenenin tersini yapmissiniz.ruchanlari ya satamayi deneyecek yada 1 tl den bedelliye katilacaksinsiniz baska alternatif yok.92 kr tan satilan hisseyi 1 tl den bedelliden almak benim mantigima ters.sonucta kar ve zarar size ait.herkesin yatirim anlayisina saygi duyarim.y.t.d.

8. Tabanda ne kadar bar arkadaşlar gitti bütün param

Sayfa 299/487 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •