artı 3 endekse gsdho anca eksı olmayarak cevap verebilmiş durumda![]()
son ana kadar satışta idi tahtakızıyor olabilirsiniz ama elinde 20-30 mılyon hıossenız olsa her fırsatı satış olarak görürüdünüz sizde
hem onay gelmiş hem endeks artı 3 yapmış . bugun güzel gun onun için çıkış fırsatı
Yine şaşırtmadı yapti yapacağını o 0,00 lık artışı al bir yerine anladı o ,,,,arkadaşlar nasıl dayandıniz bu pisliklere bunca yıl helal olsun size
Bu artı endeks ve bedelsizi fırsat bilip gsdho geri alınan pay satışı yapmaz![]()
Geri alınan paylar aynı alımda olduğu gibi satış dada bildirilmektedir zorunda.
Duyduğunuz bildiğiniz, okuduğunuz bir yazı varsa paylaşın yoksa her Allah'ın günü geri alınan paylar ile yazı yazmanızı anlamıyorum.
Beğenmiyorsunız, inanmıyorsanız niye sat tuşu ile hisseye vedalasmiyorsunuz.
SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum bazi arkadaslar Dussun istiyor.
Demek ki pozu ona gore ayarlamis.
Muhtemelen satmis alamamis gideceginden korkuyor.
Hic kimse inanmadigi yukselme potansiyeli olduguna inanmadigi hissenin forumunda gelip yazmaz.
Kotulesede aslinda gidecegini dusundugunden ya giderse korkusundan kendini rahatlatmak icin yaziyordur.
2 liralarda geri alinan paylari satmista efendim bidaha satacakmista
2 lirada satti 6.
lira olduysa 6da yine satsin sattikca yukseliyo ne hikmetse..
(Okadar pay piyasaya satilmadi)
Yok Navlun dusmuste bi ruya bitiyomusta.
Yok Silopi sirtimiza yukmuste.
Amanda Amannnn..
Bilgi yagmuru Mubarek.
Inanmayan satar..
Inanan durur..
Herkesin kendi karari ama haberleri olanlari olaylari surekli negatif yorumlamakta nebileyim 500 tane hisse var buyrun baska yerden yakin..Arkadas Superman garibani canavardan koruyor sanki.
2023te 2 gemi daha geliyor.
Bir Holding kasasindaki parayi kasada uzun sure tutmaz ya hissesini geri alir ya yatirim aciklar ya yeni bir is koluna girer.
Zaman Gosterecek Nolacagini.
Ytd.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri