Sayfa 299/682 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. Trader suan durum ne aga

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. oyle 5 -6 lari hayaelleyenler cok beklersiniz. Paramın yarısı eridi. Allahindan bulsun aganiz.

3. 2.8 maliyet ustad bende o yuzden bi haber bekliyorum. .. 3 5 degil hedef yani

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    kardeş hisse 2,66 da idi yazdigimda ve 2,59 verdi yazdıktan bir dakika sonra, bir bildiğim vardı elbet yazdım, ağa vazgeçti atraksiyon yapmaktan tekrar ne düşündüyse, ben her anını takibe aldım. Neyse birdaha yazmam.
    Kardes ben sana yazma vs deme hakkina sahip degilim amacim kirmakta degil ama o sozunle millet acaba diyor bak simdi aciklamissin ne guzel olmus saol. Demem oki simdi biri gelse deseki 10 dk ya hazirlanin tavan olacak yada tersi panikleriz hemen

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Milleti zarar ettiriyosun mumkunse yazma ama niyetin kotu yazarsin

6. Millet avturu pazarlamaktan bikmasan simdi de bntasi pazsrliyo. Ky gelince onu da alasagi ettiler.d Ucuz ve gelecek primi olan hisse Fenerdir. Transferler ptesi. Ama avturda zarari cikartalim once.dx nah cikar dese de icimizden bi ses

7.  Alıntı Originally Posted by chaylak Yazıyı Oku
    millet avturu pazarlamaktan bikmasan simdi de bntasi pazsrliyo. Ky gelince onu da alasagi ettiler.d ucuz ve gelecek primi olan hisse fenerdir. Transferler ptesi. Ama avturda zarari cikartalim once.dx nah cikar dese de icimizden bi ses
    sen de fener pazarla , eksik kaldın...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

8. Bilgisayarın yazılımı çöktü galiba , bu nedir 2,62 al-ver
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

Sayfa 299/682 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •