Sayfa 299/333 İlkİlk ... 199249289297298299300301309 ... SonSon
Arama sonucu : 2661 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    **bizim toptan ın cirosu yılda (12 ayda) %18, ; 4. çeyrekte %11 düşmüş...
    **kent gıda ve oylumda da benzer oranlar da düşmüştü.
    **halkın tüketimi düşmediğine göre (alım gücü yükseldiğinden!), biri düşüyorsa diğeri artıyor olması gerekir...o halde ÜLKER, ETİ, TORKU vs de artmış mıdır ?
    Çok haklısınız..Ülker batmanın eşiğine hızla geldi..Ben de elimdeki tüm Ülker Hisselerini satıp bu hisseden çıkmaya karar verdim..Size,bu gerçeği âdeta gözümüzün içine sokarcasına vurgulayıp bizleri bir rüyadan uyandırdığınız için en hâlisâne duygularımla şükranlarımı sunuyorum Sayın ft-2.

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    **bizim toptan ın cirosu yılda (12 ayda) %18, ; 4. çeyrekte %11 düşmüş...
    **kent gıda ve oylumda da benzer oranlar da düşmüştü.
    **halkın tüketimi düşmediğine göre (alım gücü yükseldiğinden!), biri düşüyorsa diğeri artıyor olması gerekir...o halde ÜLKER, ETİ, TORKU vs de artmış mıdır ?
    Günaydın, Büyük aracı kurumların 6 ay önceden yaptıkları tahminlerde, Ülker'in 2023>>>2024 performansının , 2024>>>2025 yılı performansıyla kıyaslanamayacağını , 2024/2025 yılı kıyaslamasında 2025 yılı sonunun karlılıkta ve FAVÖK de %25 lik bir artışla kısıtlı kalabileceğini tahmin ettiklerini belirtmişlerdi..
    ...

Alıntı Originally Posted by Şafakalı Yazıyı Oku
    Çok haklısınız..Ülker batmanın eşiğine hızla geldi..Ben de elimdeki tüm Ülker Hisselerini satıp bu hisseden çıkmaya karar verdim..Size,bu gerçeği âdeta gözümüzün içine sokarcasına vurgulayıp bizleri bir rüyadan uyandırdığınız için en hâlisâne duygularımla şükranlarımı sunuyorum Sayın ft-2.
    **hesap yapmayı bilmiyorsun ama ironiyi öğrenmişsin...bu da büyük başarı...

4. Benim çocuğun okul parasını ödedi sayılır Ülker.
    Umarım üniversite parasını da verir.
    Nankörlük edemem şimdi, ev fabrikaya yakın olduğu için sabah akşam, sütün ve çikolata kokusunun antideprasan etkisinden de faydalaniyoruz ailece.
    Saygılar, muhabbetler

5. Ruh hastasısın. Bir insan evladı elinde olmayan bir hisse hakkında bu kadar uğraşır mı ?
    yazık gerçekten yazık.

6. @güneysu
    Yoldaş Güneysu....

Gerçekten ruh hastası manyaksın....
    Bir insan elinde olsun-olmasın gece gündüz burada vakit geçiriyorsa ruh hastası manyaktır...
    Gece en son mesajı atıp sabah da herkesden önce ilk mesajı atıyorsa ve bunu defalarca tekrar ediyorsa ruh hastası manyaktır...
    Hasta derece güvercin sevenler,yürüyüş meraklıları,bisikletçiler,süs tavuğu besleyenler vb hobisi olanlar gördüm...
    İstinasız hepsinin hobileri/zevkleri dışında da hayatları da vardı....
    Bu ruh hastası manyağın başka bir hayatı yok....
    5 dk bile ayıracağı bir hayatı/zevki yok....
    Benim de hayatımın çok zor yılları oldu,hepimizin olmuştur ama bunun kadar psikopata bağlamadım....
    İnsanları rahatsız etmekden zevk alan ******** herif....

Sen hariç hersekese.....
    Saygılar/ Başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

7.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    @güneysu
    Yoldaş Güneysu....

Gerçekten ruh hastası manyaksın....
    Bir insan elinde olsun-olmasın gece gündüz burada vakit geçiriyorsa ruh hastası manyaktır...
    Gece en son mesajı atıp sabah da herkesden önce ilk mesajı atıyorsa ve bunu defalarca tekrar ediyorsa ruh hastası manyaktır...
    Hasta derece güvercin sevenler,yürüyüş meraklıları,bisikletçiler,süs tavuğu besleyenler vb hobisi olanlar gördüm...
    İstinasız hepsinin hobileri/zevkleri dışında hayatları da vardı....
    Bu ruh hastası manyağın başka bir hayatı yok....
    5 dk bile ayıracağı bir hayatı yok....
    Benim de hayatımın çok zor yılları oldu,hepimizin olmuştur ama bunun kadar psikopata bağlamadım....
    İnsanları rahatsız etmekden zevk alan ******** herif....

Sen hariç hersekese.....
    Saygılar/ Başarılar
    Basiretsiz bir yönetim olunca sonuç böyle oluyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Antiseptik Yazıyı Oku
    Basiretsiz bir yönetim olunca sonuç böyle oluyor.
    @güneysu
    Yoldaş Güneysu yu tanımasam....
    Dürüstlüğüne,namusuna kefilim ancak...
    Ne diyeceğimi bilemiyorum....
    Yanlış bir şeyler söyleyip dostumu da kırmak istemem...

Sn Güneysu süresiz uzaklaştırma vermeseniz(ki vermeyin) bile teknik imkanlar el veriyorsa bu başlık da yorum yapmasını engelleyin,bu teknik olarak mümkün değilse 3 er ay uzaklaştırmalarla terbiye edebilirsiniz bu şahsı...
    Bu ruh hastası manyağın hayatı burası;3-6 ay uzaklaştırma alacağına canını vermeyi bile tercih edebilir...
    Bir düşünün derim....

Saygılar/Başarılar.....
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 299/333 İlkİlk ... 199249289297298299300301309 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •