Ölü kedi sıçramasıni yaptı .kapanışa gördüğü düşüğü kırar gibi geliyor bana
Ölü kedi sıçramasıni yaptı .kapanışa gördüğü düşüğü kırar gibi geliyor bana
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
kurallar siralamasi soyle....
BUYUK BIR DUSUS YAPACAKSA....temizlik sarttir....tersi yonde yukari uc dalga basar.....bu....KUZU UCUNBIRI KURALIDIR.....tum dususe yonelmis musteriyi dograr....BUNU IZLERSIN....UCUNCU DALGA BITIMINDE SHORTLARSIN.....fecii bir dusus gelir.....PANIC BASLAR....burada....KUZU PANIC KURALI UYGULANIR....parayi alir tuyersin....uc is gunu.....yoksun....olusun....sanki....GIRGIZLIGI SEN YAPMADIN GIBI....namisli namisli yazmaya baslar.....YENI DURUMU FISTIKLARSIN.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YENI DURUMU FISTIKLARSIN....ne demek....
piyasa yapici....elindeki musteriyi komple dogramistir....YENI MUSTERILERI NASIL YARATACAK....
ONLARDA....bir algi olusturma calismasi yapacak....bu uc is gununde....
senin gorevin....
NE YAPMAYA CALISIYOR....ONU ANLAMAKTIR....
bu topigin birinci bolumunde....FURUSMALARIMI VE KURALLARIMI CANLI CANLI YAZARAK....OGRETTIM....
bu topigin ikinci bolumunde......OGRETTIKLERIMI SIZ UYGULAYIN....ben eksiklerinizi yazayim....MUKEMMELLESIN.
Kuzu emmi dün yazarken, bugün kapayacağım demiştin ama.![]()
gosterge kaardim.....ALARKO....yeni dip yapti....76 tl....verdigim hedef 70 tl....az kaldi....
MALA YERLESMEYE DEVAM EDIYORUM.....3 AY SURECEK BU....KUZU MAL ALMA KRITERLERIMI VERDIM.....O KRITERLERI TUTTURANLARI ALIYORUM....MALA BOYLE YERLESIYORSUN....EN SON BANKALAR.
Yer İmleri