Sayfa 299/303 İlkİlk ... 199249289297298299300301 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1. Ölü kedi sıçramasıni yaptı .kapanışa gördüğü düşüğü kırar gibi geliyor bana

Alıntı Originally Posted by raistlin39 Yazıyı Oku
    Kuzu olsa, "Kuzu panik kuralı gereği shortları kapattım, 3 gün yaralarını yalasın" derdi diye düşüyorum.
    Bundan sonraki hamleyi kestiremiyorum ama. O dersi kaçırmışım
    aferim.....ogrencilerimle gurur duyuyorum....HEDEFIM BUYDU....BILDIKLERIMI HALKIMA VERMEKTI....

basardim.....zabah 9065 KUZU PANIC KURALI idi.....shortlar kapatilir....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    ne dedim.....YARIN YUZDE 3 YUKARI BASACAKLAR......

bastilar mi.....bastilar.....

BAYRAMA ARTIDA GI RECEKLER.....

girdiler mi....

GIRDILER.....

FAIZ INDIRIMI BEKLENTI YAPACAKLAR.....haziran 19....

yaptilar mi....

YAPTILAR.....

beni iyi izliyenlerden biri citak.....KUZU SHORTU CAKMISTIR....dedi mi....

DEDI....

NEYE GORE....KUZU KURALLARINA GORE....adi....kuzu ucunbiri kurali....

grafigi asagida....onuncun.....digeceginiz sey sudur...BU ALEMDE KUZU EFSANEDIR....dedinse yirttin....yoksa IPNESIN....bu heseye ragmen...

shortan paralari alip cepcegizimize koduk mu ....KODUK....KUZU KURALLARI....

kurallar siralamasi soyle....

BUYUK BIR DUSUS YAPACAKSA....temizlik sarttir....tersi yonde yukari uc dalga basar.....bu....KUZU UCUNBIRI KURALIDIR.....tum dususe yonelmis musteriyi dograr....BUNU IZLERSIN....UCUNCU DALGA BITIMINDE SHORTLARSIN.....fecii bir dusus gelir.....PANIC BASLAR....burada....KUZU PANIC KURALI UYGULANIR....parayi alir tuyersin....uc is gunu.....yoksun....olusun....sanki....GIRGIZLIGI SEN YAPMADIN GIBI....namisli namisli yazmaya baslar.....YENI DURUMU FISTIKLARSIN.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

YENI DURUMU FISTIKLARSIN....ne demek....

piyasa yapici....elindeki musteriyi komple dogramistir....YENI MUSTERILERI NASIL YARATACAK....

ONLARDA....bir algi olusturma calismasi yapacak....bu uc is gununde....

senin gorevin....

NE YAPMAYA CALISIYOR....ONU ANLAMAKTIR....

bu topigin birinci bolumunde....FURUSMALARIMI VE KURALLARIMI CANLI CANLI YAZARAK....OGRETTIM....

bu topigin ikinci bolumunde......OGRETTIKLERIMI SIZ UYGULAYIN....ben eksiklerinizi yazayim....MUKEMMELLESIN.

5. Kuzu emmi dün yazarken, bugün kapayacağım demiştin ama.

Alıntı Originally Posted by Apprentice Yazıyı Oku
    Kuzu emmi dün yazarken, bugün kapayacağım demiştin ama.
    KAPATTIM DUN....ne alirsan kardir....kontrollu piyasadayiz.....

ben dersi anlatiyorum....KURALLARIMI.....

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Hakkını yemeyelim, pozları sıfırlamıştı diye hatırlıyorum..
    HADI BAKEM....

yeni durumla ilgili ORJINAL FIKIRLERINI grafa dok bakem.....

gosterge kaardim.....ALARKO....yeni dip yapti....76 tl....verdigim hedef 70 tl....az kaldi....

MALA YERLESMEYE DEVAM EDIYORUM.....3 AY SURECEK BU....KUZU MAL ALMA KRITERLERIMI VERDIM.....O KRITERLERI TUTTURANLARI ALIYORUM....MALA BOYLE YERLESIYORSUN....EN SON BANKALAR.

Sayfa 299/303 İlkİlk ... 199249289297298299300301 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •