Sayfa 3/64 İlkİlk 123451353 ... SonSon
Arama sonucu : 513 madde; 17 - 24 arası.

Konu: PNSUT - Pınar Süt

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Kim ki 2 milyar dolar verir o zaman ona satarız....
    Buna asla itirazım olamaz....
    Sn Acemşah ın Pnsüt e biçtiği değer 2 de olabilir 20 de kime ne?

Saygılar/Başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Durumun kısa özeti böyle tabi gayrimenkullerde olabilecek ekstra bir satış piyango yada ekstra sigorta demektir.
    Tek katıldığım nokta burası....
    Güzel paradan herhangi bir gayrımenkul satışı Pnsüt e olumlu yansır kanaatindeyim....
    Çünkü Yaşar Holding in borçlarını kapatacağı veya azaltacağı dolayısıyla Pnsüt/Petun gibi kar edebilen şirketleri üzerindeki borç baskısının kalkabileceği/azalabileceği anlamına gelir ki piyasa bunu olumlu fiyatlar....

Saygılar/Başarılar.....

3.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Son 5 yılda dolar bazında borsa ederinden fazla yatırım yapmış.
    Fabrikalar kapasite artışları, yapay zeka, inivason ve pazarlama bu yatırımların temelini oluşturuyor.
    Üreticiden direkt tüketiciye online satış soğuk zincirini kurmuş.
    Birleşik Arap emirliklerinde fabrikanın kapasite artışını ürün cesitliliğini zenginleştirmiş
    Araplarla düzelen ilişkilerle Arapların gıda güvenliği alanında ortağı olmuş.
    Çin kuşak demiryolu kapsamında Çinli tüketicinin peynir ve tereyağı ihtiyacı için Çin ihracaat lisansını alıp ihracata başlamış
    Tereyağ fiyatları dolar bazında son bir yılda %130 artmış dünya piyasalarında, Çin'in alım gücü yükseldikçe peynir ve tereyağı talebi devasa oranda artmakta.
    Velhasıl gecen yıl az bir şey almıştım.
    Şimdi baktım bedava gibi aldım attım kenara
    Satışlar 500 milyon dolara gitmede bir iki yıla 1 milyar dolar olması bekleniyor
    1 milyar dolar ciroda bugünün borsa ederi olan 100 milyon dolar yıllık kâr acıklama ihtimali oldukçada yüksek..
    Bedava iken aldık attık işte
    Kim ki 2 milyar dolar verir o zaman ona satarız....
    Durumun kısa özeti böyle tabi gayrimenkullerde olabilecek ekstra bir satış piyango yada ekstra sigorta demektir.
    Herkese bol kazançlar dilerim.
    senin yalanını seveyim. inanmayın buna sahtekarın teki malı verir gider.

4. sn. russell neden sahtekar dediniz üzüldüm bu platformda bu kelimelerin hiç bir yatırımcı için söylenmesini istemem buna şahsınızda dahil bence acemşah hoca bu sözleri hak etmiyor ben sayesinde yataş ,carrforsa dan iyi kazandım araştırmacı yönü ile bizlere her zaman ışık tutmuştur.

sn. russell sizden çok rica ediyorum borsadaki değerlerimize sahip çıkalım küstürmeyelim bir çok yatırımcı kardeşimde üstad dan esinlenerek yatırımlar yapmıştır buna inanıyorum sevgiler kalın sağlıcakla.

5. @güneysu
    Yoldaş Güneysu....
    Sn Acemşah ın paylaşımlarına itirazlarım var....
    Entellektüel zeminde, temel analiz bazında tartışmak istiyorum kendisi ile
    Sn Acemşah ın çok nazik bir beyefendi olduğunu biliyorum ,eleştiri ve itirazlarımı olgunlukla karşılayacağından eminim ancak yancılardan hakaret ve küfür edecekler illa ki çıkacaktır...
    Hem tartışmanın hem de benim saygınlığımı korumnızı rica ediyorum sizden...
    Belli bir yaşdan sonra küfür/hakaret işitmek ağır geliyor insana...
    Sık sık başlığa girip asayiş ber kemal mi diye kontrol ederseniz sevinirim...

Saygılar/Başarılar.....

6. Öncelikle Sn Acemşah ın veya herhengi birinin piyasa değeri,hedef fiyatına ASLA İTİRAZIM O-LA-MAZ.....
    Spek/tahta yapıcının canı isterse ,canının istediği fiyatlara götürebileceğini bilebilecek kadar borsa geçmişim var...
    Önce şu konuda mutabık kalalım;Sn Acemşah ın hedef fiyatına itiraz etmiyorum,bunu gerekçilendirme nedenlerine itirazım...
    X Şahıs:Pnsüt 1-2-5 yıl içinde 100-200-500 tll olacak derse asla itirazım olamaz,çünkü gönlünden geçeni paylaşmışdır....
    Ancak buna gerekçe olarak desteksiz veriler/gerekçeler sunmuşsa ona itiraz ederim....

Bu durumda Pnsüt yarın bir gün 20-30-40-100 tl olursa bana çemkirmeyin çünkü ben olmaz demiyorum....

Saygılar/Başarılar....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,146
     Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    @güneysu
    Yoldaş Güneysu....
    Sn Acemşah ın paylaşımlarına itirazlarım var....
    Entellektüel zeminde, temel analiz bazında tartışmak istiyorum kendisi ile

Sık sık başlığa girip asayiş ber kemal mi diye kontrol ederseniz sevinirim...

Saygılar/Başarılar.....
    bir gözüm bu başlıkta... takip listeme ekledim...

asayiş ile sorun olmaz..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

8. Peki tengir han hocam pnsüt kısada yorumlayabilir misiniz nasıl bir hareket bekliyorsunuz tşk

Sayfa 3/64 İlkİlk 123451353 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •