Sayfa 30/43 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon
Arama sonucu : 356 madde; 233 - 240 arası.

Konu: Hisse teknik analiz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Verdiğim RAHATSIZLIK tan dolayı özür dilerim ..

cümleten hayırlı akşamlar

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Verdiğim RAHATSIZLIK tan dolayı özür dilerim ..

cümleten hayırlı akşamlar
    memnun oldum hayırlı akşamlar..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bişey diyemeyecem. ben yorumumu yaptım çünki.sabah dirençlerin geçildiğini göremediğim için al sat piyasası olur diye düşünmüştüm ama oyun sürekli değişti..
    Sanırım ilk 1.000 puan geliyor, ilginiz için teşekkür ederim. Başarılar & iyi akşamlar

Alıntı Originally Posted by Drej Yazıyı Oku
    Sanırım ilk 1.000 puan geliyor, ilginiz için teşekkür ederim. Başarılar & iyi akşamlar
    iyi akşamlar bol şanslar..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

herkese geçmiş olsun savaş yaptık sanki. yarın yine zorlu bi piyasa bizi bekliyor. hatalarımızla doğrularımızla bir günü daha geride bıraktık. herkese iyi akşamlar..

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    herkese geçmiş olsun savaş yaptık sanki. yarın yine zorlu bi piyasa bizi bekliyor. hatalarımızla doğrularımızla bir günü daha geride bıraktık. herkese iyi akşamlar..
    bu gün yanlış anlamadıysam tam da sizin dediğiniz oldu üstad bir günde 4 mevsim. iyi istirahatler

CASPER_VIA_E1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kimse yazdıklarıma aldırmasın hiç bir mantıkı yok
    yatırım tavsiyesi değildir olmasıda beklenemez

Alıntı Originally Posted by adgur Yazıyı Oku
    bu gün yanlış anlamadıysam tam da sizin dediğiniz oldu üstad bir günde 4 mevsim. iyi istirahatler

CASPER_VIA_E1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yok akşam saat beşe kadar iyi idim.beşten sonra sanki zorla al dedirttiler. isterseniz almayın adam südürdükce sürüyor. çok satıcı vardı demekki.hepsini döktüler sanırım. sonuç: son raunt takavt ettiler

8. Hocam merhaba Tuclk ve Avgyo hakkında görüşünüz nedir zahmet için hakkınızı helal edin ikiside güzel duruyor sanki

LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 30/43 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •