-
https://imgbbb.com/image/T3jav
15 yıllık dolar bazlı grafiğine bakarsanız hisse 1,60$ seviyesinin üzerinde pek kalamamış 1,60 üzerinde ise mutlaka 1,80$ değdiğini görürsünüz. hisse 1,80 den 1,60 a geri çekilmiş burada tutunmaya çalışmış birkaç sıçrama denemesi yapmış.
benim grafikten anladığım sizinde linkte görebileceğiniz gibi önce hızla 1,40$ desteğine sonrada en sağlam 1,20$ desteğine zamanla gelecektir. bu seviyeden yüklü alınır. Ha olurda tüm zamanların dip seviyesine gelirse 0,80 ve 0,60$ neyiniz varsa gömün.
ben 0,80 den alıp 1,20 den satmıştım ama 1,80$ gördü bundan sonrası bana göre hayal
-
bu siteye yorum yazmak resim paylaşmak geri dönük yazıları aramak oldukça sorunlu. yönetimin bu siteye bir el atması lazım
-
varsayımsal oarak düzeltme 7.48 seviyelerine kadar sürecek görünüyor...
-
Yorum yok allah bildiği gibi yapsın bu adileri
-
Bazı şirketlerin genel kurul tarihleri :
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
-
Forumdan bir arkadaşın blog yazısından alıntılanarak hisse başlıklarında paylaşılmıştır. Kendisinin eline sağlık. (Son güncellenmiş hali)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri