videoyu izlemek için önce indirmek gerekiyor
videoyu izlemek için önce indirmek gerekiyor
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
https://twitter.com/bikmisbroker/sta...03399652061184 abi tweet kopyaladım bağlantıyı
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ağabey twitterde BÜ yazıyor resmin altında. Siz de benim gibi fi tarihinde Boğaziçi mezunu musunuz?
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Sn Babo, ben derim ki USD TRY şu kırmızı çizgiye değer. senin xu30 da o değene kadar rallisini yapar![]()
sn King Levent dostum bence siyah alt desteğe sarkmalar yapıcak panik havası yaratıp hatta siyah destek altına
düşüşe inandırsın ki yukarı gitsin
Yes, ben "profesyonel " talebeydim.
(3 Üniversite)
Bir tanesi de "fi" tarihindeki Boğaziçi Üniversitesi.
Baktım, oku oku dön oku, bi halt olmuyor, borsacı olmaya karar verdim 1978 de!
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : bikmisbroker; 04-05-2017 saat: 20:01.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Bu başlığı önceden gormeyip takip etmediğime şaşırıyorum![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri