[QUOTE=ahmetrauf;
Ben karaköy borsacısıyım,alaylıyım doğru: sen şok la ilgili kaç tane analist raporu okudun?,faaliyet raporlarını okuyup anladınmı? finansal dip notların kaç kere okuyup, özümsedin?,şirketin mottosunu kavradınmı? önümüzdeki 3 yıl için belirlenmiş hedefini biliyormusun?raflar hangi kurala göre düzenlenir,hangi ürün girişte nerelere yerleştirilir bilirmisin.neden ortalama mağaza büyüklüğü 215 metrekaredir, bilimsel açıklamasına vakıfmısın?kaç tane ürün grubu sunar haberin varmı. arzdan alanların dökümünü inceledinmi?%80 yabanccı kurumsal arzının %80 nini 6 yatırım fonu satın satın aldı. EBRD neden şok tan 82 milyon dolarlık hisse aldı detayını okudunmu? 2.3 milyar TL nin şirket kasasına girmiş olması önümüzdeki çeyreklerde hissey ne katar biliyormusun? Son üç yıl içerisinde brüt kar marjı artış oranı nedir ,sektör ortalamasına göre nereden ,nereye gelmiştir? eski mağaza yeni mağaza sepet tl büyüklüğü nedir bilirmisin?templeton neden %10 şok a,% 5 gözdeye ortak anladınmı? ben söyleyeyim senin bilmediğin çok şey var.ama ne yazıkki bunun farkında değilsin.evet alaylıyım,karaköyden beri borsacıyım,ama doktoralıyım? sen kimsin?[/QUOTE]
Hocam bende oluşan izlenim mülker hesabına çalışan biri olduğunuz. dipnotlar raporlar vb şeyleri daha önceki arzlarda da okuduk.. BIZIM toptanın halka arzında yayınladıkları raporlara göre şuan hissenin arz fiyatı olan 25 tl den sonra 8 yıl içinde ben diyeyim 300 sen de 500 olması gerekiyordu..
7 yılın sonunda fiyatı 6.4 tl .. bak 17 dolara arz ettiği şey 7 yılda 3 kat büyümesine rağmen şuan 1 dolardan biraz fazla .. bak 2 dolar bile değil .. 1 dolar ..
o yuzden bosver raporları filan , kim bilir kime kaç lira yedirip yanyınlattılar o raporları.. bi kere söyledikleri şeylere yatırım firmaları inanmış olsa fiyatı 14 tl den 10 tl ye düşürmezlerdi.. ki bu bile çok yüksek bir rakam bu firma için..
kendileri de biliyor , örnekleri çok , daha önce kazıkladılar büyük bir kitleyi, oyun aynı oyun ..biz daha önce benzer dolandırıcılığı yaşadığımız için başka küçük yatırımcılar aynı tokadı yemesin diye yazıyoruz buraya ..
adam namuslu şerefli haysiyetli biri olsa , kapa gözünü al bekle , ama öyle değil işte sorun burda..
Yer İmleri