Sayfa 30/948 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 233 - 240 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by stockwalker Yazıyı Oku
    burada hersey yeni basliyor sanki, sikilacagimi zannetmiyom
    aynen katılıyorum kardeş tek sıkıntı 12 aylık bilanco belki biraz gevşer belkide ben mal verdigim icin gevşemez ama 3 aylık bilanco gercekten cok süpriz ve butun fiyatlama onun üzerine olabilir ama bu kagıtdaki asıl sıkıntıyı 12aylık bilanco gelince tekrardan acıklıcam.ytd

2.  Alıntı Originally Posted by joker75 Yazıyı Oku
    aynen katılıyorum kardeş tek sıkıntı 12 aylık bilanco belki biraz gevşer belkide ben mal verdigim icin gevşemez ama 3 aylık bilanco gercekten cok süpriz ve butun fiyatlama onun üzerine olabilir ama bu kagıtdaki asıl sıkıntıyı 12aylık bilanco gelince tekrardan acıklıcam.ytd
    birlesme genel kurulla tamamlanacak sanirim 30 martta, ondan sonra bilancolar daha saglam olur insallah

3.  Alıntı Originally Posted by joker75 Yazıyı Oku
    Joker 12 aylık bilanço sen mal verince nasıl oluyor gevşemiyor. Kardeş sen bari yapma. Anlaşılan aklın burda kalmış. Sana tavsiyem boşadığın karının topuğuna bakma.

Sent from my SM-N900 using hisse.net mobile app

4. Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

5. Kardes bunlar bıyıklı takılmayın

Sent from my SM-N900 using hisse.net mobile app

6. Doçe sekiz yüz küsür bin lotuyla kurumsal ve ciddi bir yatırımcı... Genel Kurula filan da katılıyorlar... Ama Citi'yi gördük geçmişte... Yüzyılın buluşu olan Toplam Fark, Bastonlular, yatırım fonları işlemleri gibi küçük yatırımcıda algı operasyonunun bir basamağı olarak kullanıldı Citi'deki takas da... Bu kağıtta her şeyi karşılıklı çek etmek ve iki koz kontrol stratejik önem taşır... Selamlar, saygılar bol kazançlar...

Çok hacimli olmayan tahtalarda birçok küçük yatırımcı aynı anda satarsa o kağıdın düşmesi mümkün değil.Sizden o malı kim alıyor,düşünün bakalım."

Ahmet Mergen | Yatırımcı Akademisi / 05.03.2017

Sayın Joker'in verdiği yüklü miktardaki lot,bir çok küçük yatırımcının aynı anda satmasıyla eşdeğerdir dolayısıyla bilançoya rağmen tahtayı gevşetmemesi pekala mümkün.

8. Halk da halen 595 bin lot görünüyor... Boşlukları doldurmuşlar anlaşılan... Gerçekten de takaslar yanıltıcı olabilirler bu tahtada lütfen dikkat!.. Diğer özelliklerinin yanı sıra boşlukları dolduran difüzyon yeteneğine de sahip olan tahta yapıcıları kutluyor, takdir ediyor, başarılarının devamını diliyorum... Selamlar, saygılar, bol kazançlar...

Sayfa 30/948 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •