Pasta yokmu
GT-I8190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pasta yokmu
GT-I8190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten 2 olasılık var ya 1'in altına inecek yada tekrar 3.13 direncini kırmaya çalışacak. Yarın görücez 2.36 ve 787 bin lotun seyrini...
Hisse 200 gunluk ortalamaninda altina dusmus abicim.. ha teknik bu kagitta islemez diceksiniz biliyorum da.. genede korkutucu girmek yurek ister
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gordugum kadariyla pek ky atlamamis bu guzel olan.ozaman bugunki hareket neyin nesiydi onu cozedim
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabanı sanırım a1cap, ital çözdü ve devamında 2,45e kadar taşıdı gedik sattığına yakın aldı da, invest 1.5 milyonun üzerinde mal çıktı, ilk 5 alıcının maliyeti 2.50, genel ağırlıklı ortalama 2.60larda, açık işlerini bilmiyorum, olumsuz haber yok, katırların tepişmesi formasyonu olabilir, kayıpta olanlar için üzgünüm ama borsada olur böyle şeyler, yarını dikkatli takip edip gerekirse stopları çalıştırmak lazım olabilir...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
pasta paylaşabilen var mı arkadaşlar? kim almış kim satmış biraz belli eder işin rengini
Yer İmleri