yani bu bilanço iyi mi millete verdiler yav arkadaş siz takasa ne kadar kanıyorsunuz adam istediğinden alır virmanlar yanıltır yabancı bıyıklı yabancı olmaz mı keremc bu kağıt için ütopik şeyler yazarak kağıdı pazarlama yakında tüyersin olan garibana olur kul hakkına girme ha takasa bakacaksan vakko iş bankasını kullanır artı yabancıya müsade ederler mi hem 1.4 milyon citi gerçek olacak ve tahta 1 aydır böyle %10 olacak geçecen bu ayağı patron enayi mi neyse yarın görürürz vermeyi benim maliyet düşük düşsede çok tın ama herkes iyi düşünmeli dirençleri kırdı her şey olabilir çıkma demiyorum spek isterse 10 da olr 1 de olur ytd
Takasa 2 aylık bakarsan citiyi görürsün.
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elimde bugun itibariyle yok ama millete ne verdiler acaba??vakko zarar ettirmediki şuan..bugun sattım son lotlarımı.. zaten vakko alanın maliyeti bugun hariç en fazla 3.21 olur bıçugun girenler hariç yani millete verme yok ŞUAN...bugun de tarihi zirvesinden kapamış 3.36..alım yapılır satış yapılır bilemem ama takas da 1 temmuzdan beri citi alışı var..yatırım finansman virmanlıyor..5-10 olcak diyemem..ben alırken 0.99 euro hedefle aldım ama dayanamadım verdim hepsini..
Gene dikkatli olalim bu endekste..eğer tekrar alim yapcak olsam 3.15-18 bölgösinden kademeli alırdım..yazdıklarım yatırım tavsiyedi değildir .
Skinti yok devam
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandı. Meteliksiz olabilirim ama niteliksiz değilim.
Charles Bukowski.YTD
Motoru arada soğutmak lazım...
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen yavaş emin adımlarla ....
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buralarda biraz dinlenmesini ve sindirmesini bekliyorum....3.58----3.59 realizasyon olabilir buradan...Kisisel görüşümdür, bağlayıcı olmasın...
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri