Sayfa 30/501 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
Arama sonucu : 4005 madde; 233 - 240 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanlığının 500 başlık damızlık düve projesi %50 hibe, yine hükümet in başlattığı cazibe merkezleri ,Yeni kamu ihaleleri , Rusya ile yapılan yeni anlaşmalar sebze ve meyve ihracatı, sampi gida nın yeni açılacak bayilikleri , varya şu Vangd Yen'i Başkan uçuracak inşallah

2. 11 Mart 2017 tarihli resmî gazete. Hayvancılığın Desteklenmesi . Bu en yenisi .Hanım. efendiye bunları ileten birisi yada yardımcısı vardır inşallah.

3. Elimdekileri adetine kadar biliyorsunuz.yeni hissemiy yazayım bari 2300 adet prkme heyacan olsun . telefonu kırdım .bakalım bana bir tlf parası kazandıracak mı?

4. Yine birileri gelmiş tarım destek falan filan uçacak demeye başlamış bu adam her yazdığında hisse en az yüzde 5 düşüyor ve yarın bilanço var gün içinde eksi devam edersek bilanço kötü demektir ve nanayi yeriz gün içi 2.40 lari geçerse tereddütsüz alima geçerim ama işte utkual yazdı yine durum sıkıntı

5.  Alıntı Originally Posted by utkual2010 Yazıyı Oku
    Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanlığının 500 başlık damızlık düve projesi %50 hibe, yine hükümet in başlattığı cazibe merkezleri ,Yeni kamu ihaleleri , Rusya ile yapılan yeni anlaşmalar sebze ve meyve ihracatı, sampi gida nın yeni açılacak bayilikleri , varya şu Vangd Yen'i Başkan uçuracak inşallah
    Avtur ve avgyo dan sonra sıra vangd mı diyorsun üstad geçenlerde 2,45 lerde aldım zararla sattım alıp yatmak gerek sanırım.ytd

6.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Avtur ve avgyo dan sonra sıra vangd mı diyorsun üstad geçenlerde 2,45 lerde aldım zararla sattım alıp yatmak gerek sanırım.ytd
    Aynen dediğin gibi Ytd.satan bin pişman,alan bir pişman olacak.Alan için pişmanlık ,sadece geç kaldığına üzülecek

7. 3. Cemreden Sonra toprağa tohumu atıyorum.başlar Nisa'nda 4 üstü inşalllah.

8.  Alıntı Originally Posted by utkual2010 Yazıyı Oku
    3. Cemreden Sonra toprağa tohumu atıyorum.başlar Nisa'nda 4 üstü inşalllah.
    Avgyoda hızlı çıkış birkaç güne biter ondan çıkan buna başlarsa bu hafta sonuna yol belli olur hayırlısı bakalım şans işi.ytd

Sayfa 30/501 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •