Şu şahısların açıklama yapmasından bile mutluluk duyan kalbi ve vicdanı temiz küçük yatırımcı arkadaşlarım var. Bunlar değil mi borsa kotundan çıkarılacağı gün borsaya faaliyete başlamak için 1 ay ek süre isteyen yazı gönderen. Borsa da kabul etmedi çekti fişini. 1 ay ek süre isteyen adam hesabını yapmış işleri o süre zarfında yola koyacağını hesap etmiş olmalıdır di mi. Ama bakın 1 yıl oldu ve hala hiçbirşey yok. Lütfen bunların sözüne gönderdikleri bir kağıt parçası açıklamaya inanmayınız. Bunlar nitelikli dolandırıcı. Sanmayın ki bu açıklamayı da kendi içlerinden gelerek gönderdi. SPK talep etti açıklama istedi ondan yazmak zorunda kaldılar. Ben mümkün mertebe durmadan şikayet ediyorum. Bimer, Cimer hepsine belli aralıklarla yazıyorum. SPK cevaplıyor kendince, ardından yine şikayet ediyorum. Sizde yazın bıkarlar belki gerçekten bi hareket yaparlar. Unutmayın borsada güvenilmeyecek kişiler olarak ilk sırada bizimkiler var. Dava açacağım yakında, dava harcı ödemem lazım onu toparlıyorum. Yönetim kurulu üyelerine Pınar ve Güllü Uslu da dahil alayını davalı tarafa yazdım. Benim çoluk çocuğumun rızkını onun çoluk çocuğu yiyorsa onlar da taraftır bu işte.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ciddi satıcı varsa arasın..
05452990902
muratdogan7887@gmail.com
Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.
63.000 lot var bende murat bey 15.000 tl.
0538 817 28 59
patronunuz müjdat eğer sizi seviyorsa son bir kıyak yapıp gen yatırım ın yüzde 93 olan payını bir başkasına devrederse jenaratör de olan payını devrettiği an bu hisseler de gelecek olabilir aksi halde bitti bu iş hisse çöplüğüne gitti aynı çbs boya çbs prantış gibi tüm gen hisseleri çöp oldu eğer patron son dakika hamlesi yapmazsa bu iş böyle
Yer İmleri