Sayfa 30/1001 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 233 - 240 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    finike
    Gönderi
    1,378
    selamlar saygılar.
    kazasız olaysız her türlü virüslerden kurtulduğumuz güzel haftalarımız olsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    finike
    Gönderi
    1,378
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Trabzonspor :1 Başakşehir 1
    Galatasaray :0 Beşiktaş 0
    seyircisiz maçların keyfi olmuyor..

Ankara Valiliği: Umreden ülkemize dönen vatandaşlarımızın karantina merkezine yoğun bir şekilde intikalleri nedeniyle ilk anda oluşan görüntülerin sosyal medyada iyi niyetten uzak bir biçimde ve sürekliymiş gibi yaygınlaştırılmaya çalışıldığı gözlemlenmiştir. Ancak durum, görevlilerimizin yoğun gayretleriyle kısa zamanda normale döndürülmüş olup, misafirlerimize en iyi sağlık standartlarında hizmet verilmeye devam edilmektedir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Yeni Zelanda Merkez Bankası olağanüstü toplantıda 75 baz puan faiz indirimine gitti

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Açıkladığımız ilk vakanın gözlem altında tutulan çevresindeki iki kişiye tanı konmuştur.

Şuan itibariyle Avrupa ülkelerinden gelmiş 7, Amerika’dan gelmiş 3 vakamız var. Durum üzücü ama… Tespit edilmiş her vaka, her izolasyon hepimiz için emniyettir.

Fed faizleri 100 baz puan indirdi
    Fed 700 milyar dolarlık parasal genişleme yapacak ..

ABD Başkanı Trump: Fed’i tebrik ediyorum.Çok büyük bir adım, çok memnunum

Bakan Koca : Az önce açıklanan ve yeni olan vaka sayısı, toplam 12’dir. Bunlardan 2’si ilk vakamızın temas çevresindendir. Şu ana kadar toplam vaka sayımızsa 18’dir. Vaka sayısı bilgisi açık, tam olarak bu şekildedir.

New York’da okulların 20 Nisan’a kadar tatil edildiği aciklandi

Sayfa 30/1001 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •