Sayfa 30/256 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 233 - 240 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by mr.aykut Yazıyı Oku
    önümüzdeki nisana kadar üretim kapasitesi yaklaşık 4 katına çıkarılıyor sektöre göre fk bu fiyatlara göre bile normal.kısaca önü açık bir şirket patronlar açgözlü olmayıp şirketi büyütmeye devam ederse tabiki.
    normal değil hocam çok ucuz aslında ,bu şirketın mınımum 60 fk olması lazım mevcut pıyasada bana kalırsa !!

böyle şirketler genelde asıl karı son çeyrek açıklar ,mevcut karın üzerine bıraz daha koyabılır ve karı son çeyrekte düşürmezlerse yatırımcı ıçın harıka bır hıkaye başlayabılır alfasta ..

bekleyen 937 bın ..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2. yenı arzlardan snıca ısı 84 fk dan gıdıyor altı aylık kara gore..bız altı aylığa gore 42 fk gıbı bır orandayız,,sermaye ve hısse sayısı bakımından bızden kat be kat daha fazla snıca..

bakalım pıyasa bu durumları nasıl değerlenıdrecek...!!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

3. satışlar bıraz arttı şuan 876 bın bekleyn,,aslında tavan bozup toplaya toplaya gıtmesı daha ıyıdır ,,sert gıderse sert düşebılır bırkaç gun..

4. 924.000 bekleyen ile bende birşeyler yazayım ben sert düzeltme beklemiyorum hemde bu fiyatlardan tavan bozarsa alıcılar üşüşecek üzerine eminim bir bu kadar da tavana yazmayan ama alım fırsatı verirse almaya hazır bekleyen yatırımcılarda var üstelik fiyat 200 lere dayanmışken ortada bu kadar az lot varken üstelik daha kimse mal toplayamamışken kim niye satsın ki bugun ki tavan ile piyasa değeri sadece 8.5 milyar tl oldu aynı sektörde emsallerine bakın ben bile 4 günde sağlam kar yazmışken 1 lot bile satmayı düşünmüyorum tavan bozsada satmayı düşünmüyorum ne zaman 20-25 milyar tl piyasa değerine gelir o zaman açıp bakarım değerini bilenlerde o yüzden mal satmıyor aksine hala alım yapmaya çalışan küçük büyük yatırımcılar var ama 1 lot bile değerli şunuda söyleyeyim ilginç bir not normalde bu fiyatlarda olabilecek maksimum lot adedi 200-300 bin lot kredili yasağı varken şuan tavanda bekleyen 900.000 lot küsür yorumum 400 TL üzeri alış veriş anca olur diye düşünüyorum oralardan anca alım satım işlemleri olur tabi benim hayallerim daha büyük ben sağlam bir ihalenin bekletildiğini düşünüyorum tam böyle herkes tamam artık çok yükseldi deyip alım satım yapıldığının akşamına sağlam büyük montanlı bir ihalenin kapa düşeceğini düşünüyorum hayal kurmak bedava

5. Enerji ve yenilenebilir enerji trendte ve önümüzdeki 10 yıl bu böyle devam edecek.Yani satmam kolay kolay acelem yok parada lazım değil bana.

6. Herkesin faliyet raporlarını okumasını isterim daha iki gün önce yayınlandı. Orada sektörel analiz var hem ulusal hem de ulusllar arası bağlamda.

7. dun kapanista hemen emir girdim. torpil mi doniuor kimlere veriyor lotlari sistem

8. 6.2 Yatırımlar Hakkında Bilgiler
    Şirketimiz, özellikle son dönemde artan iş hacmine cevap vermek amacıyla, 2021 yılının son çeyreğinde
    yine Kırıkkale OSB’de yaklaşık 25.000 m2 büyüklüğünde bir arazi satın alınmıştır. Söz konusu arazi
    üzerinde Aralık 2021 tarihinde başlayan ve Mart 2023 tarihinde tamamlanması hedeflenen, yaklaşık 22.000
    m2 kapalı alana sahip olacak Yeni Fabrika inşaatı ve projenin her iki fazının da tamamlanması üzerine,
    yıllık 290,70 MWp olan üretim kapasitesinin toplamda yaklaşık 1.290,70 MWp’e ulaşması
    planlanmaktadır.
    2021 yılında yapılan arazi satın alımı ile birlikte Kırıkkale OSB içerisinde 867 ada 2 parsel üzerine 22.000
    metrekarelik kapalı alana sahip güneş paneli üretim fabrikası inşaatı başlamıştır.
    30.09.2022 tarihi itibarıyla üretim hollerinin kaba inşaatı tamamlanmıştır. Üretim holü inşaatının
    01.09.2022 tarihinde bitirilmiştir. Ekim 2022 tarihi itibari ile yatırımın ilk fazı olan 500 MWp/yıl kapasiteli
    üretim hattının devreye alınması planlanmaktadır. Tüm fabrika inşaatının 30.01.2023 tarihinde bitirilmesi
    planlanmaktadır. 30.03.2023 tarihi itibari ile de, yatırımın tamamı olan 1.000 MWp/yıl kapasiteli üretim
    hattının devreye alınması planlanmaktadır. Anılan yatırımın tamamlanması ile birlikte Nisan 2023 itibarıyla
    Şirket’in yıllık üretim kapasitesinin 1.290,70 MWp olması hedeflenmektedir.
    Şirket tarafından Yeni Fabrika yatırımı için 30.09.2022 tarihi itibarıyla 153.382.427 TL tutarında yatırım
    harcaması yapılmış olup, Şirket Yeni Fabrika yatırımının tamamlanması Mart 2023 yılına kadar yaklaşık
    200.000.000 TL tutarında yatırım harcaması yapmayı planlamaktadır.
    Şirket, Yeni Fabrika yatırımı ile birlikte daha büyük kapasitede paneller üretecek ve satışını
    gerçekleştirecektir. Mevcut Ana Fabrika’da 166x166 milimetreye kadar hücre işleyebilen üretim hattı
    bulunmaktadır. Yeni Fabrika yatırımı ile birlikte Şirket, ilk etapta 182x182 milimetreye kadar hücre
    işleyebilir üretim hattı kuracak olup, bu yatırımın tamamlanmasını müteakip yapılabilecek revizyonlar ve
    kapasite artırımları sonucunda üretim hattının 210x210 milimetreye kadar hücre işleme kapasitesine
    ulaşması da mümkündür.

şuan kı üretım kapasıtesı oldukça düşükmüş..2023 te 4 kata yakın artış olacak üretımde,,

Sayfa 30/256 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •