Sayfa 30/1002 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 233 - 240 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. En doğru anlatım gördüğüm Habertürk TV Mehmet Akif Ersoy. Hatay ölü şehir gibi elektrik doğalgaz su gıda akaryakıt yok dedi. Hatta kamu görevlilerinin telsizi bile çalışmıyor dedi.

2. THYAO helal olsun,
    diğer hava yolu şirketlerinden ve otobüs firmalarından da bekliyoruz bu fedakarlığı.
    Başka Türkiye yok!

Borsanın imanı olmaz, bu hafta gösterecek iblisler bunu...

4. Bu durumda borsa konuşacak moralim yok ama yinede her ne olursa olsun hayat devam ettiği için suyun içinde yaşama savaşı veriyoruz, önce 3bin sonra 30bin şeklinde stratejim mevcut
    Tüm mesele 3bin desteğinin tutup tutmuyacağı
    Hamdım Piştim Yandım

5. Millet ile devletin millet ile ordunun pek bağı kalmamis. Benim anladığım .Milletin yanından milletten başka kimse yok. Tugaylar ile tumenler ile afet bolgesine intikal etmesi gereken ordu 3500 personel görevlendiriyor.

6. dün satış yok diye taban olmadık bugün olur bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu durumda borsa konuşacak moralim yok ama yinede her ne olursa olsun hayat devam ettiği için suyun içinde yaşama savaşı veriyoruz, önce 3bin sonra 30bin şeklinde stratejim mevcut
    Tüm mesele 3bin desteğinin tutup tutmuyacağı
    Her gün gülerek sağa sola takılır hayattan keyif alırdım. İki gündür zerre yok hep uyumak istiyorum güzel günler gelsin sana transparan poşet giydiririm.

8. yine tatil olduk
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 30/1002 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •