Sayfa 30/872 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 233 - 240 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by fato Yazıyı Oku
    ben şirketin sayfasına gidip oradan yazdım teşekkürümü. inşallah hissemiz de güzel yerlere gelir ama tabii bunca düşüşten sonra yukarı çıksa bile alırken umutlandığımız noktalara uzak kalacak gibi geliyor.
    Hedefiniz neydi? Ne oldu? Paylaşabilirmisiniz.

2. Olumsu bir yazı yok yetiştiricez demişler.Biz bile bankaya kredi kapatmaya gittiğimizde banka bir sürü tefferuat çıkarıyor.Bu çapta bir iş için gayet normal bence YTD

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by absolute_zero Yazıyı Oku
    Burada firma çok iyi niyetli vb. yorumlar paylaşılmış. Adamlar bu süreyi uzatarak gerek kendilerine gerekse şirketi yeni alanlara borsadaki kalan hisseleri toplama fırsatı veriyor.

Nerede bunun iyi niyeti. Ha şimdi söylemiş ha yarın GK öncesi.

Yaziklar olsun...
    Sürenin uzaması BRF kaynaklı görünüyor, banvitin suçu yok:)
    Manipülasyona açık daha muğlak ifadeler kullanabilirlerdi.
    GK öncesi veya sonrası açıklasalar, yarın ilk seans şiddetli manipülasyona sahne olabilirdi.
    Tabii gönül isterdi ki daha şeffaf olsunlar, ama buna da şükür.
    YTD

4.  Alıntı Originally Posted by jtucker Yazıyı Oku
    Bence de üzerine çıkacak, ama en kötü ihtimali düşünmek lazım.
    YTD
    Ya adamlar herkesi mahvetmeyi hedefliyor. Açıkta kalan hisseleri ne kadar dusukten toplarsa kar. Onun için önce elindekini biraz satacak. 2.5 a kadar bile çekebilir 1 yıl süre verip kapanışa ya da daha kısa süre verip uzatabilir bu süreyi.

Yatırım tavsiyesi degildir

5. Bu OLUMLU duyuruyu okuyup elindeki malı kaptıracaksa daha ne diyebilirsin.YTD

6. Yarın %10 düşer. Sonra 2-3 puan toparlar. -%6 kapatır. Tabanı göstermez diye düşünüyorum.

Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by fato Yazıyı Oku
    ben şirketin sayfasına gidip oradan yazdım teşekkürümü. inşallah hissemiz de güzel yerlere gelir ama tabii bunca düşüşten sonra yukarı çıksa bile alırken umutlandığımız noktalara uzak kalacak gibi geliyor.
    Umutlandığımız nokta derken fiyat aşağı yukarı zaten belli...

8.  Alıntı Originally Posted by keremalemdar Yazıyı Oku
    Bu OLUMLU duyuruyu okuyup elindeki malı kaptıracaksa daha ne diyebilirsin.YTD

Ya kim neyi kaptıracak. Neresi olumlu. Adam aciklamada yeterince sogusleyemedik vakit lazım diyor. Şaka gibisiniz

Ytd

Sayfa 30/872 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •