Sayfa 30/813 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon
Arama sonucu : 6501 madde; 233 - 240 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,063
    Çok ilginç hareket ediyor

2. Öğlene kadar 20 milyon hacim bugün işlem rekoru kıracak gibi duruyor böyle günlerden sonraki günlerde tüm kağıtlarda %30 daha düşüş yaşanmıştır.Resmen top çeviriyorlar.Dikkatli olmanızda fayda var ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by bafrali55 Yazıyı Oku
    Öğlene kadar 20 milyon hacim bugün işlem rekoru kıracak gibi duruyor böyle günlerden sonraki günlerde tüm kağıtlarda %30 daha düşüş yaşanmıştır.Resmen top çeviriyorlar.Dikkatli olmanızda fayda var ytd.
    Peki boyle gunlerin sonunda nasil kapatiyolar

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Kanmayın bu tabanın çözülmesineeee.... risk çok büyük

5. yazdığımda 3,38 di şu anda 3,05 sen yorumla kardesim

6.  Alıntı Originally Posted by hselcuk Yazıyı Oku
    geçmiş olsun kardeşim allah acil şifalar versin. Nasipde varsa olur.
    Allah razı olsun. Şimdi hasta taburcu. Benim için borsada artık 3-5 binin fazla önemi yok. Ben kaçırdığıma belki biraz üzülürüm ama yilların tecrübesi olarak şunu söylemek istiyorum. Öyle milyonların döndüğünü sananlar bilsinlerki bunlar kendi paralariyla cep to cep yaparak sağlıyorlar. Yoksa işte bir kanıt daha size ona göre yeniler için bir uyarı olsun. Paranızın kıymetini bilin. Borsadan uzak durun. Ytdir.

7. Yatirim tavsiyesi degildir ancak bu aksam taban kilitler ve aksam da brute alinirsa kimse kimseye kizip beddua etmesin adam mis gibi satis firsati veriyor. Bu hissede kaybedeceginiz parayla dunyaniz yikilacaksa cok dikkatli olun.

8.  Alıntı Originally Posted by speksavar06 Yazıyı Oku
    Allah razı olsun. Şimdi hasta taburcu. Benim için borsada artık 3-5 binin fazla önemi yok. Ben kaçırdığıma belki biraz üzülürüm ama yilların tecrübesi olarak şunu söylemek istiyorum. Öyle milyonların döndüğünü sananlar bilsinlerki bunlar kendi paralariyla cep to cep yaparak sağlıyorlar. Yoksa işte bir kanıt daha size ona göre yeniler için bir uyarı olsun. Paranızın kıymetini bilin. Borsadan uzak durun. Ytdir.
    Gecmis olsun sagliktan otesi yok.

Sayfa 30/813 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •