Sayfa 30/548 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 233 - 240 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. Tesekkur. Bu bina disinda. Kanald binasini satamayiz millet arsa satisi duyunca para etmeyen hisselere saldiriyor. Dgzte de kasada nakit yillik kar artisi hisse bazli ucuzluk ,0 borc. Kira geliri. Marka degeri. Ustune sektor liderligi oldugu halde hissemiz surunuyor. Min 6tl hisse 3.10 asamadi.

SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by diabl0 Yazıyı Oku
    tesekkur. Bu bina disinda. Kanald binasini satamayiz millet arsa satisi duyunca para etmeyen hisselere saldiriyor. Dgzte de kasada nakit yillik kar artisi hisse bazli ucuzluk ,0 borc. Kira geliri. Marka degeri. Ustune sektor liderligi oldugu halde hissemiz surunuyor. Min 6tl hisse 3.10 asamadi.

Sm-p602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    iyi bir bilançoyla aşacaktır

3. Bu kâğıtta bizden başka kimse yok sanirim.

ASUS_T00I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by akashi Yazıyı Oku
    bu kâğıtta bizden başka kimse yok sanirim.

Asus_t00ı cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    daha iyi... hareketlendiğinde dolar genelde butür hisselerİN FORUMLARI

5. Bizim lotlari tek tek günlük sayıyor malum spek. Bence yeteri kadar toplayamadı.ama bilanço ile güzel yerlere gidecek bence

ASUS_T00I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by akashi Yazıyı Oku
    bizim lotlari tek tek günlük sayıyor malum spek. Bence yeteri kadar toplayamadı.ama bilanço ile güzel yerlere gidecek bence

asus_t00ı cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    benimkilerİ saymasın satmam bu fiyatlardan bu hisseyi

7.  Alıntı Originally Posted by bayraklı Yazıyı Oku
    benimkilerİ saymasın satmam bu fiyatlardan bu hisseyi
    Bizdeki lot bir bardak sudaki bir su damlasi gibi zaten param olsa kesin bu hisseyi yapardim. Su anda 7 den asagi olmazdi
    Ozbal pazarlamacisini buraya almak gerek. Hangi ky gorsem ozbali var. Hepside 8 olacak erciyesle birlesse diyor. Saka gibi bizim yatirimcimiz.
    Ülke insaninin sorunu degersiz ne varsa bize ne pazarlaniyorsa ona yonelmemiz. Buda hala yatirimcinin nekadar bilgisiz oldugunu gosteriyor. Hos programlar ortalamayi hesaplamasa onuda hesaplayamayan yatirimci kitlemiz var. Bilanco okumalarini iyi hisseyle kotu hisseyi ayirt etmemeleri sasirtmiyor beni.
    Iyi bir yonu var hisse ucuz hala uygun fiyattan alima devam edebiliyorum. En kotu ihtimal 3000 -5000 fazla hissem olur yil sonu

SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bilançoda bir hinlik yapmazlarsa iyi olacağını düşünüyorum

Sayfa 30/548 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •