Sayfa 300/469 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Bilançonun ne kadar sahte olduğunu anlamak benim açımdan zor değil.. Genpower Jeneratörün Mahkemeye sunduğu Raporlar ve bilgi ve belgelere baktığımda Diğer Duran Varlıklar kısmında 243.266.280,07 tl göstermiş .. Mahkeme kayıtlarında bu miktar Rayiç değer üzerinden hesaplanmış olup 70.000.000 tl civarıdır.. Genpower Jeneratörün Marka değeri bile 6.500.000 tl dir personel borçları : 2.000.000 tl dir Bankalara olan borçları şirket yetkilisi ana para üzerinden hesaplamıştır faizleri dahil etmemiştir. Banka borçları toplamı faizli 295.000.000 tl dir . Vergi dairelerine borç 120.000.000 tl dir bilançoda 37.000.000 tl belirtmiştir. Bilançoda kendi alacağını 118.000.000 TL olarak göstermesini bilen şahıs benim Genpower Jeneratöre sermayesine kattığım 11.000.000 tl yi iflas masasında görmemektedir. toplam borcu 606.000.000 tl olan şirketi süslemişler 2017 yılını 13.000.000 tl kar göstermişler Kombiyo karı olarak gösterdiğin 12.000.000 tl faizini ana parasını zamanında almış olsaydın belki şirket bu durumda olmayacaktı.. ben sadece spk kınıyorum yazıklar olsun
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

Ben yatırımcının yerinde oluyum şirket yetkilisinin açıkladığı 2017 yılı bilançosunun alır spk ya 2 çift yazı yazardım. Öncelikle tahtanın neden kapatılıdığı belli malum özsermaye durumu şirket diyor ki; yalanda olsa özsermayem artıda diyor kardeşim ya genyh yalan bilançosuyla tahtayı aç yada gidin Galatasaray, Beşiktaşın tahtasını kapatın spk olarak. İlgili firmaları denetlediğinde o şirketlerin özsermayelerinin GENYH şirketinden daha kötü... olduğunu göreceksin.. spk yada bist tahtayı açmıyor mu alın bu belgeleri eksik kalırsa beni ara hakkımı ver ben eksik evrakları tamamlarım git mahkemeye seni mağdur eden kim varsa spk , bist yada şirket yetkilisini tazminat davanı aç.. bunuda mı biz anlatalım dersin ki bana şirket yetkilisinin parasımı var alıyım diyorsun.. Hani diyorsun ya ya birgün düzelecek düzelince muhakkak alırsın... ytd
    Son düzenleme : Murat DOĞAN; 07-06-2018 saat: 12:44. Sebep: imla

Bana soranlar var Murat bey Yargıtay temyize gidecek misiniz ? Arkadaşlar Temyize gitmeyeceğim.. Giderse Şirketin Avukatı gidecek.. Benim hakkım verilmeden ne bir evrak veririm nede adliye koridorlarında yargıya giderim.. İleride durumum düzelirse ekonomik olarak Türkiye Cumhuriyeti Adalet sistemi bu durumu anlatmama mani olmazsa hukuken bu yaşadığım tüm süreci anlatan bir kitap yazmayı düşünüyorum.. Kitabın adı da ARTIK ... DÜNYANIN EN BÜYÜK JENERATÖR FABRİKASININ BATIŞ VE SATIŞ MACERALARI DERİZ..

4.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Ben yatırımcının yerinde oluyum şirket yetkilisinin açıkladığı 2017 yılı bilançosunun alır spk ya 2 çift yazı yazardım. Öncelikle tahtanın neden kapatılıdığı belli malum özsermaye durumu şirket diyor ki; yalanda olsa özsermayem artıda diyor kardeşim ya genyh yalan bilançosuyla tahtayı aç yada gidin Galatasaray, Beşiktaşın tahtasını kapatın spk olarak. İlgili firmaları denetlediğinde o şirketlerin özsermayelerinin GENYH şirketinden daha kötü... olduğunu göreceksin.. spk yada bist tahtayı açmıyor mu alın bu belgeleri eksik kalırsa beni ara hakkımı ver ben eksik evrakları tamamlarım git mahkemeye seni mağdur eden kim varsa spk , bist yada şirket yetkilisini tazminat davanı aç.. bunuda mı biz anlatalım dersin ki bana şirket yetkilisinin parasımı var alıyım diyorsun.. Hani diyorsun ya ya birgün düzelecek düzelince muhakkak alırsın... ytd
    '' benim Genpower Jeneratöre sermayesine kattığım 11.000.000 tl yi iflas masasında görmemektedir. '' Murat bey benim derken GEN YATIRIM HOLDİNG den bahsettiniz sanırım..

5. Murat bey benim anlamadığım bilanço sahte beyan içeriyor diyorsunuz da müjdat bu saatten sonra iflas etmiş firması için hem GNPWR hemde GENYH için neden böyle bir bilanço açıklıyor? bu adam fantazimi yapıyor yoksa biz yatırımcılar ile t.şşakmı geçiyor bunu bir izah edebilseniz çok memnun olacağım. Kafam bir dünya oldu

Alıntı Originally Posted by apsuvahamza Yazıyı Oku
    Murat bey benim anlamadığım bilanço sahte beyan içeriyor diyorsunuz da müjdat bu saatten sonra iflas etmiş firması için hem GNPWR hemde GENYH için neden böyle bir bilanço açıklıyor? bu adam fantazimi yapıyor yoksa biz yatırımcılar ile t.şşakmı geçiyor bunu bir izah edebilseniz çok memnun olacağım. Kafam bir dünya oldu
    Sermaye Piyasası Mevzuatına tabi olan bir şirket olduğu için.. Bilançoları yada özel durum bildirimlerini bildirebilir Tasfiye halindeki şirket . Ancak Müjdat Bey bilançoyu nasıl bildiriyorsa şirket ile ilgili diğer gelişmeleri de bildirmesi gerekli i Şirketin İflas Ertelemeye gittiğini Ticaret Mahkemesinden İflas Kararı Çıktığını ve Murat DOĞAN ve Şirket Yetkileri tarafından İstinaf Başvurusu yapıldığını başvurumuzun ayrı ayrı esastan ret edildiğini ve bazı kısımlarının düzeltilerek yeniden şirketin iflasının resmen onaylandığını tekamülünde Temyize başvuracaklarını da belirtmesi gerekmekteydi.. çıkan mahkeme kararlarını spk bildirmedi belkide salı günü bildirir. " Ben Müjdat beye şu soruyu yönettim Müjdat bey GENYH VE GNPWR 2017 Yılı bilançoları SPK sitesinde yayınlamışsınız. Yayınlamakta ki maksat nedir tahtayımı açtıracaksınız dedim." SPK sorduk, yayınlamamıza gerek varmı diye, yok ama yayınlarsanız iyi olur dediler demiş. Müjdat beyde yayınlamış.. Aslında Müjdat bey SPK yetkilisine şu soruyu sorsaydı kardeşim siz benim sorumlu olduğum şirketimi neden kapatıyorsunuz benim yatırımcımı mağdur ediyorsunuz alın size bilanço açın tahtayı deseydi tahta açılırdı.. ama demiyor sebebini ona sormanız gerekli bize toplantıda ne dedi biz Genpower Jeneratör olarak battık dedi mesut kemal ULU DA ORADAYDI şahit benimde zararım var dedi istinaf ve diğer durumları takip edeceğiz dedi .. TEK DOĞRU VAR ŞİRKETİN İFLASI - BEN BU KELİMEYİ HEM YARGIDAN DUYDUM GÖRDÜM HEMDE MÜJDAT BEYİN AĞZINDAN DANANIN ALTINDA BUZA ARAMAYIN HAKKINIZI YARGIDA ARAYIN HAMZA BEY Saygılarımla

7.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Sermaye Piyasası Mevzuatına tabi olan bir şirket olduğu için.. Bilançoları yada özel durum bildirimlerini bildirebilir Tasfiye halindeki şirket . Ancak Müjdat Bey bilançoyu nasıl bildiriyorsa şirket ile ilgili diğer gelişmeleri de bildirmesi gerekli i Şirketin İflas Ertelemeye gittiğini Ticaret Mahkemesinden İflas Kararı Çıktığını ve Murat DOĞAN ve Şirket Yetkileri tarafından İstinaf Başvurusu yapıldığını başvurumuzun ayrı ayrı esastan ret edildiğini ve bazı kısımlarının düzeltilerek yeniden şirketin iflasının resmen onaylandığını tekamülünde Temyize başvuracaklarını da belirtmesi gerekmekteydi.. çıkan mahkeme kararlarını spk bildirmedi belkide salı günü bildirir. " Ben Müjdat beye şu soruyu yönettim Müjdat bey GENYH VE GNPWR 2017 Yılı bilançoları SPK sitesinde yayınlamışsınız. Yayınlamakta ki maksat nedir tahtayımı açtıracaksınız dedim." SPK sorduk, yayınlamamıza gerek varmı diye, yok ama yayınlarsanız iyi olur dediler demiş. Müjdat beyde yayınlamış.. Aslında Müjdat bey SPK yetkilisine şu soruyu sorsaydı kardeşim siz benim sorumlu olduğum şirketimi neden kapatıyorsunuz benim yatırımcımı mağdur ediyorsunuz alın size bilanço açın tahtayı deseydi tahta açılırdı.. ama demiyor sebebini ona sormanız gerekli bize toplantıda ne dedi biz Genpower Jeneratör olarak battık dedi mesut kemal ULU DA ORADAYDI şahit benimde zararım var dedi istinaf ve diğer durumları takip edeceğiz dedi .. TEK DOĞRU VAR ŞİRKETİN İFLASI - BEN BU KELİMEYİ HEM YARGIDAN DUYDUM GÖRDÜM HEMDE MÜJDAT BEYİN AĞZINDAN DANANIN ALTINDA BUZA ARAMAYIN HAKKINIZI YARGIDA ARAYIN HAMZA BEY Saygılarımla
    Faaliyet raporunu da açıklaması lazım sağlıklı yorum yapabilmemiz için. Stoklarda 22 milyon sipariş avansı verdim demiş 2017 yılında. Öyle bir sipariş avansı verildiyse iflas masasína alacak kaydı yapıldı mı. Ytd.

ünal Guest
    Murat bey; Mahkeme sendeki belgelerin sahte olduğunu düşündüğü için iflas verdi. Sendeki belgeler lehte yada aleyhte, alayı sahte. Yani borç borç mu? Alacak alacak mı? Bir Allah bir Müjdat biliyor. Ha bazı şeyler de işine gelmiyor sevgili kardeşim. Öyle değil mi? Mesela O banka borçlarının Kredi varlık şirketlerine düştüğünü kendi dilinle ikrar ederken burada niye yazmadın 5 aydır? Minik beyinler ve minik ekonomili insanlar şark kurnazlığı yapar dürüst olmazlarsa, kendileri kaybeder. Kendileri gibi sefil durumda olan bizlere de kaybettirirler. Senin şimdiye kadar 3 senedir yaptığın her şey, Müjdatın ekmeğine yağ sürmek oldu. Ha sandviç yemişsiniz. O sandviçler de ''Bu gün yediğin tatlı hurmalar, yarın bir yerini tırmalar'' misali olur. Unutma. Allah her şeye hakim, her şeyi gören, duyan ve hesap sorandır. Büyük sandığın Müjdat falan filan, hepsi bir gün toprak olacak. Yüce Yaratan da seni de onu da kaç paranız vardı dünyada diye sınıflandırmayacak. Bu bilanço iyidir. Bu bilanço doğrudur. Şirketten ümidimiz vardır demiyorum. Ama bu haysiyetsiz adam ne yapmış ise, sen onun önünü açıyorsun bunu biliyorum. Allah evlatlarına yedirir mi gardaş? Düşün.. Ha ayrıca bir şey daha diyeyim. Ben bu adama mesaj yazdım. Bilançoyu yayımla diye. 1 ay olmadı. Ticaret kanunun 247 maddesiydi yanılmıyorsam. Bizim şirket hakkında bilgi almak hakkımız. Şayet bu bilanço yayımını yapmasa, tekrar bir suç duyurusu dilekçesi yazılmış bekliyordu çekmecemde. Dostun Müjdat'a söyle. Bu da yetmez. Posta yada e mail ile solo bilançoları da verecek. Yetkisiz yetkisiz her şeye hakim otururken, biz bi haber olmayacağız. Gerekirse ex yengenin ellerinden öpüp, onunla aynı yolda koşacağız.

Sayfa 300/469 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •