sn cmpemre 4000 lot gubrf uzun zamandan sonra satıp brksn aldım...bu 4 bin lotu tekrar yerine koyamazsak gör işi o zaman...ben satınca hep gitti gubrf içim gitti satınca artık duygusal bağ olmuş....
Ortak bende arada senin yaptığın gibi bir kısım gübre satıp ya alttan almaya çalışıyorum ya da bazende duruma göre gidebilecek hisselerden alıp kısa süreli gir çık yapıyorum. Ama dediğin gibi sattığım zaman halkbank gibi birden fırlayacak diyede korkmuyor değilim. Totalde ahım şahım bir başarım yok ama azıcık aksiyon iyi oluyor.
2015 yılında 1,6 milyar olan öz kaynağın 2017 yılında 1,2 milyara düşmesini yorumlayabilecek ortak var mı...
Dolar ın rekor tazelediği bir günde, bakalım gübre nerelerden nereye gelmiş...
![]()
Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.
Adamlar gün içi görülen en düşük rakamlardan bile satıyorlar ki bu kısa vadeli 3.50 civarına değmesi hariç.ne maliyetin var ki buradan satıyorsun?bence alanda satanda aynı kişi kademelere lotları yığanda.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
öyle zaten ortak adamların hisseyi çıkarma derdi yok toplu değil hisse....olabildiğince baskı kurup ucuza kapatma hesabındalar....öleceksek bir kere ölelim 3 mü 2 mi kaç istiyorsa ama ağırdan alarak düşürüyor acaba ağırdan bıktırma şeklinde olunca mal daha mı iyi toplanıyor...birden sifonu çekse bazı yatırımcılar satamayacak ağır ağır düşürüp bezdirme politikası uygulamak daha mantıklı geliyor demek ki...
Yer İmleri