Sayfa 300/339 İlkİlk ... 200250290298299300301302310 ... SonSon
Arama sonucu : 2709 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: FONET- Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş

1. Çöp hocam maalesef ve düzelmez de maalesef...

Çıkamadık, cesur olamadık... Ucuz kaldı dedik ama çıksaydık herhangi bir BIST 30 hissesine girip zararı çok rahat çıkartmıştık.

Bu hissede geçen ay bazı insanlara yasak geldi, hani şu yaklaşık 12 civarına ziplatildi hisse ya... Yani olay var dolap var belli zaten... Boşa beklendi...

Dün aldım 2000 daha bir umut bugün zararla sattım direkt... Ulan ben daha niye alayım her aldığımda elime veriyorsun. Be operasyon çocuğu biraz paylaş ki bizde kalalım burada...

Şirket faaliyet raporu diye kap haberleri özeti yolluyor, ne arkadas senin planın ne projen ne, o planın hangi aşamasındasin, ne düşündün ne yaptın... Apartman yönetim raporu daha özenli... Yatırımcısına değer vermiyor, web sitesine değer vermiyor... Yatırımcı ilişkileri çalışmaları raporu böyle mi olur... Sonuç olarak olay yatırım olsa bu halde olmaz..

Yatırım tavsiyesi değil...

2. Deniz Yatirim da Fonetle ilgili 2022/1 ceyrek beklentisini paylasmis.Onu yeni farkettim..

Deniz Yatirim Beklentisi/Gerceklesen

Satis:20 --Gerceklesen 22
    Favok:9--Gerceklesen 10
    Net Kar:8--Gerceklesen 7

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

3. Satmayın, hatta alın , aaa delimisiniz ne satacaksiniz baksanıza adamların beklentilerinden iyi sonuçlar var[emoji23]

Satmayın ki elinize verilsin[emoji57]

Tam bir endeks hissesi bakın endeks çıkarken çıkar düşerken düşer... Yersen tabi...

Tavsiye değildir ağzımıza etti tavsiye verecek hal bırakmadı... Benim ettiğim zarar bir çok küçük yatırımcının portföyünden fazla...

Ytd.

4. Buyurun arkadaşlar satmayın tamam mı[emoji6] Bu düşmedi ya gider umuduyla bekleyin ki iyice gömelim...

Ben vestel, froto ile devam edeceğim... Bu operasyon çocuklarının hissesinde daha fazla onları zengin edemem...

Kalan kalsın belki fırlar gider ama önemi yok artık olay prensip meselesine döndü. Burada operasyon çocukları var ve ne yaprak yiyorlarda kendi aralarında yesinler...

Ytd.

5. 20 bin TL zarar ettim enflasyon ve kaçan fırsatlar hariç şaka gibi[emoji23]

Buradayım yazacağım ifşa ya devam...

9.43 taban... Meali size çakacağız tabanın altına inmez korkmayın kıpırdamadan durun rahat çakalım...

Yani burada operasyon çekenler bariz belli uyara uyara biz düştük tuzağa...

Sattım ben ama bu forumu bırakmam artık burada milleti uyarırım..

Ytd.

6. Getir şunu 9 altına artık yavaş yavaş toplayalım hadi artık[emoji57]

Ytd.

7. Seni operasyon çocuğu seni[emoji23]

Gördün dimi 9.55 ve 9.52 den emirleri hemen saldın aşşağı...

Alan da satan da kendisi olduğundan kademelerdeki her lotu biliyor. Dışarıdan bir emir girilince hemen aşşağı salıyor tam operasyon çocukları...

Ytd.

8. Eee hani 9.43 dip olacaktı[emoji57]

Uzun zamandır ifşa olmuştu zaten ama şimdi perçinledi resmen operasyon ekibinin parçası olduğunu [emoji23]

Burada 6 aydır grafikler paylaşıp milleti resmen tuzağa çekip son golünü de atmaya gelenler var... Arkadaşlar ne dediysek çıkıyor malesef artık uyanmak lazım...

Bir ekip buraya çöreklenmiş algı çekiyor millete... İnşallah kanser olur da gariban dan çaldıkları paradan fazlasını harcamak ve çile çekmek zorunda kalırlar [emoji6]

Ytd.

Sayfa 300/339 İlkİlk ... 200250290298299300301302310 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •