Sayfa 300/500 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Bu hisse bence artık 1,85-1, 90 aralığından alınabilir. Yarın Bismillah diyelim bakalım. Tabii yüklü olmamak kaydıyla. Yoksa duman ederler adamı. Gideceği varsa da gitmez. Ytd
    Terazi ne yaptın icbct'leri ? 😂

2.  Alıntı Originally Posted by Wolcano Yazıyı Oku
    Terazi ne yaptın icbct'leri ? 😂
    Kasaya koydum. Artık 5 olana kadar çıkarmam ordan. Şimdi vangd ile biraz zaman gecireyim. İyi bir yükseliş yapacağa benziyor. Ama geçmişini iyice araştırdım öyle yüklü gireni sevmiyorlar. O yüzden icbct gibi fazla yüklenmeyecegim. Ha kafamın tasını artırırsa ne yapacağım belli olmaz. Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Kasaya koydum. Artık 5 olana kadar çıkarmam ordan. Şimdi vangd ile biraz zaman gecireyim. İyi bir yükseliş yapacağa benziyor. Ama geçmişini iyice araştırdım öyle yüklü gireni sevmiyorlar. O yüzden icbct gibi fazla yüklenmeyecegim. Ha kafamın tasını artırırsa ne yapacağım belli olmaz. Ytd
    Hacim iyice düştü kuzu çevirme yapıyorlar. Dahada düşer ve 1.83 altı yaparsa sıkıntı hemen uzaklaş. İnşallah kazanırsın ne diyeyim.

4.  Alıntı Originally Posted by Wolcano Yazıyı Oku
    Hacim iyice düştü kuzu çevirme yapıyorlar. Dahada düşer ve 1.83 altı yaparsa sıkıntı hemen uzaklaş. İnşallah kazanırsın ne diyeyim.
    Uzaklaştım bile kardeş. Ne lan bu aldıkca düşüyor. Aldığımız da birşey olsa bari. Ufak bir zararla sattım çok az bir miktar kaldı. Zaten daha alacağımın 5 te 1 ini almıştım ama niyeti belli gidecek ama kimse olmayınca. Bir kaç ky yı bile kaldiramayan spekten hayır gelmez. Size kolay gelsin. Ytd

5. Vay be hisseye bak. Dün en çok düşenlerde ilk 15 te iken bu gün nerdeyse ilk 10 a girmiş. Spegini tebrik etmek lazım. Aslında bu bir yarasının olduğunu gösteriyor. İnşallah bu hisseden zararsız kurtulursunuz. Az lot ile takip etmeme rağmen beni bile sinir etti. Yine de sabah sattığım için şanslıyım. Allah sizlerin yardımcısı olsun. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Vay be hisseye bak. Dün en çok düşenlerde ilk 15 te iken bu gün nerdeyse ilk 10 a girmiş. Spegini tebrik etmek lazım. Aslında bu bir yarasının olduğunu gösteriyor. İnşallah bu hisseden zararsız kurtulursunuz. Az lot ile takip etmeme rağmen beni bile sinir etti. Yine de sabah sattığım için şanslıyım. Allah sizlerin yardımcısı olsun. Ytd
    Düşüşü görünce kesin terazi de aldı dedim yanılmamışım. Benim içerisinde olduğum hisselere dokunma yanarsın terazi ☺

7.  Alıntı Originally Posted by Wolcano Yazıyı Oku
    Düşüşü görünce kesin terazi de aldı dedim yanılmamışım. Benim içerisinde olduğum hisselere dokunma yanarsın terazi ☺
    Senin mi benim mi kardeşim. Sanki mimlenmiş gibi hissediyorum. 1 aydır sürekli kaybediyorum gına geldi. Bak ne diyeceğim yarından itibaren ben de bu hisseye gireyim. Topyekûn spekle beraber batalım anasını satayım. Ytd

8. Bugün bu hisseye ben girdim.. Yarın +%10 bekliyorum... İnşallah..

VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 300/500 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •