Sayfa 300/401 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon
Arama sonucu : 3207 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

1. https://www.yenisafak.com/foto-galer...oldu-2034348/3

bakın bir tarihte google üzerinden bir haber buldum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,055
     Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    https://www.yenisafak.com/foto-galer...oldu-2034348/3

bakın bir tarihte google üzerinden bir haber buldum.
    Bize ne ?,gelmişsin sayfayı doldurmuşsun,neredeydin bu zamana kadar,bizde biliyoruz kulüplerin borç yekününü,ben işime bakarım kendi işimi kendim görürüm kurt misali,ben alırken başkalarınında kazanmasını isterim,BJK 17 olmuş bu 7 cıvarında pinekliyor,üstelik şampiyon olmuş beklentisi var,%25 vursam bana yeter,öyle uçacak,kaçacaklan işim olmaz,bu bende 2010 senesinden sonra başladı bende,çünkü borsaya güvenmiyorum,benimki günü birlik ucuz hisse kovalamak,iyi fiatını buldummu satarım başka hisseye damlarım,zamanında acımadan daire satardım,şimdi öyle lüxsüm yok,çünkü 250-300'e verdiğim daireler şimdi 2 milyon,önceden sattıklarım ucuza gitti,sadece %50-100 kazandım,daireler %500 yaptı en aşağı,neyse bir yerden çıkartıyoruz iyi kötü buda bana yeter,hisse avcılığına devam,ucuzu buldummu yumulurum...ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bize ne ?,gelmişsin sayfayı doldurmuşsun,neredeydin bu zamana kadar,bizde biliyoruz kulüplerin borç yekününü,ben işime bakarım kendi işimi kendim görürüm kurt misali,ben alırken başkalarınında kazanmasını isterim,BJK 17 olmuş bu 7 cıvarında pinekliyor,üstelik şampiyon olmuş beklentisi var,%25 vursam bana yeter,öyle uçacak,kaçacaklan işim olmaz,bu bende 2010 senesinden sonra başladı bende,çünkü borsaya güvenmiyorum,benimki günü birlik ucuz hisse kovalamak,iyi fiatını buldummu satarım başka hisseye damlarım,zamanında acımadan daire satardım,şimdi öyle lüxsüm yok,çünkü 250-300'e verdiğim daireler şimdi 2 milyon,önceden sattıklarım ucuza gitti,sadece %50-100 kazandım,daireler %500 yaptı en aşağı,neyse bir yerden çıkartıyoruz iyi kötü buda bana yeter,hisse avcılığına devam,ucuzu buldummu yumulurum...ytd.
    doğru yapıyorsun kardeşim, bende aynı böyle çalışıyorum.. yükseldi mi çakarım bam bam bam.. yok marka değeriymiş, yok dünyaca ünlü teknik direktör gelecek miş, yok Türkiye'nin en zengin iş adamı başkan olmuş muş muş, çakarım geçerim... ben böyle yükselişi saçma sapan bahanelere yaslayanlara gıcık oluyorum bu yüzden yazdım hisse değerine takılmayın dalganıza bakın diye, ama hala yok avrupadaki klüpler şöyle satılıyormuş, böyle olursa bizimkilerin değeri şu olurmuş en az..aldığın spor hissesi takım şampiyon olursa köşesin hepsi bu.. daha nasıl açık anlatayım bilmiyorum ki

4. gördünüzmü arkadaşlar nasıl gel gel yapıp tavanın arkasından taban geldi.. tecrübe konuşuyor burda.. bana kimse spor hisselerinin marka değerinden dem vurmasın lütfen. liglerin başlamasına yakın kadrolara göre yine tavana kitleyenler olabilir. sonra lig başlar şampiyon olacağı belli olmaya başlayan takım yine tavan tavan gider. eee biz ne yapacağız derseniz paranın büyük kısmını cimboma, kalan kısmınıda ikiye bölüp fener ve beşiktaşa bağlayın nasıl olsa bunlardın biri şampiyon olur yine para kazanırsınız yatırım tavsiyesi değildir, tamamen benim uydurma görüşümdür lütfen dikkate almayın, bye bye....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,055
    810-15 çoğunu okuttum,çünkü bedellisi var hisse diken üstünde,BJK 18,şu sıralar devreleri yandı 7.60'da,aklımın almadığı BJK gömümü bulduda 18 oldu,onun yerinde esas bu olmalıydı,demekki tahtacısı iyi,zamanında 15' zor aşan hisse 18 inanılır gibi değil,neyse biz cimboma takılmaya devam edelim düştükçe

6. bjk niye mi yükseliyor ? sana söyleyeyim kardeş.. çünkü en iyi kadro ve en istikrarlı yönetim onlarda. bu sene 3-5 hafta daha olsaydı bjk şampiyondu. ama seneye şampiyonluğun en büyük kuvvetli adaylarından biri. sezona fırtına gibi girmesi bekleniyor işte bu yüzden yükseliyor. en güçlü rakibi yine cimbom olacaktır. fener aralarında en az şans verdiğim takım. ben yatırım yaparsam tabi kısa vade için işte bu düşünceler çerçevesinde yaparım.. yatırım tavsiyesi değildir.. benim şahsi görüşüm olup sadece beni bağlar.. bye bye...

YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Uçtu uçtu Bjkas uçtu,,,,vay bee.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Sayfa 300/401 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •