Erdoğan : Ülkemiz sudan ve Nijer’den toprak kiralamaya başladı, , başka yerlerde de toprak kiralayacağız
Erdoğan : Ülkemiz sudan ve Nijer’den toprak kiralamaya başladı, , başka yerlerde de toprak kiralayacağız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hangi ekonomik gelişme dövizde %2.3 düşüşe sebep oldu merak ediyorum.
Erdoğan: Türkiye tarımsal milli gelirini 37 milyardan 278 milyar liraya yükseltti, çiftçiye verdiğimiz destekleri 12 kat artırdık
Erdoğan: "Toprak nedir, üretim nasıl yapılır bilmeyenler, ağızlarını her açtığında saman ithalatından bahsederek aslında cehaletlerini sergiliyor."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Tarımda) Sadece kendi üretimimize bağlı kalırsak böylesine büyük bir gıda ihracatçısı olamayız."
Erdoğan: "Sadece 2020 yılında çiftçimize verdiğimiz destek tutarı 22 milyar liradır."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Merkez bankası ağırlıklı ortalama fonlama maliyeti %15,96 oldu(önceki %15,48)
Dolar/TL 7.4069 ile gün içi en düşük seviyede
Erdoğan : Borsamıza ve hazinenin kağıtlarına büyük bir talep var . akıllı telefon üreticileri ülkemize geliyor.
Yer İmleri