Sayfa 300/659 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon
Arama sonucu : 5269 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
    madem konuyu açtık, risk yönetimine de değinelim.. Bahsettiğim risk yönetimi portföy oluşturma ile ilgili değil.. Şirketin yaptığı yatırımlar ve giderlerinin kontrol alınması ile ilgili risk yönetimi... Başaramayanlar hektaş da olduğu gibi ciddi sıkıntı yaşatır yatırımcısına ... Bu nedenle yatırım yapacağınız şirketin risk yönetimini de şöyle yada böyle ölçmek durumundasınız... Hektaşta 30 lardan sattığımda bana enayisin diyenler olmuştu.. kağıt 50 ye gitti.. Dalga geçenler oldu çevremde. Ama yatırımları konusunda çok fazla risk aldıklarını ve dönüşünün uzun yıllar alabileceğimi söylediğimde bayağı laf edilmişti çevremde bana.. Sonuç ortada... Yani şirketlere ayrıca risk yönetimi açısından da bakmak gerekiyor.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
    Lafımı direk söyledim.. Kusur olduysa affola..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
    Borsanın bana öğretttiği en öneml şey şu : "mesele haklı olmak değil, para kazanmak. "

4. önceki günkü morubozu üsütne bugünkü mum detseğinde mezar taşı, kayan yıldız ters çekiç vs vs arasında gelip gidiyor orası burası ayrı oynuyor :D
    Son düzenleme : logologo; 31-10-2024 saat: 13:52.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    madem konuyu açtık, risk yönetimine de değinelim.. Bahsettiğim risk yönetimi portföy oluşturma ile ilgili değil.. Şirketin yaptığı yatırımlar ve giderlerinin kontrol alınması ile ilgili risk yönetimi... Başaramayanlar hektaş da olduğu gibi ciddi sıkıntı yaşatır yatırımcısına ... Bu nedenle yatırım yapacağınız şirketin risk yönetimini de şöyle yada böyle ölçmek durumundasınız... Hektaşta 30 lardan sattığımda bana enayisin diyenler olmuştu.. kağıt 50 ye gitti.. Dalga geçenler oldu çevremde. Ama yatırımları konusunda çok fazla risk aldıklarını ve dönüşünün uzun yıllar alabileceğimi söylediğimde bayağı laf edilmişti çevremde bana.. Sonuç ortada... Yani şirketlere ayrıca risk yönetimi açısından da bakmak gerekiyor.
    DOĞRU AMA o dönemki fiyatlarla maliyeti 30 larda olanla 2 lira olan olan arasında risk yönetimi farklı işler herkesin bağlamı farklı kendi koşulalrına göre
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku

2..
    en önemlisi....ema 200 ün açık ve kapalısının oluşturduğu kanal herşeydir..yandaki daire içindeki de öyle..
    a-b dudu nun dikdörtgeni..yine orda kalsın..aslolan 200 ema high ı pullback siz yukarı kırması..
    A da pullback yaptı....neden? ..çünkü akümülasyon bölgesi..ordan pullback siz çıkmaz..yine 200 ema high dan döndü..
    netice olarak:
    arkadaşa katılıyorum..bilanço yu teknik belli eder..daha öncede çok söyledim..teknikten okursun herseyi..bunu da nerden anlayacağız?
    ilk grafikte alma50-200...keserse bilanço iyidir..
    Osman ım,
    sinyal geldiğinde epey yüklü girerim..beni takip et..
    fibo 0,786 da paramı alır çıkarım..
    sen burdaki lot bekçilerine bakma..gir-çık..2026 ya kadar hala net değil froto benim için....
    orası öylede iş netleştiğinde de iş işten geçmiş olmaz mı :D

7. BUGÜN BÖYLE KAPATIRSA YARIN DA BİR UZUN YEŞİL MUM OLSA OLDU MU SANA SABAH YILDIZI :D GERİ DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLUR :D UMARIM

OLMAZSA GÜNEY YILDIZI

Son düzenleme : logologo; 31-10-2024 saat: 14:20.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Dadi yok bu hayatin
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 300/659 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları