Şimdide sürekli "kod dışı kod dışı olacak" tekrarlarıyla mı yatırımcılara hisseden "kış kış" deniyorBu olasılıkta var elbette. Bizler için gelinen noktadan sonra kod dışına çıkması da pek önemli değil. Ne olacaksa olsun. Sadece Çağrı davası ve fesih davasının sonucu önemli.
Öyle görünüyor ki diğer bir çok yatırımcınında kod dışı olmadı umrunda değil. Bunu kimse risk olarakta algılamıyor artık. Herseyi herkes göz önüne almış görünüyor.
Ve herkesin tek amaçlı öncelikle devam eden çağrı davası ve fesih davası süreci sonunda oluşacak yeni durumlar ve sonuçları. Kod dışına çıkarsa bu davalarla sonucunun getirisini değiştirmez.
Ayrıca yatırımcıların elindekini 30 - 40 milyon lot varken kendilerinde bu kadar çok lot varken kod dışına çıkmasında çık daha büyük zararı kendileri edeceğinlnde herkes farkında.
Sen yinede çalış çabala sürekli kod dışı olacak koş dışı olacak diye tekrarla işini iyi yap belki bazılarını hisseden çıkmaya ikna eder, bazılarını kurtarırsın))
Bay terbiyeli
4 senedir aynı şeyleri yazıyorum
sen bilmesen de Allah biliyor ve buradaki birçok kişi biliyor
burası borsa forumu ve benim derdim ky yi bu tip hisselerden korumak
gazete haberini buyurun siz yaptırın
kimse sizi engellemiyordur eminim
verdiğiniz emekleri ve sizi oluşumunuz ile birlikte çok kez burada takdir ettim
şirket gm lerinin değeri konusun da kısmen de olsa mutabıkız
ama borçlar ve kötü niyet konusunda da mutabık olmalıyız
bakın
emsan hala tencere üretiyor elinde hisse olanlara sorun bakalım ne yapıyorlar
sabah gazetesi halen satılıyor elinde hisse olanlara sorun
çukel kepez yatırımcıları 12 senedir ne yapıyor bir sorun
skplc hissedarları haciz ile satıştan gelecek paradan ne alabilecek bir sorun
inanın KEZBN kapandığında onlara yani sahibi görülen aile ye hiçbirşey olmaz
kanunlar böyle
sizin 30 40 ,
onların kaçsa
kimin ne zarar edeceğini siz hesaplayın
ben bir üstte sonucda kime ne olur u yazdım ANLAYANA
bence sen o kına parası nı harcama lazım olur
yada
penisilin tozu al koddışı olunca yarana dökersin
belki işe yarar
![]()
Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
HERKESİN KENDİ AKLI VAR.
Kaldı ki yalnız ben değil bu hiseye yıllarını vermiş ne kadar ky var ise hepsinden aynı muameleyi göreceksin. Bunu yaz kenera. şimdi adam isen kod dışını gerçekleştir ve belgele
26.09.2017 tarihli Ticaret Sicil Gazetesi'nde Kervansaray Yatırım Holding adına kimlerin imza yetkili olacağı konusunun onaylandığı belirtilmiş. Buna göre Zeynep Tümer'in şirketi tek başına temsile ve imzaya yetkili kılındığı görülmekte. Bu Zeynep Tümer'in rüştünü ispat etmesi adına ve şirket lehine çok olumlu bir gelişme. Bunun anlamı bugünden itibaren şirket adına yapılan bütün tasarruflarda Zeynep Tümer'in iradesi ve sorumluluğu olacaktır. Zeynep Tümer'in bugünden sonra yapması gereken ilk iş SS'nin ekibini şirketten tasfiye ederek yerine güvenebileceği profesyonel bir ekip getirdikten sonra küçük değersiz ayrıntılarla uğraşmayı bırakıp hisselerini teminat göstermek suretiyle şirkete finans kaynağı bulma arayışına girmektir. Getireceği profesyonel ekibin kendisine ilk tavsiyesi de bu olacaktır zaten. Bu şirket doğru yönetildiği ve dışarıya para kaçışı engellendiği takdirde kendi iç dinamikleri ile bile ayağa kalkacak güçtedir.
yapmayın allah aşkına
hangi hisseler
KEZBN hisselerini kim kaça teminat kabul eder de kredi verir
siz böyle birşeye inanıyormusunuz
AYRICA verilen herhangi bir kredi
daha ZT nin yada şirketin hesabına düşer düşmez
alacaklılar tarafından el konulur
ayrıca ZT değil mi bütün kötülüklerin anası da şimdi ondan medet arıyorsunuz
inanamıyorum yaaa
SAYIN
KEZBN HİSSELERİNE OLUMLU YÖNDE BAKAN KÜÇÜK YATIRIMCILAR
BU FORUMUN TÜM ESKİ KEZBN TOPİKLERİNİ OKUMADAN ve ARACI KURUMUNUZA SORMADAN DANIŞMADAN
KESİNLİKLE KEZBN ve BENZERİ gözaltı pazarı YADA yakın izleme pazarı NA DAHİL HİSSELERE BULAŞMAYIN
BUNLARIN TAMAMI BIST ve SPK TARAFINDAN KÖTÜ VE BERBAT EKONOMİK TEMELLERDE HİSSELERDİR
O NEDEN İLE BU PAZARDA İŞLEM GÖRMEKTEDİRLER
BUNLARIN TAMAMI NEREDE İSE İFLAS IN EŞİĞİNDEDİR
BİLGİLERİNİZE
Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
HERKESİN KENDİ AKLI VAR.
Sayin brs16, en azindan babasi veya diger yk uyelerine tek imza yetkisi vermemesi olumlu... Hatirlarsak butun kotu kararlarin altinda imzasi olanlar spk tarafindan cezalandirildi...
Yeni zar yeni sans diyelim...
Sirketin surekli soyledigi... Lotlarimiz blokeli lafina gelirsek artik degil ins dediginiz gibi olur.
Profesyonel kadro... Her zaman savundugumuz olaydi...
Dedigim gibi yine de cok guven vermeselerde... Sirketin seffaf ve duzgun yonetilmesi onemli...
Bunu da zaman gosterecek...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Yer İmleri