Originally Posted by
drtusss
MEMSA nın KY cıları içinizdeki bazıları gibi PARA ya BİAT etseydi...
ŞAMPİYONUN dedikleri gibi patron sevici ( yeni yönetim yeni yönetim vs ) olsaydı... AZLIK HAKLARINI kullanıp GK da şirketi öve öve bitiremedikleri ŞARTLI OLUMLU rapor veren BAĞIMSIZ DENETİM şirketine EVET oyu verirdi ama...
MEMSA da 15 MİLYON hissseye sahip KY GK bir olup hakkını aramış sizin ŞAMPİYON da 2015/2016 yılı raporlarında KEZBANI öve öve bitirememiş şirketin soyulmasına göz yummuş,.. Ne hikmetse BAĞIMSIZ DENETİM ŞİRKETİNİN görmediklerini gören SPK da 265 MİLYONLUK soygunu resmileştirmiş...
Koşa koşa 15 de ... aynı firmaya EVET oyu verin.... ....
Bunları ŞAMPİYONUN anlayacağını zannetmem...
Diyecek ki hisseyi siz kapattınız.... NEDENSE bizim PATRON da SİZ kapattınız diyor... Ne sever patronları... Bilmez ki YK nun yaptığı taboları BAĞIMSIZ DENETİM den geçmese dahi geçene kadar KAP yayınlaması gerekli olduğu ve tek SORUMLU kişilerin onların olduğunu... KANUN bilmez, MEVZUAT bilmez...
Koşar ayın 15. de ZT yi de yönetime sokar 300 SPARTALI daha kendilerine ÇAĞRI vermek istemesini çok çabuk unutarak ....
Peki cancagazim bu spk nin verdigi cezalari denetci raporunda yazmis mi???
Spk kendi kendine mi uyanmis...
Sen de memsada sirket denetlenmesin diye oy kullandirirsin... Hadi kullandirmadin git dava ac dedim. Degerleme raporunu kendin belirle dedim. Yok sirket otomatik acti zaten devlet atayacak dedin. Bak sirket ona da itiraz etti..
Hey Allahim ... Biste tahtanizi kapativerdi. Peki buna sebep olanlar icin yani patronunuza suc duyurusunda bulundun mu o da yok...
Peki gk da patronunuz istememesine ragmen maas bagladiniz mi??
Yav sana uzulmuyorum da diger ky ler magdur oldu... Neymis dik durmus... Buna dik dur.a denmez hangi yatirimci sirketinin denetlenmesini istemez... Allahim ya
Neyse sen yaz iyi dizi ceviriyorsun
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Yer İmleri