Sayfa 301/964 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. MEMSA nın KY cıları içinizdeki bazıları gibi PARA ya BİAT etseydi...

ŞAMPİYONUN dedikleri gibi patron sevici ( yeni yönetim yeni yönetim vs ) olsaydı... AZLIK HAKLARINI kullanıp GK da şirketi öve öve bitiremedikleri ŞARTLI OLUMLU rapor veren BAĞIMSIZ DENETİM şirketine EVET oyu verirdi ama...

MEMSA da 15 MİLYON hissseye sahip KY GK bir olup hakkını aramış sizin ŞAMPİYON da 2015/2016 yılı raporlarında KEZBANI öve öve bitirememiş şirketin soyulmasına göz yummuş,.. Ne hikmetse BAĞIMSIZ DENETİM ŞİRKETİNİN görmediklerini gören SPK da 265 MİLYONLUK soygunu resmileştirmiş...

Koşa koşa 15 de ... aynı firmaya EVET oyu verin.... ....

Bunları ŞAMPİYONUN anlayacağını zannetmem...

Diyecek ki hisseyi siz kapattınız.... NEDENSE bizim PATRON da SİZ kapattınız diyor... Ne sever patronları... Bilmez ki YK nun yaptığı taboları BAĞIMSIZ DENETİM den geçmese dahi geçene kadar KAP yayınlaması gerekli olduğu ve tek SORUMLU kişilerin onların olduğunu... KANUN bilmez, MEVZUAT bilmez...

Koşar ayın 15. de ZT yi de yönetime sokar 300 SPARTALI daha kendilerine ÇAĞRI vermek istemesini çok çabuk unutarak ....

Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    Nerenle okuyun... ALGI yapma...

KEZBAN yengenin CİLVESİNİ sev yeter...

Birgün sende aldıkalarını ZT ye 1,66 TL satma rüyasından uyanırsın

Yıllardır UYANDIRAMADIĞIMIZ ortada...
    sen nerenle okuyor nerenle anlıyorsun memsa zede üzüntüden ne yazdığını nede anladığını bilmek gerçekten zor.zeynep rüçhanları alacak diye seviniyormu yoksa üzülüyormusun.rüçhan nasıl oluşur bunu bile bilmiyorsun.yazık üzüntüne bizi ortak etme

3. Sizleri okumak çok güzel...

Daha dün GK diyordunuz...

Şimdi biriniz GK katılalım diyemiyor....

Ne oldu sizin azlık HAKLARINIZA... Ne oldu GK yaptırmak için VEKALET toplamalarınıza...

4. Ben diyorum SERMAYE AZALTIMI eş zamanlı SERMAYE artırımı...

Sen diyon... benim dediğime BEDELLİ ...

oku hocam oku...

Bilmiyosan google yaz SERMAYE AZALTIMI eş zamanlı SERMAYE artırımı yapan şirketi bul... Neler oluyor...
    KY cebinde para yoksa hissesinin büğyük miktarı nasıl buhar oluyor... buhar olan hisseyi kim alabiliyor....

ayın 15 de ŞAMPİYON ZT yi yönetime sokuyor yeni yönetim yeni yönetim diye diye ORTALIĞI yıkıyor görmüyon mu

OKU sadece oku..

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    sen nerenle okuyor nerenle anlıyorsun memsa zede üzüntüden ne yazdığını nede anladığını bilmek gerçekten zor.zeynep rüçhanları alacak diye seviniyormu yoksa üzülüyormusun.rüçhan nasıl oluşur bunu bile bilmiyorsun.yazık üzüntüne bizi ortak etme

Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    Sizleri okumak çok güzel...

Daha dün GK diyordunuz...

Şimdi biriniz GK katılalım diyemiyor....

Ne oldu sizin azlık HAKLARINIZA... Ne oldu GK yaptırmak için VEKALET toplamalarınıza...
    anlama özürlü şu durumda genel kurula katılmanın bir getirisi yok.çünkü zeynepte çoğunluk var.ancak azınlık hakkı mahkemede dava süreci devam ediyor.buna engel bir durum yok.eğer bu yazıyada bir kulp bulursan ALLAH SENİ Bildiği gibi yapsın derim.
    iduza söyleyeyimde seni bir yere götürecekmiş bunu öne çeksin.

6. ZT nin senin ÖRNEĞİN: ÖZEL BAĞIMSIZ DENETİM talebine verecek OYU olmadığını bilsen yazmazdın bunu... ŞAMPİYON bunu yapmak için daha 1 ay öncesine kadar CAN atıyodu da.... UYUTMASINLAR diye sizleri..

Şirketle kan bağı var

Ayrıca yıllardır yazarım siz KY nın 30-40 milyonu herzaman BLOKESİZ olduğu dönemdede 110 MİLYONDAN azdır...

110 MİLYONUN sahibi KY dır dersen ZEKANI ispatlamış olursun...

Aç kanun mevzuat oku...

Birde siz KEZBANCILARDA MEMSA yatırımcısı gibi GK katılma sevdası yok... Gönlünce GK salonunda istediğini söylersin... Tutanaklara tesbit ettiğin sorunu geçirtirsin...

Şimdi GK katılımı da KÜÇÜMSETMEYE başladınız ya...

HELAL OLSUN sizlere...

Sana söyleyeyim... Yazıyorum buraya ayın 15. de GK 1 ay sonraya ERTELENECEK... kimse elini ilk GK da belli etmez ...

Öğren bunları... Yıllar sana başka şeyler mi öğretti...

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    anlama özürlü şu durumda genel kurula katılmanın bir getirisi yok.çünkü zeynepte çoğunluk var.ancak azınlık hakkı mahkemede dava süreci devam ediyor.buna engel bir durum yok.eğer bu yazıyada bir kulp bulursan ALLAH SENİ Bildiği gibi yapsın derim.
    iduza söyleyeyimde seni bir yere götürecekmiş bunu öne çeksin.

7. Sana EV ÖDEVİ...

bak buldum...

http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=68062

OKU sonra gel konuşalım... Çünkü bilmediğin konuda AHKAM kesmeyi bi beceri ZANNEDİYORSUN...

8.  Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    MEMSA nın KY cıları içinizdeki bazıları gibi PARA ya BİAT etseydi...

ŞAMPİYONUN dedikleri gibi patron sevici ( yeni yönetim yeni yönetim vs ) olsaydı... AZLIK HAKLARINI kullanıp GK da şirketi öve öve bitiremedikleri ŞARTLI OLUMLU rapor veren BAĞIMSIZ DENETİM şirketine EVET oyu verirdi ama...

MEMSA da 15 MİLYON hissseye sahip KY GK bir olup hakkını aramış sizin ŞAMPİYON da 2015/2016 yılı raporlarında KEZBANI öve öve bitirememiş şirketin soyulmasına göz yummuş,.. Ne hikmetse BAĞIMSIZ DENETİM ŞİRKETİNİN görmediklerini gören SPK da 265 MİLYONLUK soygunu resmileştirmiş...

Koşa koşa 15 de ... aynı firmaya EVET oyu verin.... ....

Bunları ŞAMPİYONUN anlayacağını zannetmem...

Diyecek ki hisseyi siz kapattınız.... NEDENSE bizim PATRON da SİZ kapattınız diyor... Ne sever patronları... Bilmez ki YK nun yaptığı taboları BAĞIMSIZ DENETİM den geçmese dahi geçene kadar KAP yayınlaması gerekli olduğu ve tek SORUMLU kişilerin onların olduğunu... KANUN bilmez, MEVZUAT bilmez...

Koşar ayın 15. de ZT yi de yönetime sokar 300 SPARTALI daha kendilerine ÇAĞRI vermek istemesini çok çabuk unutarak ....
    Peki cancagazim bu spk nin verdigi cezalari denetci raporunda yazmis mi???

Spk kendi kendine mi uyanmis...

Sen de memsada sirket denetlenmesin diye oy kullandirirsin... Hadi kullandirmadin git dava ac dedim. Degerleme raporunu kendin belirle dedim. Yok sirket otomatik acti zaten devlet atayacak dedin. Bak sirket ona da itiraz etti..

Hey Allahim ... Biste tahtanizi kapativerdi. Peki buna sebep olanlar icin yani patronunuza suc duyurusunda bulundun mu o da yok...

Peki gk da patronunuz istememesine ragmen maas bagladiniz mi??

Yav sana uzulmuyorum da diger ky ler magdur oldu... Neymis dik durmus... Buna dik dur.a denmez hangi yatirimci sirketinin denetlenmesini istemez... Allahim ya

Neyse sen yaz iyi dizi ceviriyorsun

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Sayfa 301/964 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •