Sayfa 301/470 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

ünal Guest
    Metin ile Caner'e selam.

Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    Murat bey; Mahkeme sendeki belgelerin sahte olduğunu düşündüğü için iflas verdi. Sendeki belgeler lehte yada aleyhte, alayı sahte. Yani borç borç mu? Alacak alacak mı? Bir Allah bir Müjdat biliyor. Ha bazı şeyler de işine gelmiyor sevgili kardeşim. Öyle değil mi? Mesela O banka borçlarının Kredi varlık şirketlerine düştüğünü kendi dilinle ikrar ederken burada niye yazmadın 5 aydır? Minik beyinler ve minik ekonomili insanlar şark kurnazlığı yapar dürüst olmazlarsa, kendileri kaybeder. Kendileri gibi sefil durumda olan bizlere de kaybettirirler. Senin şimdiye kadar 3 senedir yaptığın her şey, Müjdatın ekmeğine yağ sürmek oldu. Ha sandviç yemişsiniz. O sandviçler de ''Bu gün yediğin tatlı hurmalar, yarın bir yerini tırmalar'' misali olur. Unutma. Allah her şeye hakim, her şeyi gören, duyan ve hesap sorandır. Büyük sandığın Müjdat falan filan, hepsi bir gün toprak olacak. Yüce Yaratan da seni de onu da kaç paranız vardı dünyada diye sınıflandırmayacak. Bu bilanço iyidir. Bu bilanço doğrudur. Şirketten ümidimiz vardır demiyorum. Ama bu haysiyetsiz adam ne yapmış ise, sen onun önünü açıyorsun bunu biliyorum. Allah evlatlarına yedirir mi gardaş? Düşün.. Ha ayrıca bir şey daha diyeyim. Ben bu adama mesaj yazdım. Bilançoyu yayımla diye. 1 ay olmadı. Ticaret kanunun 247 maddesiydi yanılmıyorsam. Bizim şirket hakkında bilgi almak hakkımız. Şayet bu bilanço yayımını yapmasa, tekrar bir suç duyurusu dilekçesi yazılmış bekliyordu çekmecemde. Dostun Müjdat'a söyle. Bu da yetmez. Posta yada e mail ile solo bilançoları da verecek. Yetkisiz yetkisiz her şeye hakim otururken, biz bi haber olmayacağız. Gerekirse ex yengenin ellerinden öpüp, onunla aynı yolda koşacağız.
    Nuri Bey ; Mesela O banka borçlarının Kredi varlık şirketlerine düştüğünü kendi dilinle ikrar ederken burada niye yazmadın 5 aydır demişsiniz. Ben size öyle birşey söylediğimi hatırlamıyorum. Banka borçlarının hiçbiri varlık fonuna düşmedi düşseydi ilflas masasına yazı gelirdi... " Senin şimdiye kadar 3 senedir yaptığın her şey, Müjdatın ekmeğine yağ sürmek oldu. " elimden gelen buydu Nuri Bey Mesut Beyle siz daha iyisini yapabilirdiniz ne yaptınız Müjdata küfür etmekten başka.. Belki davanda haklısın ancak Kendi adamınız Deniz Beyi Fabrikaya gönderirken forumlardan Müjdat kardeşine küfür etmek akıllıca birşey değildi. Biz ancak kendi ekmeğimizi yeriz Nuri Bey sandiwiç filan pek anlamayız . " Ama bu haysiyetsiz adam ne yapmış ise, sen onun önünü açıyorsun bunu biliyorum." Ben kimsenin önünü açmıyorum Nuri bey Temyize gitmiyorum diye bu kelimeleri ediyorsan haksızlık ediyorsunuz bana .. Ben size watsaptan ne yazdım Mesut Kemal Bey iyi bir avukat bulsun dosyayı hazırlatın bende imzalayım demedim mi. Sizde bana Dosyayı deniz hazırlasın dedin. Deniz kimsenin uşağı değil bedavadan neden hazırlasın adamın hakkını verirseniz adamda işini yapar. Mesut beyle görüşmemde murat bey benim sizle akçeli işlerim olmaz dedi. Siz böyle diyorsanız benim için hava hoş Yargı herkes için açık bir kurumdur Nuri Bey Medini cesaretinizi ön plana çıkartıp sizde gideydiniz neden gitmediniz... Buradan yazmak daha kolay değil mi.. Yapmakla bozmak arasında o kadar çok fark var ki siz bozan oldunuz hep.. Müjdat Mesut beye imtiyazlı payları veriyim dedimi dedi. neden almadı.. İmtiyazlı payları alıp müjdatı kapının önüne koyabilirdiniz.. Demekk ki şark kurnazı olan sizlersiniz. Ben bir yatırımcı olarak zararlarımı kurtarmak için olayları yerinde görmek için takip ettim hepsi bu .. Hayırlı günler olsun..
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

ünal Guest
    A tipi hisseleri bedavaya almayıp, Müjdatı kapı önüne koymayan Mesut Kemal ULU'yu ve
    Müdahil dilekçesini kendisi için değil Murat için hazırlayan kendimi,
    ŞİDDETLE kınıyorum.

ünal Guest
    O küfürleri bul getir buraya paylaş Murat. Malum seçim sathındayız. Ben de siyasiler gibi yapayım. Deniz fabrikaya giderken Müjdat kardeşinize sövdüğümü ispat etmezseniz Müfterisiniz.

Alıntı Originally Posted by murat doğan Yazıyı Oku
    nuri bey ; mesela o banka borçlarının kredi varlık şirketlerine düştüğünü kendi dilinle ikrar ederken burada niye yazmadın 5 aydır demişsiniz. Ben size öyle birşey söylediğimi hatırlamıyorum. Banka borçlarının hiçbiri varlık fonuna düşmedi düşseydi ilflas masasına yazı gelirdi... " senin şimdiye kadar 3 senedir yaptığın her şey, müjdatın ekmeğine yağ sürmek oldu. " elimden gelen buydu nuri bey mesut beyle siz daha iyisini yapabilirdiniz ne yaptınız müjdata küfür etmekten başka.. Belki davanda haklısın ancak kendi adamınız deniz beyi fabrikaya gönderirken forumlardan müjdat kardeşine küfür etmek akıllıca birşey değildi. Biz ancak kendi ekmeğimizi yeriz nuri bey sandiwiç filan pek anlamayız . " ama bu haysiyetsiz adam ne yapmış ise, sen onun önünü açıyorsun bunu biliyorum." ben kimsenin önünü açmıyorum nuri bey temyize gitmiyorum diye bu kelimeleri ediyorsan haksızlık ediyorsunuz bana .. Ben size watsaptan ne yazdım mesut kemal bey iyi bir avukat bulsun dosyayı hazırlatın bende imzalayım demedim mi. Sizde bana dosyayı deniz hazırlasın dedin. Deniz kimsenin uşağı değil bedavadan neden hazırlasın adamın hakkını verirseniz adamda işini yapar. Mesut beyle görüşmemde murat bey benim sizle akçeli işlerim olmaz dedi. Siz böyle diyorsanız benim için hava hoş yargı herkes için açık bir kurumdur nuri bey medini cesaretinizi ön plana çıkartıp sizde gideydiniz neden gitmediniz... Buradan yazmak daha kolay değil mi.. Yapmakla bozmak arasında o kadar çok fark var ki siz bozan oldunuz hep.. Müjdat mesut beye imtiyazlı payları veriyim dedimi dedi. Neden almadı.. Imtiyazlı payları alıp müjdatı kapının önüne koyabilirdiniz.. Demekk ki şark kurnazı olan sizlersiniz. Ben bir yatırımcı olarak zararlarımı kurtarmak için olayları yerinde görmek için takip ettim hepsi bu .. Hayırlı günler olsun..
    o küfürleri bul getir buraya paylaş murat. Malum seçim sathındayız. Ben de siyasiler gibi yapayım. Deniz fabrikaya giderken müjdat kardeşinize sövdüğümü ispat etmezseniz müfterisiniz.
    aklıma hacivat karagöz kukla oyunu geliyor. Iki kuklanın 4 çubuğu tek adamın elinde. Iki kuklanın seslendiricisi de aynı adam. Tek kişi iki kişiyi hem oynatıp hem seslendiriyor. Bizim müjdat bey de aynı öyle. Toplantı salonunda bile o kadar alışkın ki bu role, masanın bir tarafında genpower jeneratörün batık sahibi, öbür ucunda genyh batık sahibi. Genpower jeneratör tarafına geçip, bu genyh yöneticisi ********ler paramı vermedi diye ağlıyor. öbür tarafa geçip, biz müjdata da ödemek yapmadık birader ne olacak halimiz diyor. Hee şey aklıma geldi. Iflas kanununda alacak önceliği 1. Alacaklılardan bile önce nafaka alacaklılarında. Müco kardeş yengeyi sırf şirketten biraz nafaka ve tazminat alacağı gösterip, tam tırtıklamak için mi boşadın? Yahu para için daha neler yapabilirsin bana bildir. Benim telefon vatsup falan filan var sende. Hani benden spot üretim yada fason imalat fikrini aldın uyguladın ya. şu boşanma işini de bana bildir. Sana neler olur olamaz bildireyim. Bak vallahi ben iki karı boşadım. Onların nafakaları ve tazminatları sana bir geydiririm. Aklın dimağın durur. şu hacivat karagöz oyununu da bırak. Onlara çocuklar ve salaklar inanır. Yeter artık çevirdiğin tulüat tiyatrosu. Edepten hayadan yoksun, kafası tek bir doğru şeye çalışmayan, hak yiyici adam. Lan ben mi alın dedim diyorsun utanmadan. şirketine 850 milyon dolar exper raporu düzenlemedin mi? 18 lira ayrılma hakkı tanımadın mı genyh için. Spk izin vermedi hadi olmadı dedin. üstüne 6 bilanço kar göndermedin mi? 300 milyon stok var demedin mi? Trikleri kaldırmadın mı? Be ******** daha nasıl senet alın diyeceksin. mahkemeye ver lan beni. ******** diyorum sana. mahkeme şereflidir müjdat diye beni mahkum etsin, o mahkeme salonunda kendimi yakacağım!!!!!!
    bak böyle küfür etmişsin..

Neyin hikayesini yaziyorsunuz hala ya? Sey edilmis seyin davasi olmazmis.

Deniz nerde?

mujdaaaaaatt; gardaş bak dinle hele. şu an resmen cefa nin sahibi var ya. Onun mesajları var bende. Abi, ne sahibi. Ben başka şirketten daha az maaşla, mujdat abiyi kıramadım geldim. Rahatımı bozdum. Cefa müjdat abimin. Ben işçiyim diyor. Oyarım seni. vallahi uyarım, billahi oyarım!!!!
    bu tur söylemlerden sonra yapılan toplantıların olumlu olacağını nasıl düşüne bilirsiniz.. Hiç profosyonel değildi ünal bey... Hakkın varsa yargıya gideceksin herkese akıl veriyorsun kendin yargıya gitmiyorsun.. Hayırdır şirket yetkilin müjdat la adliye koridorlarında karşılaşmaya korkuyormusun.. Bence korkma kendisinin adalete saygısı var adalet ne diyorsa onu yerine getiriyor. Benim gördüğüm o, haklıysan şuna emin ol adalet seni destekleyecek ve hakkını verecektir.
    Son düzenleme : Murat DOĞAN; 09-06-2018 saat: 14:16. Sebep: İMLA

Ulan Unal, gidip Deniz'i Marka'nin sahibi dolandiriciya sikayet etmissin. Deniz orda o dolandiricinin ne yaptigii yaziyordu. Kadin 20 milyon carpti milleti banka, coin, yurtidindan 150 milyonluk fon hikayeleri ile. SPK cikti dur dedi sen fiktif tahsisli yapiyorsun, borc harc gosterip olmayan sirketleri degerlendiriyorsun diye. Bir de 50 milyon daha oradan vuracakti kadin yoksa.

Asagidakini yazdi Deniz'i diskredite etmek icin. Sizi gidi mal toplayip mal toplayip burda 6 ay insanlarin kanina girip patrona bu mallari 5 milyona satmaya calisip da Deniz'e 20 bin lira kaptiran "magdurlar".

Sayfa 301/470 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •