Originally Posted by
ünal
Murat bey; Mahkeme sendeki belgelerin sahte olduğunu düşündüğü için iflas verdi. Sendeki belgeler lehte yada aleyhte, alayı sahte. Yani borç borç mu? Alacak alacak mı? Bir Allah bir Müjdat biliyor. Ha bazı şeyler de işine gelmiyor sevgili kardeşim. Öyle değil mi? Mesela O banka borçlarının Kredi varlık şirketlerine düştüğünü kendi dilinle ikrar ederken burada niye yazmadın 5 aydır? Minik beyinler ve minik ekonomili insanlar şark kurnazlığı yapar dürüst olmazlarsa, kendileri kaybeder. Kendileri gibi sefil durumda olan bizlere de kaybettirirler. Senin şimdiye kadar 3 senedir yaptığın her şey, Müjdatın ekmeğine yağ sürmek oldu. Ha sandviç yemişsiniz. O sandviçler de ''Bu gün yediğin tatlı hurmalar, yarın bir yerini tırmalar'' misali olur. Unutma. Allah her şeye hakim, her şeyi gören, duyan ve hesap sorandır. Büyük sandığın Müjdat falan filan, hepsi bir gün toprak olacak. Yüce Yaratan da seni de onu da kaç paranız vardı dünyada diye sınıflandırmayacak. Bu bilanço iyidir. Bu bilanço doğrudur. Şirketten ümidimiz vardır demiyorum. Ama bu haysiyetsiz adam ne yapmış ise, sen onun önünü açıyorsun bunu biliyorum. Allah evlatlarına yedirir mi gardaş? Düşün.. Ha ayrıca bir şey daha diyeyim. Ben bu adama mesaj yazdım. Bilançoyu yayımla diye. 1 ay olmadı. Ticaret kanunun 247 maddesiydi yanılmıyorsam. Bizim şirket hakkında bilgi almak hakkımız. Şayet bu bilanço yayımını yapmasa, tekrar bir suç duyurusu dilekçesi yazılmış bekliyordu çekmecemde. Dostun Müjdat'a söyle. Bu da yetmez. Posta yada e mail ile solo bilançoları da verecek. Yetkisiz yetkisiz her şeye hakim otururken, biz bi haber olmayacağız. Gerekirse ex yengenin ellerinden öpüp, onunla aynı yolda koşacağız.
Nuri Bey ; Mesela O banka borçlarının Kredi varlık şirketlerine düştüğünü kendi dilinle ikrar ederken burada niye yazmadın 5 aydır demişsiniz. Ben size öyle birşey söylediğimi hatırlamıyorum. Banka borçlarının hiçbiri varlık fonuna düşmedi düşseydi ilflas masasına yazı gelirdi... " Senin şimdiye kadar 3 senedir yaptığın her şey, Müjdatın ekmeğine yağ sürmek oldu. " elimden gelen buydu Nuri Bey Mesut Beyle siz daha iyisini yapabilirdiniz ne yaptınız Müjdata küfür etmekten başka.. Belki davanda haklısın ancak Kendi adamınız Deniz Beyi Fabrikaya gönderirken forumlardan Müjdat kardeşine küfür etmek akıllıca birşey değildi. Biz ancak kendi ekmeğimizi yeriz Nuri Bey sandiwiç filan pek anlamayız . " Ama bu haysiyetsiz adam ne yapmış ise, sen onun önünü açıyorsun bunu biliyorum." Ben kimsenin önünü açmıyorum Nuri bey Temyize gitmiyorum diye bu kelimeleri ediyorsan haksızlık ediyorsunuz bana .. Ben size watsaptan ne yazdım Mesut Kemal Bey iyi bir avukat bulsun dosyayı hazırlatın bende imzalayım demedim mi. Sizde bana Dosyayı deniz hazırlasın dedin. Deniz kimsenin uşağı değil bedavadan neden hazırlasın adamın hakkını verirseniz adamda işini yapar. Mesut beyle görüşmemde murat bey benim sizle akçeli işlerim olmaz dedi. Siz böyle diyorsanız benim için hava hoş Yargı herkes için açık bir kurumdur Nuri Bey Medini cesaretinizi ön plana çıkartıp sizde gideydiniz neden gitmediniz... Buradan yazmak daha kolay değil mi.. Yapmakla bozmak arasında o kadar çok fark var ki siz bozan oldunuz hep.. Müjdat Mesut beye imtiyazlı payları veriyim dedimi dedi. neden almadı.. İmtiyazlı payları alıp müjdatı kapının önüne koyabilirdiniz.. Demekk ki şark kurnazı olan sizlersiniz. Ben bir yatırımcı olarak zararlarımı kurtarmak için olayları yerinde görmek için takip ettim hepsi bu .. Hayırlı günler olsun..
Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.
Yer İmleri