Originally Posted by BORA YAŞAR Bence dolardan daha fazla sizler yoruluyorsunuz... Dolar 4 gündür 4,05 le 4,07 arasında ... Bu nedir sizce? El insaf sayın BORA, bu DOLAR için dinlenmek diyorsanız ben bir şey demiyorum.
Originally Posted by umutabi El insaf sayın BORA, bu DOLAR için dinlenmek diyorsanız ben bir şey demiyorum. dolar dinleniyor...euro dinleniyor...bir tek tl rallide
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by umutabi El insaf sayın BORA, bu DOLAR için dinlenmek diyorsanız ben bir şey demiyorum. Bu da bir şey dememekse ben de bir şey demiyorum...
Originally Posted by BORA YAŞAR Bu da bir şey dememekse ben de bir şey demiyorum... Neysem ! ben rüyamda gördüğüm seviye de ısrar ediyorum.
Originally Posted by BORA YAŞAR Bu da bir şey dememekse ben de bir şey demiyorum... burası dolarda yükseliş kaçınılmaz ..lütfen dolar dinleniyor falan demiyelim bora bey
dolar endeksi çıkmaya başlarsa çarşı daha da karışır..
Originally Posted by realities dolar endeksi çıkmaya başlarsa çarşı daha da karışır.. işte ozaman, 4,30-4,40 lar konuşulur
Bu akşamın ilk sürprizi GS GB acaba 2. Bir sürpriz tomahawk olurmu? Olası sürprizde en çok merak ettiğim auxusd 😂😂😂
Forum Rules
Yer İmleri