Altınyağ madencilik'in vergi dairesine sunduğu tabloda 2020 yılı dönem net karı 23.385.141 tl
Altınyağ madencilik'in vergi dairesine sunduğu tabloda 2020 yılı dönem net karı 23.385.141 tl
Açıklanan karın hisseye pek bir etkisi olmamış sanırım :(
Arkadaşlar, Biliyorum pek cvp veren olmayacak anck ben yinede sorayım;
Bu şirketin %84 ü halka açık, ancak bildiğim kadarı ile hiç bir hissedar yönetimde söz sahibi değil, adam %16 hisseyle %84 ün sahip olduğu şirketi afedersinz mikinin keyfine yönetiyor.
Bunun hiç bir hukusal karşılığı yokmu?
Aynı durum peker gyo dada var.
her ne kadar %84 halkta desede patron asla kendıni korumasız bırakmaz yani yıne elinde herkese karşı koyacak kadar hıssesi vardır ,burada 20 milyon hısse gozuksede bu asla o kadar değildır fazladır, yarın bır balına kağıda operasyon çekse sen ben patronu koruyamayız tedbir almıştır
Herkesin ödü kopuyor koddan atılacak diye, oysa şirket bilmem kaç milyon liralık maden sahası aldı, üstüne odaş-çan termik santrali ile uzun vadeli milyon tonluk kömür satış anlaşması imzaladı. Sermaye artırım başvurusu yaptı. Tüm bunlara rağmen koddan çıkarılırsa PES derim.
Neyse dökülen dökülsün bakalım.
TOPLAM VARLIKLAR 103.739.307
Kısa Vadeli Yükümlülükler 33.926.870
Uzun Vadeli Yükümlülükler 2.524.263
Ödenmiş Sermaye 105.000.000
Görüldüğü gibi sermayenin yaklaşık % 70 i korunuyor. Artıda. Üstelik vergi dairesine 23.385.141,40 kar bildirmiş.
Algı ile oynamak kolay geliyor tabi.
Aynen: Dökülen dökülsün.
Saygılar...
Yazdıklarımı lütfen yatırım tavsiyesi olarak almayınız.Pala'dan yediğim kazıkların haddi hesabı yok.
Körle yatan şaşı kalkarmış.
Yer İmleri