Sayfa 301/650 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Neyi arzediyor yha bu süreçte arz marz olmaz .. kime verecek neyin hikayesini yazıyorsunuz beğenmediğiniz acsel le aradaki farkı hesapla 2.08 verkurtul 2.52 acsel ... kendini arzeden verus 18.080 burada hayal ve ümit satmayın.. Beğense kendileri vertu yu buraya düşürmezdi kendileri insanları boş yönlendirmeyin iklimya nın ne başvurusu var ne de bir şeyi size kilit yaptılarsa bize neee.. iklimya ne zaman arza başvurmuş

2.  Alıntı Originally Posted by zafkanka Yazıyı Oku
    getirir gündem ne yok iklimya sorulmuş Hayek' e bunlar çanak sorular vertu nereye geldi. Forumu kirleten yazılar.. smartiks i konuşuyorlardı. Yok Kafein ondan önceydi. çuvallladılar forumu kirletiyorlar. bence mobi bu şirketin adamı verdim geçtim vekurtul udün 2.19 dan pasifleri gelen mobiu nerede şaşırtmayın gündemi.. kağıt nereye gelmiş siz bir kaç hesaptan çanak sorular yarın 1.99 dan aşağı alırsın emekli77 yatırım tavsiyemdir. sana ben veriri geçerim komisyon ücreti de neymiş bir gün bile taşımadım. ben bunu .. boşa gelsinler diye yazmayın belki elindeki pasifleri çıkamadı 2.19 dakilkeri benim vertu hissem bile kalmadı
    Sayın Zafkanka ben bu parayı kaybettim kabul ediyorum.Allah tez zamanda C....larını verir İnşaAllah umrumda değil kafein ıvır zıvır bu para bu malumda durur on senemi yirmi yılmı bir gün giderse veririm hergün hernamazda aldıkları Dualar yedi sülalelerine yeter.

3. Düştükçe alıma devam..siz bana bakmayın .ben deli oynarım.ters oyuncuyum yani.düşerken alır çıkarken satarım..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by zafkanka Yazıyı Oku
    Neyi arzediyor yha bu süreçte arz marz olmaz .. kime verecek neyin hikayesini yazıyorsunuz beğenmediğiniz acsel le aradaki farkı hesapla 2.08 verkurtul 2.52 acsel ... kendini arzeden verus 18.080 burada hayal ve ümit satmayın.. Beğense kendileri vertu yu buraya düşürmezdi kendileri insanları boş yönlendirmeyin iklimya nın ne başvurusu var ne de bir şeyi size kilit yaptılarsa bize neee.. iklimya ne zaman arza başvurmuş
    hakikaten ozel bir yatirimcisin ?? engin ve degerli bilgilerini !!! bizimle paylastigin icin ne kadar tsk etsek azdir😉

bir de ifade yetenegin, bilgilerini yaziya dokmekteki ustaligin ile hakikaten beynimizin sınırlarını zorluyorsun ?? Allahim diyorum bu kadari fazla !

hergun acsel ve vertudan elde ettigin karlari afiyetle ye kardesim. bu muazzam yetenegin ile buralarda surunuyorsun !!!

# yatırım tavsiyesi değildir #

5.  Alıntı Originally Posted by AAMATÖR Yazıyı Oku
    Düştükçe alıma devam..siz bana bakmayın .ben deli oynarım.ters oyuncuyum yani.düşerken alır çıkarken satarım..
    yıldızı bol bu arkadaşa uyun. Hayek ve Mobi zaten aynı kişi size hayal satan şirketin adamları bu adam kaç gündür neredeydi AAMATÖR birde size hayırlı akşamlar virüs yatırımcıları adam bol yıldızlı nerden çıktı hem de bu gün .i.. prensibimdir taşımadığım kağıtlara yazmam bundan sonra amatörü takip edersiniz son mesajım gerçekten niye yazayım taşımadığım kağıda kilit kilit Hayek e kilit mobiu ya kilit kilit kilit ben yazmam kiburda daha

6. Dedim ya başında siz bana uymayın..Ben deli yatırımcının biriyim...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by zafkanka Yazıyı Oku
    yıldızı bol bu arkadaşa uyun. Hayek ve Mobi zaten aynı kişi size hayal satan şirketin adamları bu adam kaç gündür neredeydi AAMATÖR birde size hayırlı akşamlar virüs yatırımcıları adam bol yıldızlı nerden çıktı hem de bu gün .i.. prensibimdir taşımadığım kağıtlara yazmam bundan sonra amatörü takip edersiniz son mesajım gerçekten niye yazayım taşımadığım kağıda kilit kilit Hayek e kilit mobiu ya kilit kilit kilit ben yazmam kiburda daha
    bak simdi sen burda yazmayacaksin ya ! bu olmadi iste , yakinda donersin.

bu arada sn. mobiusoros ile benim ayni kisi oldugumuzu ve sirketin adamlari oldugumuzu da ongorerek "müneccim ile olan yakinliginizi" da desifre etmissiniz [emoji4]

ne guzel size dusen cikan her piyasada ve hissede kazanabiliyorsunuz. afiyetle tuketiniz 😉

bol degil hayirli kazanclar dilerim herkese

# yatırım tavsiyesi değildir #

Alıntı Originally Posted by AAMATÖR Yazıyı Oku
    Dedim ya başında siz bana uymayın..Ben deli yatırımcının biriyim...
    benide zehirledın

Sayfa 301/650 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •