Sayfa 301/1003 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bu dönüşümlerle bu fonlar bence daha çekici olur...
     Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku
    bu değişimler iyi mi olucak sizce? Ben yarın satış emri vermeyi düşünüyordum.
    Belirtmeyi unuttum. Afs benim elimdeki

2. Tca % +0.37
    Zpf % - 0.34
    Zpe % +0.75

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Yok yanlış anlaşılmasın. İyi mi kötü mü olacağı konusunu bilemiyorum. Çekiciliği şu açıdan söyledim ki "alternatif enerji" ve "sağlık sektörü" son zamanların popüler terimleri.

Bankalardan fon alanların büyük çoğunluğunun maaş müşterisi olup çok ayrıntıya girmeden tasarruflarıyla isme bakarak fon aldığını düşündüğümden bu isimlerin, fon listesine bakanlar için öncekilerden daha çok ilgi çekeceğini düşündüm...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bu dönüşümlerle bu fonlar bence daha çekici olur...
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Yok yanlış anlaşılmasın. İyi mi kötü mü olacağı konusunu bilemiyorum. Çekiciliği şu açıdan söyledim ki "alternatif enerji" ve "sağlık sektörü" son zamanların popüler terimleri.

Bankalardan fon alanların büyük çoğunluğunun maaş müşterisi olup çok ayrıntıya girmeden tasarruflarıyla isme bakarak fon aldığını düşündüğümden bu isimlerin, fon listesine bakanlar için öncekilerden daha çok ilgi çekeceğini düşündüm...
    Anladım. Ama beni çeken kısmı gelismekte olan denmesiydi. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum

Gelişmekte olan ülkelerin gelişmesinden memnun kalmamışlardır veya gelişme hızlarından...sağlık sektörü gelecek için daha önemli ve hızlı getiri sağlayacak bir yön olduğu düşünülmüş olabilir...
    Elinde afs olan ve arttırarak devam eden biri olarak yazdım belki daha iyi olabilir bir süre ekleme yapmadan beklemeyi düşünürüm...
    Son olarak 2500 yatırımcı ve 121m portföy böyle kolayca değiştirilmemeli idi ve değiştirilmemeli...valör üç gün bir gün sonra yatırıma yönlendirsen 4 gün gitti...

6.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Ben de tam tersi artirmaya basladim.
    Politikacilari tanidigim icin bu riske giremem.Yarin erken secim tantanasi baslar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gbc hangi fon hocam

Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    Aşağıda unvanlarına yer verilen fonların dönüşüm işlemlerine izin verilmesi ve fonların izahname tadil metinlerinin
    onaylanması taleplerinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.
    Dönüşüme Konu Fonun Unvanı Dönüşüm Sonrası Fonun Unvanı
    Ak Portföy Yabancı Hisse Senedi Fonu Ak Portföy Alternatif Enerji Yabancı Hisse Senedi Fonu
    Ak Portföy Gelişen Ülkeler Yabancı Hisse Senedi Fonu Ak Portföy Sağlık Sektörü Yabancı Hisse Senedi Fonu

https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=76
    bu değerli bilgi için teşekkürler sayın stbyk

8.  Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    Gbc hangi fon hocam
    Azimut'un yabanci BYF'larindan oluşan fonu.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 301/1003 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •