Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 301/919 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: Viop - XXIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    faizi erken dusurmekteki kasit nedir ? önce ona bakmak lazim

su anda ongorulen bir durumun mevcut oldugunu yabancı kurumlarin 2021 raporlarindan anlayabiliyoruz.

yilin ilk yarisi faizlerde bir stabilite , ikinci yarisindan itibaren kademeli dusus 2021sonu 12-13 arasi faiz orani makul olur.

ayrica ekstra kur atagi beklemiyorum ama global bir problem olursa MB %20'ye kadar cıkmaya hazir duruyor. her halukarda kur atagı beklemiyorum, en kotu 7.80 - 85 araliginda stabil olur. global problem olmazsa 7.30'lar supriz olmaz.

dunya'da muazzam para var, borsalar ve tum varliklar da balon sozkonusu. en garantili getiri ve guvenli liman turk tahvilleri [emoji846][emoji846][emoji846]
     Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Ekonomiden anlayan forumdaşlar,
    Şu bist-faiz-dolar grafiğine bir göz atıverin.
    10 yıllık devlet tahvili faizlerinin seyri(açık mavi) ve şu an bulunduğumuz yer sanki bana 2017 kredi garanti-KDv ÖTV sıfırlama-seçim rallisi dönemini hatırlatıyor.
    bana öyle geliyor ki: faizi erken düşürecekler yine ve yabancılar kağıtlardan çıkıp dolar atlarına binip gitcekler gibi sanki.
    Siz ne dersiniz?
    yatırım tavsiyesi değildir

2.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    faizi erken dusurmekteki kasit nedir ? önce ona bakmak lazim

su anda ongorulen bir durumun mevcut oldugunu yabancı kurumlarin 2021 raporlarindan anlayabiliyoruz.

yilin ilk yarisi faizlerde bir stabilite , ikinci yarisindan itibaren kademeli dusus 2021sonu 12-13 arasi faiz orani makul olur.

ayrica ekstra kur atagi beklemiyorum ama global bir problem olursa MB %20'ye kadar cıkmaya hazir duruyor. her halukarda kur atagı beklemiyorum, en kotu 7.80 - 85 araliginda stabil olur. global problem olmazsa 7.30'lar supriz olmaz.

dunya'da muazzam para var, borsalar ve tum varliklar da balon sozkonusu. en garantili getiri ve guvenli liman turk tahvilleri [emoji846][emoji846][emoji846]

yatırım tavsiyesi değildir
    Amerika ve Avrupada 2021 ilk çeyrekte resesyon işaretleri bekliyorum. Virüs ve kapatmalarla alakalı.
    Biz bunu fırsata çevirebiliriz, ama bizde de politik belirsizlik tansiyonu giderek artacak gibi.
    2010ların ilk yarısında ucuz doları ithal tüketimle kaçırdık. ikinci yarısını konut balonu ve mega projelerle.
    Sanki 2020lerin ilk yarısını da politik savrulmalarla kaçırırız gibime geliyor.
    Açıkcası seçim bekliyorum.
    Saraylının ve ihtiyar tasmalısının fiziki ve zihni ehliyetinden şüpheliyim.
    Soysuz kıpır kıpır.
    Kıçtaroğlu'da kendini dev aynasında gören cüce.
    Akşener hep aynı tavada tirit.
    Zenda mahkumu Demirtaş'ı gene yancı aday olsun diye salabilirler.
    İmamoğlu emperyalistlerin "okumuş çocuğu"
    hem kendi partisinden, hem iktidardan ayak kaydırıcı katakullilerden sıyrılabilirse
    "sol pop" bir ikinci Çiller peri masalı bekliyorum.
    Dip not; Babacan ve Davutoğlu'nu saymu-ıyorum bile. İkisi de AKP döneminde istiflediklerini haşmetbahabın şerrinden korumak için siyaseten. Ankaralılar ve Konyalılar bilir.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Amerika ve Avrupada 2021 ilk çeyrekte resesyon işaretleri bekliyorum. Virüs ve kapatmalarla alakalı.
    Biz bunu fırsata çevirebiliriz, ama bizde de politik belirsizlik tansiyonu giderek artacak gibi.
    2010ların ilk yarısında ucuz doları ithal tüketimle kaçırdık. ikinci yarısını konut balonu ve mega projelerle.
    Sanki 2020lerin ilk yarısını da politik savrulmalarla kaçırırız gibime geliyor.
    Açıkcası seçim bekliyorum.
    Saraylının ve ihtiyar tasmalısının fiziki ve zihni ehliyetinden şüpheliyim.
    Soysuz kıpır kıpır.
    Kıçtaroğlu'da kendini dev aynasında gören cüce.
    Akşener hep aynı tavada tirit.
    Zenda mahkumu Demirtaş'ı gene yancı aday olsun diye salabilirler.
    İmamoğlu emperyalistlerin "okumuş çocuğu"
    hem kendi partisinden, hem iktidardan ayak kaydırıcı katakullilerden sıyrılabilirse
    "sol pop" bir ikinci Çiller peri masalı bekliyorum.
    hocam grafıkler asırı sısık dow dax bana gore yuzde 5 gidemıyecek tatıldeler yılın en tepesınde haftaya asagı duzeltme beklıyorum.bıze gelınce sıyasılerden bahsetmısıssın unuttugun bırı damatvar nerede neden ansızın hastalandı vs delı sorular masallah endeksimiz tl bazlı tum zamanların zırvesı helekı kasa metelıge kursun atarken.1422 altı kapanıs yarın ıcın benı urkutuyor.dunya endekslerı elı kulagında duzeltmede 1190 lar kacınılmaz olur.

4.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    hocam grafıkler asırı sısık dow dax bana gore yuzde 5 gidemıyecek tatıldeler yılın en tepesınde haftaya asagı duzeltme beklıyorum.bıze gelınce sıyasılerden bahsetmısıssın unuttugun bırı damatvar nerede neden ansızın hastalandı vs delı sorular masallah endeksimiz tl bazlı tum zamanların zırvesı helekı kasa metelıge kursun atarken.1422 altı kapanıs yarın ıcın benı urkutuyor.dunya endekslerı elı kulagında duzeltmede 1190 lar kacınılmaz olur.
    BISTin TKURUsu varsa gavurun TESLASI var. 2,5 fabrikada 500.000 araba üretemeyen Munsk 96 fabrikada 70 milyon araba üreten FORD'un 3 misli değerine getirdi JPM.
    Para çok ve para grafiği çizer.
    Bizde BIST100 2,4-2,5 dolar olası Temmuza kadar. Aşıyı vurdurur, açılım,saçılım turizm umuduyla
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku

bu mu tarihi zirve de..!!!
    sayın logice katılıyorum net yükselen trend kolay kolay bozulmaz..
    yurt dışı balonu da mesela dow adam akıllı bozulumu covidde olduğu gibi 26 seviyeleri kırılınca olur..
    ANA TREND YÖNÜNÜ KISA DÜELTME DÜŞÜNCELERİNİZLE BOZMAYIN..!!
    DÜŞÜŞ DEMEK DOALR BAZLI BİST 39 GRAFİĞİ GİBİ DEMEK..!!
    şimdi şunu bana yorumlayınız...
    hani yurtdışı balon deniliyor ya..birde bu yurtdışı endekslerin birbirine bölüm oranı vardır..!!
    aha da grafiklerini atıyorum..!!
    ABD YANİ US30 hala 2012 DEĞERİNDE BİLE DEĞİL..!!ara da düzeltir yükselir bilemem ama..DOW ESKİ DOW DEĞİL.!!
    DAX ESKİ DAX DEĞİL..!!
    us30/NİKKEİ

us30/dax

birisi aylık grafiğe bakar 5 dakikalık düşecek der vs vs...

çelik kapıcı çakma müteahhit foruma geri gelmiş,kendisi izmirli,ama sözüne lafına inanılacak birisi degil,yani muteber birisi degil,bir bu forumda bir diger köyde ve dangalak birisi,yönetim kendisini iyi tanır

7. Yunanistan'ın İyon Denizi'nde kara sularını 12 mile çıkarma kararnamesi yürürlüğe girdi
    https://sptnkne.ws/ENdq

8. Harikanın da ötesinde bir düzen var. İşime gelmiyor diye müdehale etmeyi ben kendi adıma doğru bulmuyorum. Borsanın şifresi herkese açık, oraya konsantre olmaya çalışıyorum, bir şekilde vakit geçiyor.

Ömrümde kötü adam görmedim bundan sonra da Allah göstermesin. Belki de kötü adam kötü insan zaten yok bizim işimize gelmeyen durumlar var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 301/919 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •