Originally Posted by Webster Bu olmaz ustadim İskender abim bana sunu ogretti Ne olursa olsun chiwasi alacak durumun olsun Eksi on da yapsa alirim ben Simdi dis cektirdim Ne gider bu Geçmiş olsun üstadım
Originally Posted by Webster Bir yildirda doyt dokçan diyor ama gelmedi Hemen gelmez üstadım. Daha 2023 e çok var. Öyle diyorsa bir bildiği vardır. Belki şemsiyeli dede kulağına fisildamistir.
Originally Posted by boschyatirim Röntgen filmleriniz yanlışlıkla karışmış olmasın. (Hani filmin birinde sağlam adama 3 gün yaşarsın ancak diyen doktor varya) Bi o durumda hayata yeniden dönerim
Originally Posted by harunlu Bi o durumda hayata yeniden dönerim Yarin da cuma Gunluk faizciler parayi ceker Umutlar p.tesiye kaldi
Dolar 7,44 Yarın bist -5 galiba
onu bilmem de ,yeşili tahmin edebiliyorum..
Originally Posted by myfinans Dolar 7,44 Yarın bist -5 galiba -5 amenna da ne vakit takviye yapıp ortalama düşürelim, gittikçe gidiyor mübarek, daha direk erki edecek konular ayyuka cikmamisken böyle
Originally Posted by Fuat Soylu foçabeyi ne oldu senin işmen'e eksi yazmış bugun. alirsın işmen olursun pişmen alırsın konya görürsün hanya konya Ortak -%0,47 kapatmış kağıda da laf atmaya hiç utanmıyorsun yani böyle günde Ayıp ayıp. İşmen'i telafuz etmeden önce besmele çekin
Forum Rules
Yer İmleri