Sayfa 301/406 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401 ... SonSon
Arama sonucu : 3246 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Alıntı Originally Posted by 63cnr63 Yazıyı Oku
    Tebrikler Üstadım..

CELHA, IZMDC, FORMT ve ALKA için sıramı alayım..

Saygılar.. Selim'e de..
    İlk sıraya sizi yazdım Çınar hocam...

Sistem akşama inşaAllah kullanılabilir hâle gelir. Şu anda Gir sinyali çalışıyor ama Çık sinyalini henüz kodlayamadım. Kafayı iftardan sonra toplayıp o bölümünü de tamamlarım inşaAllah...

Aslında bu sistem, bu kadar derin değildi. 9 - 13 sinyallerinde kontrol amaçlı bakılıyordu....

ASELS 9 sinyali yakmasına rağmen yukarı yoluna devam etti. Oysa 8 yandığında da kontrol sistemi SAT işaretini vererek 9 'a destek vermişti...!!!

GEDZA ise mükemmel çalışmıştı. SAT verdikten sonra bir daha yukarı yüzü göremedi...!!!

Peki neden birisi çalışırken, diğeri çalışmadı. Fark neydi...??? diye düşünürken bir kaç gün sonra yani dün kafamda bir şeyler belirdi. Acaba...? dedim ve kodlamaya başladım. Gördüklerim karşısında hayretler içerisindeydim. Sistem eski hâli ile 4/10 başarı puanına sahipken, kodlamada derinlere indikçe 8/10 başarı oranına kadar yükselttim. Herhalde daha iyi de olamaz...

NOT: Gir/Çık ile AL/SAT farklı şeyler olarak kullanılacak. Gir/Çık vur/kaç gibi düşünülebilir...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    İlk sıraya sizi yazdım Çınar hocam...
    Gir/Çık vur/kaç gibi düşünülebilir...
    Ençok arzuladığım strateji/yöntemler.. Sabır ve hevesle bekliyorum üstadım..

Sizler de beni bekleyin tahtalarımın spekleri..

Alıntı Originally Posted by 63cnr63 Yazıyı Oku
    Ençok arzuladığım strateji/yöntemler.. Sabır ve hevesle bekliyorum üstadım..

Sizler de beni bekleyin tahtalarımın spekleri..
    Geçmiş verilerle dediğim gibi 8/10 gibi bir yüksek başarı oranı gözlemledim...

İnşaAllah gelecekte de aynı başarıyı tüm hisselerde gösterir...

Az önce de dediğim gibi ben ASELS 'in sisteme gecikmeli girmesinden dolayı derin araştırmaya başladım. Aşağıda ASELS 'in grafiğinin son şekli mevcut. 9 'u yakmış ve mükemmel ama 8 'den aşağıda. Bu bir soru işareti...

Aynı zamanda 13 'lü sayımlar devam ediyor. Bu da momentumun hâlâ yüksek olduğunu gösteriyor. Düzeltme yapacaksa önce işaret aramamız gerekiyor. Bunun için işaret sinyallerimiz mevcut. Bugün, üzerinde çalıştığım için grafikleri paylaşacağım. Bunun gibi 3 tane daha var. Fakat onlar bunlar kadar karmaşık değil. Bu çok iyi çalıştığı için bunu derinlemesine kodladım...

Küçük daireler --> Dikkat Sinyal gelebilir (Her 2 yöne de olabilir)
    Küçük kareler --> Kontra sinyal oluştu. Ters yöne dönebilir.

Yukarı/Aşağı Sarımsı oklar --> Sinyal yönünde hareket gerçekleşti. Canlı veride ilk yandığı anda işlem açılacak.

Yukarı Mavi Ok --> Kontra sinyal gerçekleşti. Canlı veride ilk yandığı anda işlem açılacak.
    Aşağı Yeşil Ok --> Kontra sinyal gerçekleşti. Canlı veride ilk yandığı anda işlem açılacak.

İşaretler sizlere karışık gelebilir. Normaldir. Bana da karışık geliyor ama dönüp anlamlarına bakabiliyorum. Burada da bulunsun isteyen bakabilir...

Zaten ben grafik paylaşırken eğer önemli bir durum varsa bunu yazarım...

Sinyalleri gösterebilmek için 13 'leri kaldırdım. Normalde hepsi birden açık olur. Detay için böyle yapıyorum...

IZMDC...

Net bir sinyal yok...

Son gelen sinyal hatalı işaret vermiş...!!!

Önce kontra sinyal doğru yerde gelmiş ve sonraki gün gelen SAT sinyali tüm işi bozmuş...!!!

İşte burada da aşağıdaki gösterge devreye giriyor ve gelen SAT sinyalinin hatalı olduğunu, kontra gelen sinyalin doğru olduğun düşünerek yukarı yöndeki pozisyonu koruyabiliriz...

CELHA...

Burada da bugün için net bir sinyal yok...!!!

En son gelen 13 'ün AL sinyali olduğunu düşünerek devam ediyoruz...

ALKA...

2 gündür volatile işlemler oluyor... Yine bugün için net bir sinyal yok...!!!

2 gün önce aşağı dönebilir dikkat sinyali gelmiş ama ertesi günkü çubuk bizim hiçbir kuralımıza uymuyor...!!!

Zaten bugün de ne yaptığını kendisi bile bilmiyordur...!!! Belki de Selim 'i dökmeye çalışıyordur. Bugün aldılar ya...

Yine son 13 'leri geçerli sayıyoruz. Çift 13 çok güçlü oluyor...

Gösterge de hâlâ yukarıyı gösteriyor...

FORMT...

Bunda yaşam belirtileri yok denecek kadar az...

Bunun işi uzun sürebilir...

Henüz dip yapmaya çalışıyor gibi gibi...!!!

Burada şu açıklamayı da yapmam gerekiyor:

- Bu sinyal sistemi AL/SAT değil diye daha önce de belirttim. %2 civarı kâr için Gir/Çık için kullanılabilir...

- Ayrıca eğer 9 ve/veya 13 'ler yandığında ne yapacağımıza karar verme aşamasında çok işimize yarayacaktır. Tabii ki sinyal mevcutsa...?

Sayfa 301/406 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •