Sayfa 301/760 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by çarşambi Yazıyı Oku
    İstediğiniz trend olsun burası dip fakat korku faktörü bunu değiştirilebilir o yüzden dikkatli olmakta fayda var

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bende biliyorum dip sevileri olduğunu ancak yarın endeks % 2 endeks düşerse yeni dipler olur. Benim tetikleyen hareket 2 gün önceki hareket oldu . 1,49-1,5 den alanlar yüksek hacimle verdi. Tahtanın speği yok şu anda kendi haline bırakılmış küçük yatırımcı alıyor. İşlerin seçime kadar yani ikinci tura kadar düzelmeyeceği görülüyor. Onun için satıp bekllemeye geçtim. Seçimden sonra işler düzelirse yeniden aranıza gelebiilrim.Alan arkadaşlara hayırlı olsun.

YTd

2.  Alıntı Originally Posted by çarşambi Yazıyı Oku
    Dolar bazli bakınca 1usd ilk durak 1.7 usd zirve onunda en az %15i zirveyi gecmek olurki 1.95usd olur bu , usd ler zamanla mutlaka tl ye denk gelen fiyatlari görür ama ne zaman bilinmez ...aman ha bu dediklerim ytd kabul edilmeye

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    klavyenizden bal damlıyor, sn çarşambi gelinde hiç değilse forum şenlensin, umut varsa hayat yaşamaya değer, umut yoksa hayat zaten katlanmaya değmez

3. Dün ucuzun ucuzu bankalarımızın kademe analizlerine baktım. Kapanıştan sonra kapanış seansında en dip kademesinde günlük işlem hacminin %20-25'si oluşmuş. Bir şeyler olacağını düşünüyorum. Yeni not indirimleri gibi Moodys not indirdiğinde de endeks % 3 düşmüştü.

ytd.

4. [QUOTE=kitapci0;2243350]
     Alıntı Originally Posted by hissegörehisse Yazıyı Oku

Şu fırtına dindiğinde , taşlar yerine oturduğunda, yıl sonuna 23 ile 26 mn. arası bir kar beklentim var, marjı biraz açık tutuyorum, 3.50 ile 5 tl arası , çıkılacak bir rallide 5 gösterilip 3.50 ye kadar salarlar diye bir öngörüm var...tabi bu arada hisse de olurmuyum bilmiyorum ytd
    Hocam ne yaptın sen yaaa 2,20 yi görelim tekrar öpüp başımıza koyalım.

Olan oldu. Bence de bu fiyatlar satış değil alım yapma fiyatlarıdır.
    Elinde nakdi olan kademeli maliyet yapabilirse kısa-orta vadede iyi bir getiri sağlayabilir.
    Sn. çarşambi'nin dolar analizi oldukça güzel. Trend değişimi olmaz ise satış ve karlılkta, ben de orta-uzun vadede bu fiyatların hedef olabileceğini düşünüyorum.
    Zaman her şeyin ilacı.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

6. [QUOTE=1BRAH1M;2243464]
     Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Bakın yıl sonu bilançosuna diyorum, kısada olurda bir tepki gelir beğendiğim başka hisseler buralarda olurlarsa gözünün yaşına bakmam 1.9 ve yukarısı için , sodaları mı koysun yerine yeter kısada

7. http://s7.dosya.tc/server6/i65zms/Adsiz.jpg.html

arkadaşlar resim olarak paylaşamadım ancak böle gönderebildim.bu formasyona göre 3,3-3,40 civari diyorum.dibide 1,36-1,39 diyorum. bu arada maliyet 1,60 benimde.hayırlısı bekleyip göreceğiz.
    Attached Images Attached Images

[QUOTE=1BRAH1M;2243464]
     Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Hayal değil bence. 2 yıl öncesinin Alka grafiğini inceleyin lütfen. Ya da Sasa'ya bir göz atın derim.
    İçinde bulunduğumuz acınası durumda bu fiyatlar uçuk gelebilir ancak imkansız değil.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

Sayfa 301/760 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •