Öncelikle ilk soruya cevap istiyorum.ikinci olarak,o dönemde bütün yönetime artislik yapýp,ky gözünde kahraman olmaya çalýþýyordun.bu yönetimde senin sevgili patronun feyyaz bey yokmuydu.neyi buraya koymamý istiyorsun.merak eden o dönemki arþivleri açar bakar.hepside beni doðrular.burada boþu boþuna kýyamet gibi yönetime çemkirmelerini koyup sayfa doldurmaya gerek yok.
Hocaya gelince biz Allahtan baþka kimseye tapmayýz.ne hocaya,ne patrona.sadece adam senden 1000 kat istikrarlý en azýndan uzmanlýk alanýnda fikir yürütüyor.zatý aliniz gibi her gördüðüne boþ boþ saldýrmýyor.
Niyet neyse akibet o ....... Kibar feyzo
saksi topragi fiyatina degerledin ya....
Bu gidisle o fiyata satarsin gari.
Sizi gidi ........ yoksunlari sizi.
[emoji35][emoji107]
Saygilar.
LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hojda, badi ekem, kaynýyo(kyno) daha konustukca batacaksýnýz
sizi gidi sac ayaklari sizi
Adamlar kaðýdý 1 try getirecekler galiba !!! Tahta dipsiz kuyu gibi ....Kamyoncular 1 tl den alacak mý?
Bahsettiðim rakama geldik sayýlýr.Burasi kýrýlýrsa.1.90 alým için güzel bir yer demek isterdim ama bilançoyu çok kötü bekliyorum.Yinede 1.90 da ufak bir alým yapacam.Ama bsoke ile ortak bir yerde buluþacaklarý düþüncesindeyim.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi sadece þahsi görüþlerimdir.
.......
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi sadece þahsi görüþlerimdir.
Son düzenleme : Labbro; 07-05-2019 saat: 11:19.
Bu yazý kaç gündür burada duruyor.Benim dýþýmda kimse itiraz bile etmedi.Siyahla iþaretlediðim kýsým nasýl?
Bu resimde BSOKE ve BTCIM nasýl ortada bir yerde buluþacak bir anlatýn bakalým da anlayalým.
Bu düþücedeki biri neden az biþey 1,90 da BTCIM alsýn ki.Elinde ne var ne yok BSOKE ye yatýrmasý gerekmez mi?Madem kendinden bu kadar emin???
Ha ben bu iþleri biliyorum deyipte buna iki kelime etmeyenlerde yarýn bir gün sakýn bana tek kelime etmesin.
Kayýtlara geçmesi açýsýndan yazýyorum bugün BSOKE piyasa deðeri 344 mln tl
BTCIM piyasa deðeri 351 mln tl.
Zaten son 2 bedelli ile BSOKE kasasýna giren nakit 320 mln tl.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 08-05-2019 saat: 12:46.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri