Sessizlik iyidir🤫
Sessizlik iyidir🤫
3 kuruş yükselince şenlenmiş buralar 5 kuruş aşa yukarı vay be güzel para kazananlar var tebrik etmek lazım arkadaşları biz niye yapamıyoz ki acaba marj dar herhalde yada bazıları iyi biliyor tek fark bu biz denesek 5 kuruş la yapamayız bu harikirileri 5 kuruş olmaz 20 kuruş olsa belki
yatırım amacı değil bilen bildiği gibi devam etsin, bana göre şimdilik cazip değil bu hareketler...
endeks 2000 puan yukarı bizim çulsuz 3 kuruş.bunamı sevinelim..
gerçekten çok ucuz bir hisse fakat sahipleri bilançoyu götürüyor.2007 öncesiyle sonrasına bakıyorum inanılır gibi değil.eski sahiplerinde olsa 2 lira temettü verirdi.oturdum hesapladım anlamsız.devlet artık parayı nereden çıkaracam diye nerdeyse havaya bile vergi koyacak.bunlar nasıl böyle rahat hareket ediyor anlamadım...y.t.d.
1.64 1.67 sipek oynasın dursun 1.70 yeniden gidermi acaba.çok mu olur...y.t.d.
aslında 9 aylık kar gelmiş.şimdi biraz gitse mondi haber yollar .olumsuz birşey bulur...y.t.d.
19.05 KAP Bekleyelim...Falcao geliyor....![]()
![]()
![]()
Şöyle biraz hereketlensede sevinsek içimiz kıpır kıpır olsa o zaman sevinelim bizim çulsuz yani tire bunu yapamıyor yada yapmak istemiyor havalarda soğumuşken zıp zıp zıplasak olmuyor 3 kuruş kanımızı kaynatmıyor.
Bizde özeniyoz yani alalım satalım adamlar kazanıyo herhalde kazanmasa niye yazar ki buraya demi.böle hareketsiz nereye kadar
ytdytdytdytdytdytd.
Yer İmleri